Bazaaronline

Bazaaronline

3.25/5.00 • 22 reviews
M

Niks mag bij mankement retour

Leveren op tijd, maar als er iets aan mankeert mag het na de retour termijn niet terug ook als het een artikel is dat bij een set hoort! Wordt door onzin smoesjes afgepoeierd! Zeer slechte service!! Zelf 4 egg windlichten gekocht wordt per stuk verkocht bij 1 past geen kaars erin maar mag niet terug! Dus kijk uit!!

Mar 7 okt 2022
Reageer
S

Zeer goed

Goed bedrijf met mooie meubels.
Zondag meubels besteld, dinsdag in huis. Hellaas was er een blus van de glasplaat af maar deze werd dezelfde dag nog gebracht en de andere glasplaat werd meegenomen. Ten zeerste aan te raden ik ben super tevreden. Vriendelijke, eerlijke en behulpzame verkoper. Bij aankomst word er een drankje aangeboden. Mijn zoontje was mee die kon heerlijk spelen in de speelhoek.

Stephanie 1 jul 2022
Reageer
V

Zielige manier van verkopen

Tapijt besteld volgens omschrijvingen dik met een poolhoogte van 37mm en €199.Deze kwam OPGEROLD maar alles behalve dik en poolhoogte maar 24 mm. Dus direct email gestuurd dat ze moeten deze komen ophalen. Krijg ik een email met een post.nl label dat ik moet het in een DOOS doen en retourneren. Omdat ik heel raar vond heb ik gebeld en opnieuw geemaild hierover. Krijg ik als aantwoord dat deze mag GEVOUWEN worden en opgestuurd worden in een doos. Zo gezegd zo gedaan. Volgende dag kreeg ik een telefoontje dat de retour wordt niet geaccepteerd in eerste instantie dat het niet in originele verpakking zou zijn! Omdat ik een email heb met hun aanzegging voor het opsturen van de tapijt kwam een ander reden : het zou vies zijn. Echter dat zijn karton deeltjes (doos was te groot dus randen afgesneden). En behalve dat ook beschadigd. Dat kan... Welk tapijt van 200x300 cm doe je in een doos??? Helaas is niet mijn verantwoordelijkheid. Ik heb gedaan wat mij werd gezegd. Als de tapijt zou netjes opgehaald worden zoals ook bezorgd werd en niet in een doos was dit niet gebeurt... Tapijt heeft geet 5 min. Gelegen. Nu willen ze alsnog €199 voor. Dus koste wat het kost... Ik heb aangegeven dat geen van bovenste is reden van weigering van retour. Toen dreigen met incasso kosten. Ze kunne lang wachten de dreiging maakt me niet bang. Ik sta sterk in mijn schoenen. Ik wil met deze review laten zien hoe zielige manier hebben van verkopen zodat alsnog aan de geld van de product komen. Zielig..

Vatafu 5 feb 2022
Reageer
E

Reageert niet op e-mails en niet op fb chat

Wel heel matig hoor.. Qua producten uniek en mooi, als je van de stijl houdt.. Maar als je ook maar contact moet leggen met de klantenservice is dat niet te doen! Ik wacht al weken op een reactie per e-mail en heb voor het gemak ook maar via de Facebook chat de vraag gesteld. Vandaag zag ik ineens dat ze het hebben gelezen maar niet hebben gereageerd. Waarom zou je opzettelijk een klant negeren vraag ik me dan af, voor weken lang? Triest bedrijf die zich moet schamen. Kijk als je het nou druk hebt is dat prima maar mijn berichten wel lezen maar niet reageren kan je echt niet maken. Feit dat ik al weken wacht op überhaupt een e-mail reactie slaat sowieso nergens op natuurlijk.

