Wonen

Bazaaronline

17 reviews
65% positief
6% neutraal
29% negatief

Bazaaronline verkoopt exotische en Oosterse meubels en interieurs. Naast hun fysieke winkel hebben ze een webshop, maar het assortiment is hetzelfde. Als je naar leuke woondecoraties met een Oosterse uitstraling zoekt ben je bij Bazaaronline aan het juiste adres! Bij Bazaaronline vind je gegarandeerd een echte eyecatcher voor in je woning. Het leuke is dat ze iedere 24 uur een unieke dagaanbieding hebben, dus kijk eens in de webshop van Bazaaronline.

Home Discounter is van alle woon en meubelwinkels de beste keuze.

Bezoek Home Discounter


Reviews (17)

  • Lianne Heerens

    Mooie producten die je in winkels niet ziet

    Verkopen hele mooie producten die je in de winkels niet ziet. Bestelling liet iets langer op zich wachten (misschien met kerst) maar we hebben reeds alles binnen gekregen. We hadden ook best wel wat ingekocht moet ik je zeggen. Enkele lampen, wat woondecoratie als kussens, vazen en zelfs een sfeerhaard. Deze moet nog wel ingebouwd worden, dit wordt begin 2022 gedaan door een bouwvakker die we goed kennen. Is natuurlijk het mooiste als die mooi in de muur is weggewerkt. Alle producten zorgen voor een hele fijne sfeer in huis, nadeel is dat als je er aan begint, je heel veel moet kopen om het tot een eenheid te maken. Dit hebben wij wel gedaan. Jammer dat je geen foto mee kan sturen aan deze reviewtekst.
    Wil Bazaaronline graag bedanken via deze weg.

    Lianne Heerens 18 dec 2021

  • Amanda

    Ze lossen problemen niet op

    Op d.d 31/01/2021 heb ik 4 spiegel planken gekocht.

    2 heb ik toen direct opgehangen, die waren ook helemaal compleet.
    Nu vanavond heb ik de 2 andere dozen open gemaakt omdat mijn slaapkamer nu pas af is, omdat ik in een verbouwing zat en we wouden ze ophangen, maar bij 1 spiegelplank missen de hele set bouten waaraan ik de spiegelplank kan bevestigen.

    Ik heb vandaag pas gebeld nadat ik geen gehoor op mijn e-mail krijg. Ze willen niks na sturen want anders word het hun probleem zeiden ze letterlijk en ik moest maar met de spiegelplank naar de bouwmarkt gaan.

    Vriendin van mij heeft vorige week 4 stoelen gekocht waarvan 1 stuk , nu proberen ze haar af te kopen met 5% korting,

    Klantenservice is totaal niet vriendelijk. Manager is
    nooit bereikbaar

    Ook doen ze alsof ze bij een keurmerk zijn aangesloten, wat ze dus niet zijn.

    Naast dit had ik goede ervaringen met ze, maar vanaf nu bestel ik er NOOIT meer weer wat, want als er iets fouts is door hun kant, dan zie je het ware gezicht achter bazaar online

    Amanda 7 dec 2021

  • Rachida

    Zeer slechte ervaring

    Voordat ik mn sfeerhaard ging bestellen even contact met ze opgenomen over de levering/bezorging. Er werd mij toen van alles beloofd en toegezegd. Ik vertrouwde er blind op dat ze hun beloftes zouden nakomen. helaas was het alleen een inhark methode. Ik heb al meerdere malen mn klussers moeten verzetten omdat bazaaronline nalatig is met leveren van mn sfeerhaard. Ik bel nu wekelijks en ze kunnen niks, ze mogen niks , komen in niks tegemoet en alsmaar weer die loze beloftes... Heb spijt dat ik hiermee in zee ben gegaan. Ik wil mn sfeerhaard geleverd hebben, mn geld terug van de artikelen die ik retour heb gestuurd en dan wil ik nooit meer iets met Bazaaronline te maken hebben.

    Rachida 6 dec 2021

  • Natascha

    Mooie dressoir gekocht bij Bazaaronline

    Ik heb nog niet zo lang geleden een hele mooie dressoir besteld bij Bazaaronline. Geen contact gehad met de klantenservice of iets dergelijks. Gewoon direct besteld van hun site, ondanks dat ik er nog nooit van Bazaaronline gehoord had. Via via kwam ik op hun site terecht. Binnen een paar dagen had ik het dressoir al in huis. Dat vond ik erg snel voor zo'n grote meubel.

