Arkive

Arkive

4.7 reviewscore • 7 reviews
F

Fantastisch!!

Arkive maakt luxe betaalbaar, en het geeft een geweldig gevoel om producten te redden van vernietiging. De circulaire benadering zorgt ervoor dat je je niet schuldig hoeft te voelen. Deze ervaring is zo tof dat ik zeker terugkom en het met mijn vriendinnen deel. Hartelijk bedankt, Arkive, voor jouw inzet voor duurzaamheid en schoonheid!

Feline Duste 10 jan 2024
Reageer
A

Wachttijd langer dan verwacht

Mijn recente ervaring met deze winkel was redelijk, maar er waren enkele punten van zorg. Ik merkte op dat veel van hun producten afkomstig waren van hetzelfde merk, wat me opviel. Het meest teleurstellende aspect was echter de levertijd. Het kostte meer dan een volle week voordat mijn pakket eindelijk arriveerde. Hoewel dit op zichzelf niet onoverkomelijk is, zou het zeker nuttig zijn als ze deze informatie op hun website zouden vermelden, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Anna 3 jul 2023
Reageer
E

Geweldige klantenservice

Ik had enkele problemen met mijn bestelling, maar de klantenservice van Arkive heeft dit ongelooflijk snel en op een uiterst vriendelijke manier opgelost. Ze waren zeer responsief en deden hun uiterste best om mijn zorgen aan te pakken. De communicatie over mijn bestelling verliep soepel en efficiënt. Ik ben erg onder de indruk van hun klantenservice.

Evert 6 jun 2023
Reageer
M

Supersnelle service

Ik ben enorm tevreden over de service die ik heb ontvangen. De snelheid waarmee mijn bestelling werd verwerkt en geleverd was indrukwekkend. Bovendien kwamen de producten exact overeen met wat er was beloofd, en tot mijn verbazing voegden ze zelfs enkele gratis extra producten toe. In eerste instantie leek dit te mooi om waar te zijn gezien de lage prijzen, maar het bleek allemaal te kloppen. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring

Martijn 6 jun 2023
Reageer
S

Uitstekende ervaring

Mijn ervaring met deze winkel was absoluut positief. Ze hebben een uitstekende klantenservice die ervoor zorgde dat de producten snel werden verzonden. De communicatie met de klant verliep vlot en duidelijk. Alles ging zoals verwacht en ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Ik kom in de toekomst wel weer terug hier!

Sharon 1 jun 2023
Reageer
L

Snel en milieuvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoopervaring. De verzending van mijn bestelling verliep snel en probleemloos. Bovendien is de website van Arkive duidelijk en gebruiksvriendelijk. De aangeboden producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar dragen ook bij aan milieubesparing, wat ik erg waardeer. Al met al was mijn ervaring buitengewoon positief.

Lianne 12 mei 2023
Reageer
T

Arkive is top!

Wij zijn zeer blij met de eerste make-up die we van Sinem hebben ontvangen. Het was een geweldig cadeau en we waarderen haar vriendelijkheid enorm. De producten zelf zijn van uitstekende kwaliteit en we zijn zeer tevreden met onze aankoop. Arkive is echt een top winkel waar wij en onze vrienden vaker shoppen!

Tim 14 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Arkive

Er zijn 7 reviews geschreven over Arkive op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://arkive.nl
  • info@arkive.nl