Esmiralda 26 jan 2022
Reageer
S

Al maanden aan het lijntje gehouden

Zondag 7november 2021 bij bazaaronline een salontafel besteld van €595,- euro maandag 8november werd ik gebeld dat de tafel geleverd zou worden in de avond. Hoe de bezorgers me tafel kwamen afleveren was niet zo netjes ze gooide het zo hun bus uit ze moesten het met 2 man tillen omdat de doos helemaal beschadigd was en stuk dinsdag 9 november 2021 netjes foto’s gestuurd hoe de doos eruit zag de doos was al open gescheurd omdat ze het na moesten kijken of alles in de doos aanwezig was zij de bezorger wand dat deden ze wel vaker netjes gebeld dinsdag 9 november 2021 ik zou een nieuwe tafel geleverd krijgen de week erna prima dacht ik wacht het wel af na een week weer gebeld toen was de salontafel ineens niet op voorraad en het zou de 2de week van december 2021 geleverd worden 2de week van december maar weer is gebeld de tafel had een wat langere levertijd dan verwacht het zou in januari februari weer op voorraad zijn Woensdag 19januari 2022 weer gebeld nu kreeg ik te horen dat ze de tafel mogelijk niet meer geleverd gaan krijgen werd donderdag 20januari netjes terug gebeld dat ik het in een andere doos terug mag leveren en dat ik netjes het volledige bedrag van €595 terug zou krijgen vandaag 24 januari weer contact gehad en nu kreeg ik te horen dat ze de tafel gaan controleren op meerde beschadigen welke beschadigen?? Wand de tafel zit vol met krassen en deuken zo hebben wij de tafel van jullie binnen gekregen!!! En als hun meerdere beschadigen zien die ik niet gemeld had dan krijg ik waarschijnlijk niet het volledige bedrag terug ik verwacht van een tafel van €595,- euro dat die netjes verpakt zit en dat het zonder krassen en duiken geleverd wordt het enige wat jullie netjes ingepakt hadden was het blad van de kleine salontafel Voorde rest lag alles zonder enige bescherming in de doos ik ga morgen weer contact opnemen met me rechtsbijstand verzekering en mijn man brengt aanstaande woensdag 26 januari de tafel terug in Veenendaal en eis het volledige bedrag van €595,- euro terug jullie praten allemaal een ander verhaaltje die verkopers ze zijn allemaal anders komen niet overheen wand vandaag 24 januari hadden ze de tafel wel op voorraad ik eis me geld terug en koop hier nooit meer iets!!!! En wil geen spullen in me huis van oplichters wand dat zijn ze normaal gesproken plaatst ik geen negatieve revieuw’s bij bedrijven maar dit bedrijf verdient niet eens 1 ster mocht ik me geld woensdag niet terug krijgen Neem ik verdere vervolg stappen word vervolgd hoe dit verder gaat aflopen

S.zut 24 jan 2022
Reageer
L

Mooie producten die je in winkels niet ziet

Verkopen hele mooie producten die je in de winkels niet ziet. Bestelling liet iets langer op zich wachten (misschien met kerst) maar we hebben reeds alles binnen gekregen. We hadden ook best wel wat ingekocht moet ik je zeggen. Enkele lampen, wat woondecoratie als kussens, vazen en zelfs een sfeerhaard. Deze moet nog wel ingebouwd worden, dit wordt begin 2022 gedaan door een bouwvakker die we goed kennen. Is natuurlijk het mooiste als die mooi in de muur is weggewerkt. Alle producten zorgen voor een hele fijne sfeer in huis, nadeel is dat als je er aan begint, je heel veel moet kopen om het tot een eenheid te maken. Dit hebben wij wel gedaan. Jammer dat je geen foto mee kan sturen aan deze reviewtekst.
Wil Bazaaronline graag bedanken via deze weg.

Lianne Heerens 18 dec 2021
Reageer
V

Die kussens, wij hebben de kussen Belmond (45 cm) gekocht in het goud en bruin, zijn echt geweldig. Vrij zacht en lijkt super op onze zwarte lederen bank.

