Vakantiepark Heelderpeel

Vakantiepark Heelderpeel

3.5 reviewscore • 4 reviews
K

Bij twijfel niet doen

23-05-202De negatieve beoordelingen zijn allemaal waar. De enige positieve eigenschap van de camping is de locatie. Voor het overige is het erg smerig en ongeorganiseerd. Dunne matrassen zijn een veelgehoorde klacht, aldus de receptioniste. Waarom wordt er dan niets aan gedaan? De animatie is ondermaats, net als het restaurant, dat meer weg heeft van een voetbalkantine. Het zwembad is slechts 5 uur per dag geopend en je mag na reservering slechts een uur zwemmen. Overal staan verlaten en vervallen vakantiehuizen. Wij zullen hier nooit meer terugkeren.2

Konings 3 mrt 2023
Reageer
R

Goed onderhouden vakantiepark

Vakantiepark Heelderpeel wordt goed onderhouden. De prijs viel mee, maar dan heb je geen wifi. De horeca was ook gesloten. Zwembad zag er wel goed uit en was de hele dag open. Zeker wel een aanrader. Het is een gezellig vakantiepark waar je prima kunt vertoeven. Ze hebben een leuk animatieteam en het park ligt in een rustige/bosrijke omgeving. Het was een leuke vakantie.

Rowan 17 sep 2022
Reageer
M

Volgende boeking is al gemaakt

Het park was mooi, schoon en goed onderhouden. We hebben ons hier prima vermaakt. Onze accommodatie was gelegen aan het water waar we heerlijk konden zwemmen en de kinderen ver het water in konden lopen. Het enige minpuntje vond ik persoonlijk dat er geen winkeltje aanwezig was voor de dagelijkse boodschappen. Gelukkig was er wel een kiosk waar we blikjes, snoep en strandartikelen konden halen. Het park is nog bezig met het opknappen van sommige dingen, maar we vinden het zeker voor herhaling vatbaar.

Marijn 23 aug 2022
Reageer
A

Park is aan het verbeteren

Vorig jaar is het park overgenomen en er wordt momenteel hard gewerkt om het nieuw leven in te blazen. Het is wel duidelijk dat er nog veel werk te doen is, vooral vanwege de Corona-gerelateerde vertragingen. Er moeten nog gebouwen gesloopt worden voordat de verdere ontwikkeling kan plaatsvinden. De 6-persoons caravan op het park is weliswaar wat verouderd, maar biedt nog steeds voldoende comfort.

AR 2 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Heel.

Over Vakantiepark Heelderpeel

Vakantiepark Heelderpeel, gelegen aan De Peel 13 te Heel, is een Oostappen vakantiepark waar je Limburg kunt ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een strandbad aanwezig voor urenlange waterpret, een buitenzwembad voor een verkoelende duik, een restaurant en frietkraam, animatieteam, buitenactiviteiten, visvijver en je kan heerlijk een stuk wandelen en fietsen door de mooie Limburgse natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heel, Limburg
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/heelderpeel
  • receptie@vakantieparkheelderpeel.nl