Vakantiepark Heelderpeel

Vakantiepark Heelderpeel

2.6 reviewscore • 11 reviews
K

Bij twijfel niet doen

23-05-202De negatieve beoordelingen zijn allemaal waar. De enige positieve eigenschap van de camping is de locatie. Voor het overige is het erg smerig en ongeorganiseerd. Dunne matrassen zijn een veelgehoorde klacht, aldus de receptioniste. Waarom wordt er dan niets aan gedaan? De animatie is ondermaats, net als het restaurant, dat meer weg heeft van een voetbalkantine. Het zwembad is slechts 5 uur per dag geopend en je mag na reservering slechts een uur zwemmen. Overal staan verlaten en vervallen vakantiehuizen. Wij zullen hier nooit meer terugkeren.2

Konings 3 mrt 2023
Reageer
R

Goed onderhouden vakantiepark

Vakantiepark Heelderpeel wordt goed onderhouden. De prijs viel mee, maar dan heb je geen wifi. De horeca was ook gesloten. Zwembad zag er wel goed uit en was de hele dag open. Zeker wel een aanrader. Het is een gezellig vakantiepark waar je prima kunt vertoeven. Ze hebben een leuk animatieteam en het park ligt in een rustige/bosrijke omgeving. Het was een leuke vakantie.

Rowan 17 sep 2022
Reageer
M

Volgende boeking is al gemaakt

Het park was mooi, schoon en goed onderhouden. We hebben ons hier prima vermaakt. Onze accommodatie was gelegen aan het water waar we heerlijk konden zwemmen en de kinderen ver het water in konden lopen. Het enige minpuntje vond ik persoonlijk dat er geen winkeltje aanwezig was voor de dagelijkse boodschappen. Gelukkig was er wel een kiosk waar we blikjes, snoep en strandartikelen konden halen. Het park is nog bezig met het opknappen van sommige dingen, maar we vinden het zeker voor herhaling vatbaar.

Marijn 23 aug 2022
Reageer
A

Park is aan het verbeteren

Vorig jaar is het park overgenomen en er wordt momenteel hard gewerkt om het nieuw leven in te blazen. Het is wel duidelijk dat er nog veel werk te doen is, vooral vanwege de Corona-gerelateerde vertragingen. Er moeten nog gebouwen gesloopt worden voordat de verdere ontwikkeling kan plaatsvinden. De 6-persoons caravan op het park is weliswaar wat verouderd, maar biedt nog steeds voldoende comfort.

AR 2 jul 2022
Reageer
D

Teleurstellend verblijf

Mijn recente ervaring op deze camping was allesbehalve bevredigend. De algehele staat van de faciliteiten en het terrein was ver beneden verwachting. Vooral gezien de stevige prijs die we hebben betaald voor ons verblijf. De afstand tussen de camping en de beperkte beschikbare voorzieningen was teleurstellend en hinderlijk. Vrijwel alles, van horeca tot animatie, was gesloten, wat een flinke domper was. Het enige sanitairgebouw op het terrein liet te wensen over qua hygiëne en onderhoud. Zelfs de midgetgolfbaan, hoewel open, bleek verouderd en in slechte staat. Onze eerste indruk bij de receptie was weinig bemoedigend voor ons verblijf.

Daan 29 mei 2022
Reageer
P

Redelijke ervaring

Mijn recente verblijf op deze camping was over het algemeen acceptabel, ondanks enkele tekortkomingen. Het terrein bevindt zich nog in een opbouwfase, maar mijn kampeerplek bood voldoende ruimte voor mijn tent. De afstand tot het sanitair was soms een ongemak, maar het was wel netjes en schoon. Ondanks de rust op de camping, kon mijn zoon zich goed vermaken. Hoewel we ervoor kozen om elders te eten, bood het nabijgelegen meer een welkome plek voor verkoeling. Uiteindelijk besefte ik dat de ervaring mede afhangt van hoe je er zelf invulling aan geeft, waar je je ook bevindt.

Peter 16 sep 2021
Reageer
M

Herhaalbaar verblijf

Dit vakantiepark bood een aangename en schone omgeving waar ik van heb genoten. Onze kampeerplek aan het water was perfect om te zwemmen, vooral voor kinderen. Wel miste ik een winkeltje voor dagelijkse benodigdheden, maar gelukkig was er een kiosk voor basisvoorzieningen. Hoewel het terrein nog in ontwikkeling was, was mijn algehele ervaring positief. Ik overweeg zeker om in de toekomst terug te keren.

Marieke 7 sep 2021
Reageer
A

Vermijd deze camping

De negatieve beoordelingen over deze camping bleken helaas terecht. Ondanks een aantrekkelijke locatie, was mijn ervaring teleurstellend. Het terrein was verwaarloosd en chaotisch, met gebrekkige voorzieningen en oude stacaravans. De accommodaties waren verouderd en slecht onderhouden, met dunne matrassen en een gebrek aan hygiëne. De horeca en animatie waren ondermaats en het ontbreken van faciliteiten zoals een supermarkt en fatsoenlijke WiFi was niet acceptabel. Voor de prijs die we hebben betaald, voldeed het verblijf geenszins aan de verwachtingen.

Abel 24 aug 2021
Reageer
A

Verouderde faciliteiten

Ondanks de rust op de kampeerplekken, lieten de voorzieningen op het park veel te wensen over. Het zwembad was verouderd en had beperkte openingstijden, wat teleurstellend was. Zelfs de midgetgolfbaan, hoewel open, was in slechte staat en verouderd. Het strandje was niet schoon en de stacaravans stonden hutje mutje zonder privacy. Gelukkig bood de omgeving diverse activiteiten, wat het verblijf enigszins compenseerde.

Arthur 24 aug 2021
Reageer
S

Teleurstelling alom

Had ik maar geluisterd naar de eerdere beoordelingen voordat ik deze camping koos. Mijn recente ervaring op deze locatie was allesbehalve bevredigend. Ondanks de groene omgeving, was het terrein zelf verwaarloosd en in slechte staat. Het wegdek vertoonde gaten, er was hondenpoep en oude stacaravans stonden her en der verspreid. De accommodaties waren verouderd en slecht onderhouden, met flinterdunne matrassen en andere gebreken. De horeca en animatie waren ondermaats, en het gebrek aan faciliteiten zoals een supermarkt en goed WiFi-bereik was niet acceptabel. Het verblijf voldeed niet aan mijn verwachtingen, zeker gezien de prijs die we hebben betaald.

Sophie 11 aug 2021
Reageer
A

Middelmatige ervaring

Mijn recente verblijf op deze camping was matig te noemen. Hoewel ik een kampeerplek had gereserveerd, bleek deze ver verwijderd van het sanitair en zonder fatsoenlijk WiFi-bereik. De kampeerplek zelf was oneffen en bemoeilijkte het kamperen. Het gebrek aan service en vriendelijkheid van het personeel was opvallend. Hoewel mijn verblijf maar een weekend duurde, zou ik deze camping niet opnieuw kiezen, gezien de matige service en betere alternatieven in de omgeving.

Annelies 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Heel.

Over Vakantiepark Heelderpeel

Vakantiepark Heelderpeel, gelegen aan De Peel 13 te Heel, is een Oostappen vakantiepark waar je Limburg kunt ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een strandbad aanwezig voor urenlange waterpret, een buitenzwembad voor een verkoelende duik, een restaurant en frietkraam, animatieteam, buitenactiviteiten, visvijver en je kan heerlijk een stuk wandelen en fietsen door de mooie Limburgse natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heel, Limburg
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/heelderpeel
  • receptie@vakantieparkheelderpeel.nl