Vrouwtje 19 dec 2021
A

Ze lossen problemen niet op

Op d.d 31/01/2021 heb ik 4 spiegel planken gekocht.

2 heb ik toen direct opgehangen, die waren ook helemaal compleet.
Nu vanavond heb ik de 2 andere dozen open gemaakt omdat mijn slaapkamer nu pas af is, omdat ik in een verbouwing zat en we wouden ze ophangen, maar bij 1 spiegelplank missen de hele set bouten waaraan ik de spiegelplank kan bevestigen.

Ik heb vandaag pas gebeld nadat ik geen gehoor op mijn e-mail krijg. Ze willen niks na sturen want anders word het hun probleem zeiden ze letterlijk en ik moest maar met de spiegelplank naar de bouwmarkt gaan.

Vriendin van mij heeft vorige week 4 stoelen gekocht waarvan 1 stuk , nu proberen ze haar af te kopen met 5% korting,

Klantenservice is totaal niet vriendelijk. Manager is
nooit bereikbaar

Ook doen ze alsof ze bij een keurmerk zijn aangesloten, wat ze dus niet zijn.

Naast dit had ik goede ervaringen met ze, maar vanaf nu bestel ik er NOOIT meer weer wat, want als er iets fouts is door hun kant, dan zie je het ware gezicht achter bazaar online

Amanda 7 dec 2021
Reageer
R

Zeer slechte ervaring

Voordat ik mn sfeerhaard ging bestellen even contact met ze opgenomen over de levering/bezorging. Er werd mij toen van alles beloofd en toegezegd. Ik vertrouwde er blind op dat ze hun beloftes zouden nakomen. helaas was het alleen een inhark methode. Ik heb al meerdere malen mn klussers moeten verzetten omdat bazaaronline nalatig is met leveren van mn sfeerhaard. Ik bel nu wekelijks en ze kunnen niks, ze mogen niks , komen in niks tegemoet en alsmaar weer die loze beloftes... Heb spijt dat ik hiermee in zee ben gegaan. Ik wil mn sfeerhaard geleverd hebben, mn geld terug van de artikelen die ik retour heb gestuurd en dan wil ik nooit meer iets met Bazaaronline te maken hebben.

Rachida 6 dec 2021
Reageer
N

Mooie dressoir gekocht bij Bazaaronline

Ik heb nog niet zo lang geleden een hele mooie dressoir besteld bij Bazaaronline. Geen contact gehad met de klantenservice of iets dergelijks. Gewoon direct besteld van hun site, ondanks dat ik er nog nooit van Bazaaronline gehoord had. Via via kwam ik op hun site terecht. Binnen een paar dagen had ik het dressoir al in huis. Dat vond ik erg snel voor zo'n grote meubel.

Het dressoir zelf voldoet volledig aan de verwachtingen. Je ziet direct dat het echt een kwaliteitsmeubel is. De dressoir was ook best duur, dan mag je natuurlijk ook wel wat verwachten. De verwachtingen maken ze wel helemaal waar. Je kunt met een gerust gevoel meubels bestellen bij Bazaaronline, want je weet dat het kwaliteit is.

Natascha 28 nov 2021
Reageer
M

Hoge korting op een hanglamp

Ik heb een prachtige hanglamp besteld bij Bazaaronline met een hoge korting. Het is Black Friday week en deze lamp was afgeprijsd van 255 euro naar 99 euro. Echt super! De lamp had ik de volgende dag ook al in huis. De lamp is zelfs mooier dan dat ik verwacht had. Hij hangt inmiddels en het ziet er schitterend uit. De lamp geeft heel veel sfeer, precies waar ik naar zocht. Heel blij met mijn aankoop. Ik had voorheen nooit van Bazaaronline gehoord, maar het viel mij gelijk op dat ook andere hele leuke artikelen verkopen. Ik denk dat ik nog wel eens terug kom, want alles verliep perfect. Echt een hele leuke webshop.