    Het dressoir zelf voldoet volledig aan de verwachtingen. Je ziet direct dat het echt een kwaliteitsmeubel is. De dressoir was ook best duur, dan mag je natuurlijk ook wel wat verwachten. De verwachtingen maken ze wel helemaal waar. Je kunt met een gerust gevoel meubels bestellen bij Bazaaronline, want je weet dat het kwaliteit is.

    Natascha 28 nov 2021

  • Michelle

    Hoge korting op een hanglamp

    Ik heb een prachtige hanglamp besteld bij Bazaaronline met een hoge korting. Het is Black Friday week en deze lamp was afgeprijsd van 255 euro naar 99 euro. Echt super! De lamp had ik de volgende dag ook al in huis. De lamp is zelfs mooier dan dat ik verwacht had. Hij hangt inmiddels en het ziet er schitterend uit. De lamp geeft heel veel sfeer, precies waar ik naar zocht. Heel blij met mijn aankoop. Ik had voorheen nooit van Bazaaronline gehoord, maar het viel mij gelijk op dat ook andere hele leuke artikelen verkopen. Ik denk dat ik nog wel eens terug kom, want alles verliep perfect. Echt een hele leuke webshop.

    Michelle 26 nov 2021

  • irene van veen

    black friday bij bazaaronline

    bazaaronline heeft veel producten wat je in andere webshops en winkels niet ziet. een andere wat warmere stijl vind ik. ze hebben nu black friday t/m 29 november dus we hebben flink wat ingekocht want we moesten al een tijdje een nieuwe eettafel en hebben bollenlampen besteld 2 stuks. past heel mooi in onze woonkamer fleurt meteen een stuk op. ook nog getwijfeld om een sfeerhaard te bestellen want die was ook flink in de aanbieding, uiteindelijk maar niet gedaan. producten waren binnen 2 dagen binnen dus kan niet beter. we moesten nog wel zelf de poten onder de tafel zetten maar had eigenlijk niet anders verwacht.

    irene van veen 24 nov 2021

  • Selena

    Vaste klant bij Bazaaronline

    Ik heb best veel geshopt bij Bazaaronline. Ze verkopen echt hele leuke woonaccessoires die precies bij mijn stijl passen. Dat Oosterse heb ik altijd al leuk gevonden en er zijn niet heel veel winkels die dit aanbieden. Ik heb er al van alles besteld, zoals een vloerkleed, een paar meubels, verlichting en wat decoratieve items. Ik kan ook niks anders zeggen dan dat ik heel positief ben over deze webshop. Ze hebben heel veel keuze, vaak ook in verschillende kleuren en maten voor allerlei verschillende items en je hebt de spullen meestal de volgende dag al in huis. Indien dit niet zo is, staat dit heel duidelijk aangegeven op de website. Het is ook prettig dat ze de mogelijkheid bieden om in 3 termijnen te betalen. Normaal doe ik dit nooit, maar voor een zitbank heb ik hier wel gebruik van gemaakt. Allemaal heel goed geregeld. Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik een vaste klant ben bij Bazaaronline, het is mijn favoriete woonwinkel! Hele prettige en overzichtelijke webshop.

    Selena 17 nov 2021

  • H

    Slechte service

    Voordat ik iets bij ze bestelde was de service top (een echte wolf in schaapskleren).
    Ik heb hier een tafel besteld waarvan de poten er niet oppassen. (De tafel is overigens een week later dan de beloofde levertijd binnen gekomen)
    Meerdere malen contact met ze gehad, waarbij ik zo afgewimpeld werd. Ze willen mij niet verder helpen. Ze verzinnen hun eigen regels die totaal niet in lijn zijn met het consumentenrecht.
    Uitermate slechte service. Ze nemen niet op of hangen gewoon op. Ook op al mijn mails wordt er niet gereageerd.

    Ook mocht ik de tafel niet retouren. De tafel was notabene 850 euro en staat nu nog niet in elkaar. Bestel hier nooit meer iets!!

    H 16 nov 2021

  • Yvette

    Elektrische haarden bij Bazaaronline.nl

    Erg leuke online winkel met veel producten die je elders niet ziet. Ze hebben zelfs mooie elektrische haarden die je in de muur kunt bouwen. Als je deze koopt bij een echte haardenwinkel ben je het dubbele kwijt. Recent voor meer dan 1.000 euro meubels en een haard gekocht, staat heel mooi bij ons interieur. Jammer dat je op Reviews.nl geen foto kan uploaden anders had ik het laten zien. Als je houdt van glimmende spulletjes zit je bij Bazaaronline.nl wel goed.
    Geen idee wat voor sterren aantal ik moet geven, boven gemiddeld goed denk ik, 4.

