Audioexpert

Audioexpert

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Audio ervaring verrijkt door vakkundig advies

Toen ik op zoek ging naar de ultieme geluidservaring, leidde mijn pad naar deze winkel. De grondige expertise en toewijding van het personeel hielpen mij bij het vinden van een audiosysteem dat mijn luisterervaring thuis aanzienlijk heeft verbeterd. Hun enthousiasme voor muziek en hun kennis van de nieuwste technologieën verrijkten mijn winkelervaring. Ik zie uit naar de vele jaren van genot die mijn nieuwe systeem mij zal bieden en ik zou deze winkel van harte aanbevelen aan andere muziekliefhebbers.

Michelle 19 apr 2023
Reageer
P

uitstekende dynaudio luidsprekers

Na grondige overweging en met behulp van een uitgebreide demonstratie, werd ik overtuigd van de kwaliteiten van de Dynaudio luidsprekers. Het personeel nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen en stemde hun advies hierop af, wat resulteerde in een uitmuntende keuze. Toen ik een klein technisch probleem ondervond, was ik onder de indruk van de snelheid en het gemak waarmee de serviceafdeling het probleem kosteloos aan huis kwam verhelpen. Het testen van de Audioquest Z3 kabels is nu een nieuwe fase in mijn audiorijke leven en ik geniet van elk detail in geluid dat mijn kamer vult. De winkel heeft een fijne atmosfeer en ik ben van plan er nog vele jaren te komen.

Pieter 19 apr 2023
Reageer
S

Nakomen van afspraken

Mijn interactie met dit bedrijf heeft een diepe indruk op mij achtergelaten, vooral door hun oprechtheid en betrouwbaarheid. Een gesprek met de heer Peter leidde tot een ruil die voor ons beide bevredigend was, waarbij de inruil van oude apparatuur mogelijk werd gemaakt. De bezorging van mijn nieuwe apparatuur aan huis was uiterst hoffelijk en efficiënt uitgevoerd. Dit alles heeft mijn vertrouwen in de hifi-industrie hersteld, en ik waardeer het dat er nog bedrijven zijn die de tijd nemen om hun klanten serieus te nemen en afspraken na te komen.

Stefan 7 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Audioexpert

Er zijn 3 reviews geschreven over Audioexpert op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://audioexpert.nl
  • info@audioexpert.nl