Michelle 26 nov 2021
Reageer
i

black friday bij bazaaronline

bazaaronline heeft veel producten wat je in andere webshops en winkels niet ziet. een andere wat warmere stijl vind ik. ze hebben nu black friday t/m 29 november dus we hebben flink wat ingekocht want we moesten al een tijdje een nieuwe eettafel en hebben bollenlampen besteld 2 stuks. past heel mooi in onze woonkamer fleurt meteen een stuk op. ook nog getwijfeld om een sfeerhaard te bestellen want die was ook flink in de aanbieding, uiteindelijk maar niet gedaan. producten waren binnen 2 dagen binnen dus kan niet beter. we moesten nog wel zelf de poten onder de tafel zetten maar had eigenlijk niet anders verwacht.

irene van veen 24 nov 2021
Reageer
S

Vaste klant bij Bazaaronline

Ik heb best veel geshopt bij Bazaaronline. Ze verkopen echt hele leuke woonaccessoires die precies bij mijn stijl passen. Dat Oosterse heb ik altijd al leuk gevonden en er zijn niet heel veel winkels die dit aanbieden. Ik heb er al van alles besteld, zoals een vloerkleed, een paar meubels, verlichting en wat decoratieve items. Ik kan ook niks anders zeggen dan dat ik heel positief ben over deze webshop. Ze hebben heel veel keuze, vaak ook in verschillende kleuren en maten voor allerlei verschillende items en je hebt de spullen meestal de volgende dag al in huis. Indien dit niet zo is, staat dit heel duidelijk aangegeven op de website. Het is ook prettig dat ze de mogelijkheid bieden om in 3 termijnen te betalen. Normaal doe ik dit nooit, maar voor een zitbank heb ik hier wel gebruik van gemaakt. Allemaal heel goed geregeld. Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik een vaste klant ben bij Bazaaronline, het is mijn favoriete woonwinkel! Hele prettige en overzichtelijke webshop.

Selena 17 nov 2021
Reageer
H

Slechte service

Voordat ik iets bij ze bestelde was de service top (een echte wolf in schaapskleren).
Ik heb hier een tafel besteld waarvan de poten er niet oppassen. (De tafel is overigens een week later dan de beloofde levertijd binnen gekomen)
Meerdere malen contact met ze gehad, waarbij ik zo afgewimpeld werd. Ze willen mij niet verder helpen. Ze verzinnen hun eigen regels die totaal niet in lijn zijn met het consumentenrecht.
Uitermate slechte service. Ze nemen niet op of hangen gewoon op. Ook op al mijn mails wordt er niet gereageerd.

Ook mocht ik de tafel niet retouren. De tafel was notabene 850 euro en staat nu nog niet in elkaar. Bestel hier nooit meer iets!!

H 16 nov 2021
Reageer
Y

Elektrische haarden bij Bazaaronline.nl

Erg leuke online winkel met veel producten die je elders niet ziet. Ze hebben zelfs mooie elektrische haarden die je in de muur kunt bouwen. Als je deze koopt bij een echte haardenwinkel ben je het dubbele kwijt. Recent voor meer dan 1.000 euro meubels en een haard gekocht, staat heel mooi bij ons interieur. Jammer dat je op Reviews.nl geen foto kan uploaden anders had ik het laten zien. Als je houdt van glimmende spulletjes zit je bij Bazaaronline.nl wel goed.
Geen idee wat voor sterren aantal ik moet geven, boven gemiddeld goed denk ik, 4.

Yvette 1 nov 2021
Reageer
Y

Nog even als toevoeging: de salontafel Nesting, set van 2 (rond) is heel mooi. Nog een stuk mooier in het echt dan dat je op de foto kan zien. Oogt heel chique. Deze hebben wij ook besteldn

Yvette 1 nov 2021
A

Velvet bank grijs

Mooie bank, exact zoals afgebeeld op de website. De service was op en top. Nette levering en goed meedenken hoe de bank het beste naar binnen kan zonder schade ( via de voortuin of achtertuin in mijn geval) Ben erg tevreden. Zou het zeker aanbevelen om via deze website te shoppen. Tot nu toe tevreden over alles wat ik daar heb besteld.