    Yvette 1 nov 2021

  • Amina

    Velvet bank grijs

    Mooie bank, exact zoals afgebeeld op de website. De service was op en top. Nette levering en goed meedenken hoe de bank het beste naar binnen kan zonder schade ( via de voortuin of achtertuin in mijn geval) Ben erg tevreden. Zou het zeker aanbevelen om via deze website te shoppen. Tot nu toe tevreden over alles wat ik daar heb besteld.

    Amina 28 aug 2021

  • Farah

    Beschadigde lamp ontvangen geen reactie op mails

    Ik heb een lamp besteld met 3 glazen bollen waarvan 2 glazen bollen gebroken uit de verpakking kwamen. Ze reageren niet op mijn mails en komen niet met een oplossing. Ik heb de schade binnen 14 dagen gemeld met foto's. Als consument heb ik recht op gratis vervanging of retournering. De verkoper negeert de hele situatie. Ze maken eigen regels dat je de schade binnen 48h moet melden en na deze 48h kunnen ze niks meer voor je doen. Ze houden zich niet aan de consumentenrechten! Bestel hier niet. Zogenaamd zijn ze aangesloten bij webwinkelkeur op hun website. Maar ze zijn helemaal niet aangesloten. Ik stop niet met reviews tot jullie de 2 lampbollen hebben vervangen @bazaaronline!!

    Farah 27 aug 2021

  • Devi

    Mooiste woonaccessoires vind je bij Bazaaronline

    Aan de titel van mijn review is geen woord gelogen. Ik vind echt dat je de mooiste woonaccessoires kunt vinden bij Bazaaronline. Het is echt helemaal mijn stijl. Het enige nadeel is, is dat het vrij duur is. Voor mijn verjaardag heb ik zelfs van iemand een cadeaukaart ontvangen van Bazaaronline. Dan weet je wel dat ik echt fan ben van deze webshop. Wanneer ik iets in huis wil aanpassen, kijk ik eerst altijd even in de webshop van Bazaaronline. Dit gaat dan vaak om kleine dingetjes, zoals kussens, fotolijsten, kunstplanten en andere decoratieve accessoires. Maar ik heb ook wat meubels gekocht bij Bazaaronline, namelijk mijn bank en een eettafel met stoelen. Deze zijn echt van topkwaliteit, maar daar betaal je naar mijn mening ook naar. Oh ja! Ik heb ook een mooi Perzisch vloerkleed van Bazaaronline. Het retour sturen van producten kan ook vrij eenvoudig als je ergens niet tevreden over bent. Ik las een review van iemand die zei dat een artikel niet op voorraad was, maar deze ervaring heb ik nooit gehad. In hun webshop bij het desbetreffende artikel staat duidelijk dat die bijvoorbeeld morgen al in huis is. Hierdoor weet je dat het artikel op voorraad is. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan met de bezorging, maar daar weet ik het fijne niet van. Ik heb nooit klachten gehad over de bezorging in ieder geval. Het is in ieder geval een hele leuke webshop met producten in precies mijn smaak. Ik shop er regelmatig.

    Devi 3 aug 2021

  • Esmiralda

    Ervaring Bazaaronline.nl

    Onze ervaring over Bazaaronline.nl is heel goed. Waar we al weken op zoek zijn naar een mooie nieuwe meubel set en eigenlijk een geheel nieuw interieur, konden we nergens wat vinden. Soms zagen we een mooie tafel, dan weer een vloerkleed, maar nooit alles bijpassend. Toen kwamen we via vrienden van ons bij de webshop van Bazaaronline.nl uit. Een geheel andere stijl (oosters?) en toen we eenmaal een lampen set in de winkelwagen hadden liggen ging de rest eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk een flink bedrag uitgegeven aan een geheel nieuwe meubel set, hoekbank, een paar lampen, spiegel, klok en een nieuw vloerkleed in de woonkamer.

    Esmiralda 5 jul 2021

  • Merel

    Prachtig oosters vloerkleed

    Super blij met mijn oosters vloerkleed, die ik gekocht heb bij Bazaaronline! Ik was al een tijdje op zoek naar een Oosters vloedkleed, maar ik kon nergens echt een mooie vinden. Toen kwam ik met toeval terecht op de website van Bazaaronline en zag dat ze veel verschillende soorten vloedkleden/tapijten verkochten. Mijn oog viel gelijk op een Perzisch vloedkleed en niet veel later heb ik hem besteld. De prijs viel mij reuze mee voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Wat mij ook aantrok aan het tapijt is dat deze water- en vuilafstotend is. Dat is gewoon mooi meegenomen. Gelukkig was de vloedkleed op voorraad en had ik hem de volgende dag in huis. Ik heb dus niks aan te merken op Bazaaronline en ik had al wat andere leuke bijpassende spulletjes gezien. Zoals ik al eerder had vermeld, is de kwaliteit van het tapijt erg hoog en het lijkt precies zoals op de foto's. Een erg goede webshop om kwalitatief goede vloedkleden te bestellen.

