Audioshop

Audioshop

4.8 reviewscore • 10 reviews
J

Audioshop efficiente en klantvriendelijke ervaring

Onlangs kocht ik een Airtry Wifi Music Receiver bij Audioshop, en mijn ervaring is het delen waard. De levering was punctueel, maar helaas ondervond ik enige problemen met de verbinding, wat bleek te liggen aan mijn wifi-netwerk en niet aan het apparaat zelf. Wat me opviel, was de bereidheid van Audioshop om te helpen en hun flexibiliteit bij het oplossen van mijn probleem. Na een eenvoudig en vriendelijk telefonisch gesprek, kreeg ik de mogelijkheid om het apparaat terug te sturen zonder enige complicatie. Binnen een week was het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Deze ervaring was bijzonder positief, vooral in vergelijking met eerdere ervaringen bij andere winkels, waar retouren vaak gepaard gingen met frustratie en lang wachten op een terugbetaling. Audioshop's klantenservice en efficiënte afhandeling van mijn retourzending hebben echt indruk op mij gemaakt.

Jan 14 jan 2023
Reageer
P

Flexibele en snelle service bij audioshop

Mijn ervaring met Audioshop was uiterst positief, vooral vanwege hun flexibiliteit en klantgerichtheid. Ik had meerdere items besteld, maar één was niet direct leverbaar. Omdat ik de rest van de bestelling dringend nodig had, nam ik contact op met Audioshop. Tot mijn verrassing werd mijn verzoek meteen en efficiënt afgehandeld, zelfs buiten reguliere kantooruren. Deze aanpak toont aan hoe Audioshop boven de norm uitstijgt als het gaat om klantenservice. Het vermogen om snel en zonder gedoe aan mijn specifieke behoeften te voldoen, was iets wat ik zeer waardeer. Dit soort service maakt Audioshop onderscheidend in de markt.

Petra 30 aug 2022
Reageer
M

Uitzonderlijke klantenservice en expertise

Mijn bezoek aan Audioshop was een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Ik kocht er een platenspeler, maar was niet tevreden over het geluid. Toen ik de platenspeler terugbracht, werd ik getroffen door de aandacht en expertise van het personeel. De verkoper nam de tijd om mijn wensen te begrijpen en liet mij verschillende alternatieven horen. Zijn kennis van de producten en zijn vermogen om aan te sluiten bij mijn behoeften was indrukwekkend. Uiteindelijk vond ik dankzij zijn hulp de perfecte platenspeler. De persoonlijke benadering en diepgaande productkennis van Audioshop maakten deze winkelervaring uitzonderlijk. Het is zeldzaam om zo'n niveau van service en aandacht te vinden, en ik ben dankbaar voor de tijd en moeite die ze in mijn ervaring hebben gestoken.

Marjo 9 jun 2022
Reageer
K

Aangename ervaring met kruger en matz speakers

Mijn aankoopervaring bij Audioshop was zeer aangenaam. Ik bestelde de Krüger en Matz KM0503 speakers, maar door een kleine fout van de bezorgdienst DPD ontving ik één van de speakers een dag later. Ondanks deze kleine tegenvaller was ik onder de indruk van de service van Audioshop. Ze waren behulpzaam en stelden mij gerust dat de winkel niet verantwoordelijk was voor de vertraging. Toen de speakers eenmaal aankwamen, was ik zeer tevreden met de kwaliteit van het product. De geluidskwaliteit en het design van de speakers overtroffen mijn verwachtingen. Mijn ervaring met Audioshop was dus positief, ondanks de kleine hik in de bezorging. Hun klantenservice en de kwaliteit van hun producten hebben een blijvende indruk op mij gemaakt.

Kevin 11 jun 2021
Reageer
J

Tevredenheid en loyaliteit

Mijn ervaringen met Audioshop zijn consequent positief geweest, wat heeft geleid tot een gevoel van loyaliteit jegens deze winkel. De snelle levering en de kwaliteit van de producten hebben me overtuigd om herhaalde aankopen te doen. Ik ben zo onder de indruk van mijn ervaringen dat ik van plan ben om reviews te delen op mijn sociale mediakanalen. Deze positieve ervaringen hebben mijn enthousiasme voor Audioshop aangewakkerd. Elke aankoop die ik tot nu toe heb gedaan, was een bevestiging van hun betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van hun producten. Hun service en de producten die ze bieden hebben mij als klant zeer tevreden gesteld.