Amina 28 aug 2021
Reageer
R

Wij hebben onze hele inboedel gekocht bij BazaarOnline.nl en zijn hier erg blij mee. Levertijd was iets langer dan verwacht, dit hadden ze goed met ons gecommuniceerd. Met name het feit dat ze andere meubels verkopen dan menig meubelboulevard is voor ons de reden geweest om hier flink wat meubels in te kopen.

Rianne 2 sep 2021
F

Beschadigde lamp ontvangen geen reactie op mails

Ik heb een lamp besteld met 3 glazen bollen waarvan 2 glazen bollen gebroken uit de verpakking kwamen. Ze reageren niet op mijn mails en komen niet met een oplossing. Ik heb de schade binnen 14 dagen gemeld met foto's. Als consument heb ik recht op gratis vervanging of retournering. De verkoper negeert de hele situatie. Ze maken eigen regels dat je de schade binnen 48h moet melden en na deze 48h kunnen ze niks meer voor je doen. Ze houden zich niet aan de consumentenrechten! Bestel hier niet. Zogenaamd zijn ze aangesloten bij webwinkelkeur op hun website. Maar ze zijn helemaal niet aangesloten. Ik stop niet met reviews tot jullie de 2 lampbollen hebben vervangen @bazaaronline!!

Farah 27 aug 2021
Reageer
C

Bedankt voor uw review. Had 2 mooie lampen gezien maar na dit gelezen te hebben koop ik ze toch maar bij een ander.

Claudia 3 dec 2021
D

Mooiste woonaccessoires vind je bij Bazaaronline

Aan de titel van mijn review is geen woord gelogen. Ik vind echt dat je de mooiste woonaccessoires kunt vinden bij Bazaaronline. Het is echt helemaal mijn stijl. Het enige nadeel is, is dat het vrij duur is. Voor mijn verjaardag heb ik zelfs van iemand een cadeaukaart ontvangen van Bazaaronline. Dan weet je wel dat ik echt fan ben van deze webshop. Wanneer ik iets in huis wil aanpassen, kijk ik eerst altijd even in de webshop van Bazaaronline. Dit gaat dan vaak om kleine dingetjes, zoals kussens, fotolijsten, kunstplanten en andere decoratieve accessoires. Maar ik heb ook wat meubels gekocht bij Bazaaronline, namelijk mijn bank en een eettafel met stoelen. Deze zijn echt van topkwaliteit, maar daar betaal je naar mijn mening ook naar. Oh ja! Ik heb ook een mooi Perzisch vloerkleed van Bazaaronline. Het retour sturen van producten kan ook vrij eenvoudig als je ergens niet tevreden over bent. Ik las een review van iemand die zei dat een artikel niet op voorraad was, maar deze ervaring heb ik nooit gehad. In hun webshop bij het desbetreffende artikel staat duidelijk dat die bijvoorbeeld morgen al in huis is. Hierdoor weet je dat het artikel op voorraad is. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan met de bezorging, maar daar weet ik het fijne niet van. Ik heb nooit klachten gehad over de bezorging in ieder geval. Het is in ieder geval een hele leuke webshop met producten in precies mijn smaak. Ik shop er regelmatig.

