BBQ en Gourmet

BBQ en Gourmet

3.4 reviewscore • 5 reviews
F

Veel te weinig voor 10 mensen

Voor 10 mensen een bbq pakket besteld inclusief salades. Bij levering blijken er 3 kleine bakjes salade bij te zitten.

De klantenservice lost het helaas niet op en wij zijn genoodzaakt nog snel voor de bbq extra salades in te kopen en te maken. Dan kan je beter zelf het vlees en de salades inkopen. Kost minder tijd en ben je goedkoper uit.

Heel slecht, absoluut geen aanrader.

Frank van Meegen 2 sep 2023
Reageer
N

Gemengde gevoelens

Onlangs bestelde ik een barbecuepakket voor 10 personen, inclusief salades. Bij de levering werd duidelijk dat er slechts 3 kleine bakjes salade waren meegeleverd. Dit was teleurstellend en nadat we contact hadden opgenomen met de klantenservice, was de oplossing niet bevredigend. We moesten snel extra salades kopen en zelf bereiden voor de barbecue, wat de ervaring negatief beïnvloedde. Al met al zou ik dit product niet zonder aarzeling aanbevelen.

Nadia 8 mrt 2023
Reageer
J

Gourmet Deluxe

Gourmet Deluxe besteld voor 10 personen. Nog net onder de 200 euro met gratis bezorging en ophalen van alle spullen. Gourmet schotels waren heel goed, ook met diverse salades. Cocktailsaus en barbecuesaus zat erbij. Ik miste wel knoflooksaus. Dat hadden we er zelf bij gedaan. Ook zaten er nog groentes, stokbrood en andere dingen bij. Heel compleet dus. Alles goed geregeld.

Joeri 23 dec 2022
Reageer
B

Catering voor bruiloft

Voor de bruiloft van mijn dochter heeft BBQ en Gourmet de catering verzorgd. Hele goede communicatie met het bedrijf wat ook essentieel is. Alles keurig op tijd en het vlees was van topkwaliteit. Prijzen vielen wat ons betreft ook nog wel mee. Ook voldoende keuze in vlees. Iedereen was er zeer enthousiast over. We hebben een fantastische bruiloft beleefd met een leuk feest achteraf. BBQ en Gourmet heeft zijn steentje daaraan bijgedragen, onze dank daarvoor. Dit bedrijf raden wij zeker aan.

Betty 15 jun 2022
Reageer
W

Betrouwbare cateraar

Goed assortiment aan vlees e.d. maar je moet er ook wel flink voor in de buidel tasten. Daarentegen wel een goede cateraar. Zelfs beschikbaar tijdens de feestdagen zoals in ons geval de kerstdagen. Wat moet ik er verder nog over zeggen. Als je een betrouwbare cateraar zoekt zal ik hier zeker eens gaan kijken..

Wim 7 jan 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over BBQ en Gourmet

BBQ en Gourmet is een online winkel die gespecialiseerd is in barbecue- en gourmetproducten. De website heeft een breed assortiment aan vlees-, vis-, groente- en kaasproducten die geschikt zijn voor allerlei soorten barbecues en gourmetten. De kwaliteit van de producten is hoog en de prijzen zijn zeer redelijk. De klantenservice is uitstekend en het team is zeer behulpzaam bij het geven van advies over welke producten het beste passen bij de smaakvoorkeuren van de klant. Bestellingen worden snel geleverd en de producten zijn altijd vers. Over het algemeen biedt BBQ en Gourmet een geweldige winkelervaring voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige barbecue- en gourmetproducten tegen redelijke prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://bbqengourmet.nl
  • info@bbqengourmet.nl