Jaap 17 mrt 2021
Reageer
H

Uitstekende klantenondersteuning

Onlangs kocht ik een Lenco platenspeler bij Audioshop, en mijn ervaring was opmerkelijk. Aanvankelijk was ik onzeker over welke platenspeler het beste zou passen bij mijn behoeften. Echter, de klantenservice van Audioshop was uitzonderlijk behulpzaam. Ze namen de tijd om mij te adviseren en vonden een platenspeler die perfect bij mijn wensen aansloot. Het resultaat was een topkwaliteit platenspeler die mijn verwachtingen overtrof. Deze ervaring heeft mij een zeer tevreden en blije klant gemaakt. De ondersteuning en deskundigheid van Audioshop waren indrukwekkend en hebben een blijvende indruk achtergelaten.

Hans 12 aug 2020
Reageer
A

Efficiente service van audioshop via bol.com

Mijn ervaring met Audioshop via Bol.com was uitzonderlijk positief. Ik bestelde een audioset MCD 1700 voor mijn schoonouders, maar ondervond problemen met het eerste exemplaar. Na contact met Bol.com en Audioshop, was ik onder de indruk van hun snelle en effectieve klantenservice. Ze leverden snel een nieuw exemplaar dat perfect werkte. De geluidskwaliteit en het algehele ontwerp van de stereoset waren uitstekend, vooral gezien de prijs. Deze ervaring met Audioshop bewijst hun toewijding aan klanttevredenheid en hun vermogen om snel en efficiënt problemen op te lossen.

Arthur 1 dec 2019
Reageer
M

Uitzonderlijke inzet

Mijn aankoop bij Audioshop via bol.com was een opvallende ervaring. Ik had problemen met de levering van naalden voor een platenspeler, maar Ronald Brocken van Audioshop heeft buitengewone inspanningen geleverd om dit op te lossen. Door zijn herhaaldelijke contact via e-mail en telefoon en zijn nauwgezette opvolging, is het artikel uiteindelijk aangekomen. Zijn uitzonderlijke klantenservice en vriendelijkheid maakten een blijvende indruk op mij. Zijn toewijding en serieuze benadering van mijn probleem toonden aan dat Audioshop klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Maarten 30 aug 2019
Reageer
B

Fantastische ervaring met jukebox

Ik had een fantastische ervaring met Audioshop bij het zoeken naar een jukebox. De live chat op de website bood direct antwoord op mijn vragen, wat leidde tot de aanschaf van een Ricatech RR2000 jukebox. Ik ben erg blij met de aankoop en waardeer de constante communicatie van Ronald gedurende het hele proces. Zijn passie voor zijn werk was duidelijk merkbaar en zeer gewaardeerd.

Bianca 25 jan 2019
Reageer
J

Uitmuntende oplossingen

Mijn ervaring met Audioshop was uitmuntend. Na een ongelukje met de antenne van mijn nieuwe Soundmaster radio, hielp Ronald van Audioshop ons belangeloos met een nieuwe antenne. Deze uitzonderlijke service is zeldzaam en ik ben hem zeer dankbaar. De Soundmaster radio NR850 is ook een fantastisch apparaat. Ik ben echt super tevreden met alles wat ze doen.

Jacqueline 4 dec 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Audioshop

Audioshop is een audiospecialist die garant staat voor 100% klanttevredenheid. Ze werken alleen met de beste merken en producten en hebben specialisten met jarenlange audio-ervaring die je kunnen begeleiden bij je aankoop. Bovendien hebben ze een echte winkel met verschillende luisterruimtes en demonstratieopstellingen waar je je keuze kunt maken. Audioshop biedt vakkundige installatie van je aankoop bij jou thuis, ongeacht waar je het product hebt gekocht. Zij hebben een hoogopgeleid support team dat u kan helpen met installatie vragen. Dit team zal u ondersteunen zolang u eigenaar bent van uw product. En als je aankoop boven de €50,- is, bezorgt Audioshop het gratis bij jou thuis in Nederland of België.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.audioshop.nl
  • info@audioshop.nl