Devi 3 aug 2021
Reageer
E

Ervaring Bazaaronline.nl

Onze ervaring over Bazaaronline.nl is heel goed. Waar we al weken op zoek zijn naar een mooie nieuwe meubel set en eigenlijk een geheel nieuw interieur, konden we nergens wat vinden. Soms zagen we een mooie tafel, dan weer een vloerkleed, maar nooit alles bijpassend. Toen kwamen we via vrienden van ons bij de webshop van Bazaaronline.nl uit. Een geheel andere stijl (oosters?) en toen we eenmaal een lampen set in de winkelwagen hadden liggen ging de rest eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk een flink bedrag uitgegeven aan een geheel nieuwe meubel set, hoekbank, een paar lampen, spiegel, klok en een nieuw vloerkleed in de woonkamer.

Esmiralda 5 jul 2021
Reageer
L

Wij hadden precies hetzelfde, keurige webshop met veel producten wat je elders niet kan krijgen. Iedere meubelzaak is hetzelfde als je even een dagje op pad gaat. Overal mango houten tafels met een zwarte poot... Vind dit Oosterse juist wel mooi en uniek. Past ook goed bij ons in huis!

Leonie en harm 5 jul 2021
J

Een webshop met unieke producten en artikelen waar andere meubel webshops nog iets van kunnen leren. Alle meubel zaken verkopen vrijwel hetzelfde terwijl Bazaar online duidelijk maakt dat je ook met een aparte stijl iets heel moois kan maken. Wij vinden de oosterse stijl leuk, ook mede omdat niemand het heeft.

John 13 jul 2021
M

Prachtig oosters vloerkleed

Super blij met mijn oosters vloerkleed, die ik gekocht heb bij Bazaaronline! Ik was al een tijdje op zoek naar een Oosters vloedkleed, maar ik kon nergens echt een mooie vinden. Toen kwam ik met toeval terecht op de website van Bazaaronline en zag dat ze veel verschillende soorten vloedkleden/tapijten verkochten. Mijn oog viel gelijk op een Perzisch vloedkleed en niet veel later heb ik hem besteld. De prijs viel mij reuze mee voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Wat mij ook aantrok aan het tapijt is dat deze water- en vuilafstotend is. Dat is gewoon mooi meegenomen. Gelukkig was de vloedkleed op voorraad en had ik hem de volgende dag in huis. Ik heb dus niks aan te merken op Bazaaronline en ik had al wat andere leuke bijpassende spulletjes gezien. Zoals ik al eerder had vermeld, is de kwaliteit van het tapijt erg hoog en het lijkt precies zoals op de foto's. Een erg goede webshop om kwalitatief goede vloedkleden te bestellen.

Merel 1 jul 2021
Reageer
D

Slechte ervaring Bazaaronline

Ik heb het artikel besteld omdat de website beweerde dat het op voorraad was. Toen ik in april bestelde en ook veel geld betaalde was o nog erg optimistisch over mijn bestelling maar dit gevoel begon te vervagen nadat ik de CS had gebeld om de status van mijn bestelling te controleren. Ze vertelden me dat ze me terug zouden bellen, maar dat deden ze nooit. Na 2 weken gaven ze daadwerkelijk toe dat het bestelde artikel niet op voorraad was en dat ik nog 4 weken zou moeten wachten omdat ze het zouden moeten bestellen. Ik heb dubbel gecontroleerd of het artikel na 4 weken echt zou aankomen, wat ze bevestigden. Na 4 weken heb ik de status van mijn artikel opnieuw gecontroleerd en ze gaven toe dat het nog een week zou duren voordat het werd afgeleverd. Ik had echt moeite om ze te geloven, maar wachtte al zo lang dat ik opnieuw instemde. Toen het nog steeds niet was afgeleverd, vroeg ik de exacte bezorgdatum van mijn bestelling, anders zou ik deze bestelling moeten annuleren. CS beloofde me de volgende ochtend terug te komen met de exacte leverdatum: wat ze zeker niet hebben gedaan. Dus ik moest opnieuw sms'en om erachter te komen dat ze nog een week nodig hebben om het artikel te bezorgen! Ongelooflijk! Ik ben een zeer geduldige klant maar ik kan niet tegen verkeerde informatie en loze beloften! Het ergste vind ik dat ze op de hoogte lijken te zijn van dit soort situaties, dus dit gebeurt vaker. Ook kreeg ik geen voldoende compensatie aangeboden voor mijn lange wachttijd! Ik wil mijn geld terug want ik kan hier niets van geloven en jij ook niet dus bestel hier niet!

