Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede

3.0 reviewscore • 4 reviews
K

Enthousiaste terugkeer naar vertrouwd park

We keerden met veel enthousiasme terug naar dit recreatiepark voor onze tweede vakantie en werden opnieuw niet teleurgesteld. Deze keer kozen we voor een ander type huisje en waren over het algemeen tevreden. Ons huisje, nummer 48, bevond zich op een uitstekende locatie en was voorzien van een omheinde tuin, wat ideaal was voor onze hond. De accommodatie was goed uitgerust en bood comfortabele bedden, horren en een volledig uitgeruste keuken. Ook het gratis gebruik van een kano en de privacy die het huisje bood, waren positieve punten. Het park zelf had geen winkel, maar wel fietsverhuur en het restaurant was op dat moment in verbouwing. Over het algemeen was het een geslaagde ervaring.

Kevin 2 jul 2023
Reageer
M

Teleurstelling in huisje, maar mooie ligging

Helaas was ons verblijf op dit vakantiepark niet wat we ervan verwacht hadden. Het huisje dat we kregen was duidelijk verouderd en de staat van onderhoud was teleurstellend. Bij aankomst waren er al tekenen van onvoldoende schoonmaak, zoals vliegen en muggen op de muren. De bedden bleken niet comfortabel en ook de keuken vertoonde tekenen van slijtage door de jaren heen. Bovendien was de WiFi-verbinding traag en weinig functioneel. Ondanks deze ongemakken was de ligging van het huisje aan het water wel een pluspunt, met uitzicht op passerende boten.

Michelle 15 jul 2023
Reageer
R

Gemengde ervaring met huisje, goede service maakt

Onze ervaring op dit vakantiepark was niet zonder hobbels, maar dankzij de behulpzame service hebben we toch een redelijk verblijf gehad. Het huisje dat we aanvankelijk kregen was niet goed schoongemaakt en vertoonde tekenen van achterstallig onderhoud. Met name de badkamer liet te wensen over. Gelukkig konden we naar een ander huisje verhuizen dat schoon en comfortabel was. Vooral de omheinde tuin was een pluspunt voor ons, omdat we onze hond mee hadden. De inzet van het personeel heeft uiteindelijk het verschil gemaakt.

Ruben 14 jul 2023
Reageer
K

Teleurstelling en gebrek aan communicatie

Helaas viel ons verblijf in huisje 62 flink tegen. Het huisje was vies en de bedden bleken oncomfortabel. Het gebrek aan communicatie van de eigenaar over deze problemen maakte het alleen maar erger. Gelukkig kon het goede weer en het varen ons enigszins troosten, maar het ontbreken van een restaurant en snackbar was een teleurstelling. Duidelijkere communicatie en betere service zijn hier zeker op hun plaats.

Karen 12 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Wanneperveen.

Over Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is gelegen te Veneweg 193 in Wanneperveen. Op Waterpark Belterwiede vind je ruime villa's die direct aan het water liggen. Vanuit je villa heb je een schitterend uitzicht over het water en zelfs een eigen aanlegsteiger, en kun je genieten van de rust en ruimte om je heen. Het beschrijft zichzelf als een walhalla voor watersporters. Het park biedt ook verschillende faciliteiten zoals bootverhuur, fietsverhuur, vismogelijkheden en een restaurant aan huis. Ook is er een PLUS supermarkt aanwezig. Voor de watersportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden. Je kunt gaan varen, zeilen, kanoën of suppen. Er zijn ook vismogelijkheden in de omgeving. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving diverse fiets- en wandelroutes waar je kunt genieten van de prachtige natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanneperveen, Overijssel
  • https://www.parkbelterwiede.com
  • info@parkbelterwiede.nl