    Merel 1 jul 2021

  • Dinah

    Slechte ervaring Bazaaronline

    Ik heb het artikel besteld omdat de website beweerde dat het op voorraad was. Toen ik in april bestelde en ook veel geld betaalde was o nog erg optimistisch over mijn bestelling maar dit gevoel begon te vervagen nadat ik de CS had gebeld om de status van mijn bestelling te controleren. Ze vertelden me dat ze me terug zouden bellen, maar dat deden ze nooit. Na 2 weken gaven ze daadwerkelijk toe dat het bestelde artikel niet op voorraad was en dat ik nog 4 weken zou moeten wachten omdat ze het zouden moeten bestellen. Ik heb dubbel gecontroleerd of het artikel na 4 weken echt zou aankomen, wat ze bevestigden. Na 4 weken heb ik de status van mijn artikel opnieuw gecontroleerd en ze gaven toe dat het nog een week zou duren voordat het werd afgeleverd. Ik had echt moeite om ze te geloven, maar wachtte al zo lang dat ik opnieuw instemde. Toen het nog steeds niet was afgeleverd, vroeg ik de exacte bezorgdatum van mijn bestelling, anders zou ik deze bestelling moeten annuleren. CS beloofde me de volgende ochtend terug te komen met de exacte leverdatum: wat ze zeker niet hebben gedaan. Dus ik moest opnieuw sms'en om erachter te komen dat ze nog een week nodig hebben om het artikel te bezorgen! Ongelooflijk! Ik ben een zeer geduldige klant maar ik kan niet tegen verkeerde informatie en loze beloften! Het ergste vind ik dat ze op de hoogte lijken te zijn van dit soort situaties, dus dit gebeurt vaker. Ook kreeg ik geen voldoende compensatie aangeboden voor mijn lange wachttijd! Ik wil mijn geld terug want ik kan hier niets van geloven en jij ook niet dus bestel hier niet!

    Dinah 15 jun 2021

  • Leonie en harm

    BazaarOnline review

    Laat ik voorop stellen dat meubels bij elkaar zoeken geen gemakkelijke opgave is. Ik en mijn man Harm zijn tientallen meubelwinkels bij langs geweest en we liepen telkens wel tegen iets aan. Tegenwoordig hebben ze overal van die houten eettafels terwijl wij houden van een iets meer fancy look. Uiteindelijk uit gekomen bij Bazaaronline.nl waar ze oprecht hele mooie meubels verkopen met zeer korte levertijden. Alles wat we besteld hadden (eettafel, bijzettafel, salontafel, tv-meubel en wat verlichting) was op voorraad! Zagen zelfs een erg mooie tv-meubel met elektrische vlammen (sfeerhaard). Het is dat we naast ons tv-meubel al een open gashaard hebben anders kochten we die waarschijnlijk. Het is gewoon precies de webshop wat we nodig hadden. Wij houden allebei van goud en zwarte accessoires, lampen en gewoon een wat ander interieur dan wat de meeste casual mensen kiezen.

    In het kort:
    Super leuke webshop met eens wat anders dan de standaard meubelen wat je ziet in andere meubelzaken. Verzending is al gratis vanaf 50 euro en is de volgende dag in huis! Vrijwel alle producten wat ik heb gezien is op voorraad dus ja, kan moeilijk negatief zijn.

    Bedankt voor de mooie meubels BazaarOnline! Jullie hebben onze bon vast wel voorbij zien komen aangezien we best wat hebben besteld.

    Leonie en harm 6 jun 2021

  • Farida

    Oosterse woonaccessoires

    Vrijwel al mijn woonaccessoires koop ik bij Bazaaronline. Ze verkopen de leukste oosterse woonaccessoires voor goede prijzen. Ze reageren op werkdagen snel op mijn e-mails en ik word altijd goed geholpen. Ik heb er al een vloerkleed, diverse meubels, lampen en servies besteld. Ik heb zelfs al een cadeaukaart van Bazaaronline voor mijn verjaardag gevraagd. Ik ben erg positief over Bazaaronline omdat er ook niet veel winkels zijn die gespecialiseerd zijn in oosterse producten. Dat is wel de stijl die helemaal bij mij past. Verder hebben ze vaak goede kortingen op verschillende producten. Bazaaronline is de eerste winkel waar ik kijk wanneer ik leuke spullen zoek voor in mijn huis.

    Farida 5 jun 2021