Dinah 15 jun 2021
Reageer
J

Ze zijn erg onprofessioneel en houden zich niet aan de voorwaarden van de levertijd. We wachten al meer dan 2 maanden op ons artikel. We wilden ook gebruik maken van ons recht om de bestelling te annuleren volgens de consumentenbeschermer, maar zij accepteren de annulering van de bestelling niet. Het is een zeer teleurstellende service en we zullen nooit meer bij dit bedrijf bestellen. Totaal NIET aanbevolen.

Javier Dominguez 23 jun 2021
L

BazaarOnline review

Laat ik voorop stellen dat meubels bij elkaar zoeken geen gemakkelijke opgave is. Ik en mijn man Harm zijn tientallen meubelwinkels bij langs geweest en we liepen telkens wel tegen iets aan. Tegenwoordig hebben ze overal van die houten eettafels terwijl wij houden van een iets meer fancy look. Uiteindelijk uit gekomen bij Bazaaronline.nl waar ze oprecht hele mooie meubels verkopen met zeer korte levertijden. Alles wat we besteld hadden (eettafel, bijzettafel, salontafel, tv-meubel en wat verlichting) was op voorraad! Zagen zelfs een erg mooie tv-meubel met elektrische vlammen (sfeerhaard). Het is dat we naast ons tv-meubel al een open gashaard hebben anders kochten we die waarschijnlijk. Het is gewoon precies de webshop wat we nodig hadden. Wij houden allebei van goud en zwarte accessoires, lampen en gewoon een wat ander interieur dan wat de meeste casual mensen kiezen.

In het kort:
Super leuke webshop met eens wat anders dan de standaard meubelen wat je ziet in andere meubelzaken. Verzending is al gratis vanaf 50 euro en is de volgende dag in huis! Vrijwel alle producten wat ik heb gezien is op voorraad dus ja, kan moeilijk negatief zijn.

Bedankt voor de mooie meubels BazaarOnline! Jullie hebben onze bon vast wel voorbij zien komen aangezien we best wat hebben besteld.

Leonie en harm 6 jun 2021
Reageer
F

Oosterse woonaccessoires

Vrijwel al mijn woonaccessoires koop ik bij Bazaaronline. Ze verkopen de leukste oosterse woonaccessoires voor goede prijzen. Ze reageren op werkdagen snel op mijn e-mails en ik word altijd goed geholpen. Ik heb er al een vloerkleed, diverse meubels, lampen en servies besteld. Ik heb zelfs al een cadeaukaart van Bazaaronline voor mijn verjaardag gevraagd. Ik ben erg positief over Bazaaronline omdat er ook niet veel winkels zijn die gespecialiseerd zijn in oosterse producten. Dat is wel de stijl die helemaal bij mij past. Verder hebben ze vaak goede kortingen op verschillende producten. Bazaaronline is de eerste winkel waar ik kijk wanneer ik leuke spullen zoek voor in mijn huis.

Farida 5 jun 2021
Reageer
Over Bazaaronline

Bazaaronline verkoopt exotische en Oosterse meubels en interieurs. Naast hun fysieke winkel hebben ze een webshop, maar het assortiment is hetzelfde. Als je naar leuke woondecoraties met een Oosterse uitstraling zoekt ben je bij Bazaaronline aan het juiste adres! Bij Bazaaronline vind je gegarandeerd een echte eyecatcher voor in je woning. Het leuke is dat ze iedere 24 uur een unieke dagaanbieding hebben, dus kijk eens in de webshop van Bazaaronline.

  • Nog niet geverifieerd