Autodoc

Autodoc

3.4 reviewscore • 11 reviews
K

Onder de indruk van mijn eerste bestelling

Dit was mijn eerste keer dat ik dit bedrijf gebruikte, en ik ben zeer onder de indruk. Ze hebben een enorme selectie onderdelen, verbruiksartikelen en gereedschap. Ik vond gemakkelijk de onderdelen die ik nodig had voor mijn 23 jaar oude Volvo, en er waren zelfs meerdere merken onderdelen om bij mijn budget te passen. De onderdelen die zijn aangekomen, zijn precies zoals geadverteerd en zijn uiteraard correct. Daarom zal ik zonder aarzeling weer onderdelen bij dit bedrijf kopen. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen. Zeer snelle service en een genot om de app te gebruiken.

Karel 8 sep 2023
Reageer
K

Dit bedrijf is teleurstellend

Dit bedrijf valt erg tegen. Ik had 4 bobinepakkingen besteld voor mijn 116i, maar een ervan paste niet vanwege een defecte behuizing. Ik heb Autodoc op de hoogte gebracht met foto's en om vervanging gevraagd. Dit proces was erg moeizaam; het duurt minstens 3 dagen voordat ze reageren op verzoeken om vervanging. Hoewel ze misschien goedkoper zijn, is de levering traag en de klantenservice is slecht. Ik zou in de toekomst gewoon Euro Car Parts gebruiken. Teleurstellend...

Kees 12 sep 2023
C

Is helemaal waar ! Als het niet goed is wat ze geleverd hebben ben je aan de heidenen overgeleverd.

Carel de Knegt

Carel de Knegt 28 nov 2023
P

Geweldig assortiment van de JUISTE auto-onderdelen

Autodoc biedt een uitgebreide selectie autofabrikanten met alle auto-onderdelen tegen zeer betaalbare prijzen. Er is een overvloed aan keuzemogelijkheden, en het beste is dat je meteen het juiste item krijgt, in tegenstelling tot verkopers op eBay die vaak de verkeerde onderdelen sturen. Het is verstandig om al je auto-onderdelen bij Autodoc te kopen. Ik ben er zeer tevreden over.

Piet 12 sep 2023
Reageer
J

Ruime keuze, concurrerende prijzen

Ik heb nu al meerdere keren onderdelen bij Autodoc besteld voor mijn auto's. Ze hebben een brede selectie, zelfs voor mijn oudere auto's. Onlangs had ik een probleem met een Ridex aandrijfas die ik bij Autodoc had gekocht voor een VW en die na slechts een jaar kapot ging. Autodoc heeft me zonder problemen terugbetaald. Ik beveel hen daarom aan.

Jolanda 11 sep 2023
Reageer
A

Over het algemeen goed, maar...

Over het algemeen is Autodoc een goede dealer. Echter, ik ben het niet eens met het vervangen van onderdelen zonder de goedkeuring van de klant. Ik heb ongeveer 10-12 keer bij hen besteld, en twee keer hebben ze goede kwaliteitsfilters vervangen door een onbekend merk genaamd STARK. Als ik Mahle-filters bestel, verwacht ik die ook. Een keer moest ik items retourneren, wat veel tijd kost, en de volgende keer accepteerde ik de items vanwege tijdsdruk. Alsjeblieft, stop met deze praktijk!

Anton 11 sep 2023
Reageer
A

Goed, maar klantenservice kan beter

Ik heb Autodoc nu al drie jaar gebruikt en over het algemeen zijn ze erg goed. Echter, niemand antwoordde op tijd op de chatlijn toen ik een probleem had met een dubbele betaling, en er is geen telefoonnummer voor ondersteuning. Het is dus verstandig om alleen tijdens kantooruren te bestellen, omdat de betaling alleen tijdens deze uren wordt verwerkt en er fouten kunnen optreden met deze betalingssystemen. Ik heb mijn bank geïnformeerd over de dubbele betaling.

Anja 8 sep 2023
Reageer
W

Onderdelen zien er goed uit, maar de levering duur

De onderdelen zien er goed uit, maar ik kan pas volgende week beoordelen of alles in orde is omdat mijn monteur momenteel druk is en het 8 dagen duurde voordat de onderdelen werden geleverd. De levering kostte £13 en duurde 7 dagen, wat geen geweldige waarde is. Als je de onderdelen snel nodig hebt, gebruik dan Amazon of andere online verkopers. Als je kunt wachten, bespaar je een paar centen. Misschien gebruik ik Autodoc nog eens, maar niet voor items die ik binnen 3 of 4 dagen verwacht.

Willem 8 sep 2023
Reageer
R

Bestelling kwijt en slechte klantenservice

Ik heb een bestelling geplaatst en deze werd voor mijn deur achtergelaten. EVRI heeft de verantwoordelijkheid aanvaard, maar Autodoc heeft lang de tijd nodig om me terug te betalen. Het is al meer dan 14 dagen, en ik heb 4 e-mails gestuurd, maar geen enkele is beantwoord. Telefoontjes en chats ook niet. De klantenservice is een puinhoop. Wees voorzichtig bij het bestellen.

Ruben 5 sep 2023
Reageer
S

Bestelde items waren goed, maar verzegeling was ve

Ik heb de 4 items besteld en was er tevreden mee. Twee van de items hadden echter al hun zegels verbroken, dus als ik ze had moeten retourneren, had ik mogelijk problemen gehad met de ontbrekende zegels. Ik heb het gevoel dat ik teruggestuurde items heb ontvangen, maar ze waren in uitstekende staat, dus geen echte problemen.

Sander 1 sep 2023
Reageer
P

Levering duurt lang, maar verder geweldig

Ik heb 2 oude Duitse auto's en ik vind het leuk om eraan te werken. En Autodoc is mijn beste keuze voor auto-onderdelen, omdat ze van goede kwaliteit zijn en goedkoop. Het enige wat me dwarszit, is de levertijd, omdat ik in het VK woon en het bijna een week duurt. Maar verder is alles perfect. Dus wie dit leest en deze leverancier voor onderdelen gebruikt, heeft een zeer goede keuze gemaakt.

Petra 27 aug 2023
Reageer
j

Slecht

Onderdeel geleverd gekregen wat niet blijkt te passen (foutje vanuit de database) kan gebeuren. Vervolgens na een een hoop contact mag het niet meer retour omdat het vies dus ik kan fluiten naar mijn geld want er zit wat kopervet aan...moest er toch iets mee gedaan hebben om te weten dat het de verkeerde zijn... dus betaald voor het onderdeel en sta uit eindelijk met lege handen. Lekker ergens anders shoppen voortaan.

justin 3 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Autodoc

Autodoc is een online winkel die een breed scala aan auto-onderdelen en accessoires biedt voor verschillende automerken en modellen. Zelfs voor een leek is het makkelijk om de verschillende items op de page te bezichtigen. Het is ook mogelijk om het juiste onderdeel te vinden door het kenteken van je auto te gebruiken. Er is sprake van concurrerende prijzen en regelmatige kortingsacties. De verzending is snel en betrouwbaar en er zijn verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar, waaronder achteraf betalen. Ben je al lang op zoek naar auto accessoires van goede kwaliteit? Neem dan een kijkje op de website van Autodoc.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://autodoc.nl
  • info@autodoc.nl