BBQ en Gourmet

BBQ en Gourmet

4.3 reviewscore • 3 reviews
B

Catering voor bruiloft

Voor de bruiloft van mijn dochter heeft BBQ en Gourmet de catering verzorgd. Hele goede communicatie met het bedrijf wat ook essentieel is. Alles keurig op tijd en het vlees was van topkwaliteit. Prijzen vielen wat ons betreft ook nog wel mee. Ook voldoende keuze in vlees. Iedereen was er zeer enthousiast over. We hebben een fantastische bruiloft beleefd met een leuk feest achteraf. BBQ en Gourmet heeft zijn steentje daaraan bijgedragen, onze dank daarvoor. Dit bedrijf raden wij zeker aan.

Betty 15 jun 2022
Reageer
J

Gourmet Deluxe

Gourmet Deluxe besteld voor 10 personen. Nog net onder de 200 euro met gratis bezorging en ophalen van alle spullen. Gourmet schotels waren heel goed, ook met diverse salades. Cocktailsaus en barbecuesaus zat erbij. Ik miste wel knoflooksaus. Dat hadden we er zelf bij gedaan. Ook zaten er nog groentes, stokbrood en andere dingen bij. Heel compleet dus. Alles goed geregeld.

Joeri 23 dec 2022
Reageer
W

Betrouwbare cateraar

Goed assortiment aan vlees e.d. maar je moet er ook wel flink voor in de buidel tasten. Daarentegen wel een goede cateraar. Zelfs beschikbaar tijdens de feestdagen zoals in ons geval de kerstdagen. Wat moet ik er verder nog over zeggen. Als je een betrouwbare cateraar zoekt zal ik hier zeker eens gaan kijken..

Wim 7 jan 2022
Reageer
Beste eten en drinken winkels

Dit zijn de beste eten en drinken winkels van april 2023.

Over BBQ en Gourmet

Bij Bbqengourmet.nl verzorgt catering voor iedere gelegenheid in Nederland en Belgie en bezorgt aan huis, voor groepsaccomodaties, vakantieparken, buitenlocaties en bedrijven. Door jarenlange ervaring regelt deze webshop een perfecte barbeque of gourmet, samen eten is immers samen genieten. Bezorging is geheel gratis en het belangrijkste, je hebt geen afwas achteraf!