Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede

3.1 reviewscore • 11 reviews
K

Enthousiaste terugkeer naar vertrouwd park

We keerden met veel enthousiasme terug naar dit recreatiepark voor onze tweede vakantie en werden opnieuw niet teleurgesteld. Deze keer kozen we voor een ander type huisje en waren over het algemeen tevreden. Ons huisje, nummer 48, bevond zich op een uitstekende locatie en was voorzien van een omheinde tuin, wat ideaal was voor onze hond. De accommodatie was goed uitgerust en bood comfortabele bedden, horren en een volledig uitgeruste keuken. Ook het gratis gebruik van een kano en de privacy die het huisje bood, waren positieve punten. Het park zelf had geen winkel, maar wel fietsverhuur en het restaurant was op dat moment in verbouwing. Over het algemeen was het een geslaagde ervaring.

Kevin 2 jul 2023
Reageer
M

Teleurstelling in huisje, maar mooie ligging

Helaas was ons verblijf op dit vakantiepark niet wat we ervan verwacht hadden. Het huisje dat we kregen was duidelijk verouderd en de staat van onderhoud was teleurstellend. Bij aankomst waren er al tekenen van onvoldoende schoonmaak, zoals vliegen en muggen op de muren. De bedden bleken niet comfortabel en ook de keuken vertoonde tekenen van slijtage door de jaren heen. Bovendien was de WiFi-verbinding traag en weinig functioneel. Ondanks deze ongemakken was de ligging van het huisje aan het water wel een pluspunt, met uitzicht op passerende boten.

Michelle 15 jul 2023
Reageer
R

Gemengde ervaring met huisje, goede service maakt

Onze ervaring op dit vakantiepark was niet zonder hobbels, maar dankzij de behulpzame service hebben we toch een redelijk verblijf gehad. Het huisje dat we aanvankelijk kregen was niet goed schoongemaakt en vertoonde tekenen van achterstallig onderhoud. Met name de badkamer liet te wensen over. Gelukkig konden we naar een ander huisje verhuizen dat schoon en comfortabel was. Vooral de omheinde tuin was een pluspunt voor ons, omdat we onze hond mee hadden. De inzet van het personeel heeft uiteindelijk het verschil gemaakt.

Ruben 14 jul 2023
Reageer
K

Teleurstelling en gebrek aan communicatie

Helaas viel ons verblijf in huisje 62 flink tegen. Het huisje was vies en de bedden bleken oncomfortabel. Het gebrek aan communicatie van de eigenaar over deze problemen maakte het alleen maar erger. Gelukkig kon het goede weer en het varen ons enigszins troosten, maar het ontbreken van een restaurant en snackbar was een teleurstelling. Duidelijkere communicatie en betere service zijn hier zeker op hun plaats.

Karen 12 jun 2023
Reageer
B

Matige ervaring met hygiene en huisje

Ons verblijf in huisje 5 was helaas geen hoogtepunt. Bij aankomst bleek het huisje niet goed schoongemaakt, met schimmelvlekken en andere tekortkomingen in de badkamer. Ook de tegelvloeren waren niet zo hygiënisch als gewenst. De douche had een lage waterdruk en het meubilair liet te wensen over. Al met al was de algehele ervaring niet bevredigend en voldeed het niet aan onze verwachtingen.

Bente 11 nov 2022
Reageer
D

Mooi en rustig park

Wij hebben de schitterende locatie, de stilte op het park eind oktober en de adembenemende omgeving zeer gewaardeerd. Onze 6-persoons bungalow was prima voor 4 personen, met 3 slaapkamers waarvan 1 op de benedenverdieping. Echter, voor 6 personen was het iets te benauwd. Helaas waren er weinig faciliteiten in de omgeving, maar we raden het park toch aan gezien de rustgevende uitstraling.

Dijkhuizen 12 okt 2022
Reageer
L

Onderhoud laat te wensen over in huisje

Ons verblijf in dit huisje was niet geheel positief. Problemen met de keukenafvoer en het brandalarm zorgden voor ongemak, en het huisje was niet zo schoon als verwacht, ondanks dat de eigenaar beweerde het te hebben schoongemaakt. De slaapkamer miste enkele basisvoorzieningen en het meubilair was niet van de beste kwaliteit. De algehele indruk was dat het huisje beter onderhouden kon worden.

Linda 1 okt 2021
Reageer
G

Slecht onderhouden

Het afvoersysteem tijdens het koken was niet goed en hierdoor stonk het in het huis en ging het brandalarm af. De gootsteen was niet functioneel. Het huis was niet proper, het was door de eigenaar schoon gemaakt. De slaapkamer was ontdaan van een nachtkastje en lamp. De stoelen in de eetkamer hadden enkel buitenkussens, wat armoedig aandeed. Dus hopelijk is dit een goede leerles voor de volgende keer!

Geennaam 16 sep 2021
Reageer
D

Teleurstelling

Bij verblijf in nr. 64, een huis/villa voor 10 personen, was het huis bij aankomst nog niet schoongemaakt. Zelf moest het gezelschap, inclusief 2 kleine kinderen, het huis nog opruimen. Voor het hoge prijskaartje viel het huis tegen met gedateerde voorzieningen en vies tapijt met zichtbare vlekken. Dit was vooral vervelend voor de 2 kleine kinderen die kruipen. Op de muren zaten nog insectenplatte. Gelukkig was de locatie prachtig gelegen aan het water.

Debby Nauta 29 aug 2021
Reageer
F

Heel mooi park

Alle huisjes liggen aan het water, waarvan sommige particulier eigendom zijn en niet verhuurd worden. Onze accommodatie, nr. 17, viel teleur. Het buitenmeubilair was ongepaste houten stoelen, dus we hebben er twee extra gekocht. De omgeving is perfect voor fietstochten en bezoek aan de orchideeënhoeve is aan te bevelen. Ik raad het park echt aan als je van water houd en er echt wilt genieten!

Familie Kortsmit 2 aug 2021
Reageer
D

Wonderlijke ligging

De locatie van de huisjes is prachtig, maar verder is er weinig te beleven op het park. Ons verblijf in huisje nr.44 was teleurstellend. Behalve de locatie hadden we veel pech met de staat van de accommodatie, die niet schoon was. De vloeren plakten, ramen waren vies, tegels in het toilet en de badkamer waren niet schoon. De vaatwasser stond vol met vies water en we moesten twee keer een technicus roepen om het op te lossen. Daarna hadden we geen verwarming en warm water, waardoor we een cv-monteur moesten inschakelen die vaststelde dat de ketel al lang niet was onderhouden. De 3-zitsbank was volledig doorgezakt. Als compensatie werd ons een ontbijt bezorgd, wat de situatie iets verzachtte.

Dreest 12 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Wanneperveen.

Over Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is gelegen te Veneweg 193 in Wanneperveen. Op Waterpark Belterwiede vind je ruime villa's die direct aan het water liggen. Vanuit je villa heb je een schitterend uitzicht over het water en zelfs een eigen aanlegsteiger, en kun je genieten van de rust en ruimte om je heen. Het beschrijft zichzelf als een walhalla voor watersporters. Het park biedt ook verschillende faciliteiten zoals bootverhuur, fietsverhuur, vismogelijkheden en een restaurant aan huis. Ook is er een PLUS supermarkt aanwezig. Voor de watersportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden. Je kunt gaan varen, zeilen, kanoën of suppen. Er zijn ook vismogelijkheden in de omgeving. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving diverse fiets- en wandelroutes waar je kunt genieten van de prachtige natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanneperveen, Overijssel
  • https://www.parkbelterwiede.com
  • info@roompot.nl