Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede

3.4 reviewscore • 5 reviews
D

Mooi en rustig park

Wij hebben de schitterende locatie, de stilte op het park eind oktober en de adembenemende omgeving zeer gewaardeerd. Onze 6-persoons bungalow was prima voor 4 personen, met 3 slaapkamers waarvan 1 op de benedenverdieping. Echter, voor 6 personen was het iets te benauwd. Helaas waren er weinig faciliteiten in de omgeving, maar we raden het park toch aan gezien de rustgevende uitstraling.

Dijkhuizen 12 okt 2022
Reageer
G

Slecht onderhouden

Het afvoersysteem tijdens het koken was niet goed en hierdoor stonk het in het huis en ging het brandalarm af. De gootsteen was niet functioneel. Het huis was niet proper, het was door de eigenaar schoon gemaakt. De slaapkamer was ontdaan van een nachtkastje en lamp. De stoelen in de eetkamer hadden enkel buitenkussens, wat armoedig aandeed. Dus hopelijk is dit een goede leerles voor de volgende keer!

Geennaam 16 sep 2021
Reageer
D

Teleurstelling

Bij verblijf in nr. 64, een huis/villa voor 10 personen, was het huis bij aankomst nog niet schoongemaakt. Zelf moest het gezelschap, inclusief 2 kleine kinderen, het huis nog opruimen. Voor het hoge prijskaartje viel het huis tegen met gedateerde voorzieningen en vies tapijt met zichtbare vlekken. Dit was vooral vervelend voor de 2 kleine kinderen die kruipen. Op de muren zaten nog insectenplatte. Gelukkig was de locatie prachtig gelegen aan het water.

Debby Nauta 29 aug 2021
Reageer
F

Heel mooi park

Alle huisjes liggen aan het water, waarvan sommige particulier eigendom zijn en niet verhuurd worden. Onze accommodatie, nr. 17, viel teleur. Het buitenmeubilair was ongepaste houten stoelen, dus we hebben er twee extra gekocht. De omgeving is perfect voor fietstochten en bezoek aan de orchideeënhoeve is aan te bevelen. Ik raad het park echt aan als je van water houd en er echt wilt genieten!

Familie Kortsmit 2 aug 2021
Reageer
D

Wonderlijke ligging

De locatie van de huisjes is prachtig, maar verder is er weinig te beleven op het park. Ons verblijf in huisje nr.44 was teleurstellend. Behalve de locatie hadden we veel pech met de staat van de accommodatie, die niet schoon was. De vloeren plakten, ramen waren vies, tegels in het toilet en de badkamer waren niet schoon. De vaatwasser stond vol met vies water en we moesten twee keer een technicus roepen om het op te lossen. Daarna hadden we geen verwarming en warm water, waardoor we een cv-monteur moesten inschakelen die vaststelde dat de ketel al lang niet was onderhouden. De 3-zitsbank was volledig doorgezakt. Als compensatie werd ons een ontbijt bezorgd, wat de situatie iets verzachtte.

Dreest 12 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Wanneperveen.

Over Waterpark Belterwiede
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanneperveen, Overijssel
  • https://www.parkbelterwiede.com
  • x