Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell

3.50/5.00 • 8 reviews
A

Bedroevend

Wat een waardeloos park. De service is ronduit bedroevend. Van te voren kan niemand vertellen of er dekbedden aanwezig zijn. Dus of je moet dekens van huis meenemen of onder een dun lakentje slapen. Dat was onduidelijk totdat we het huisje zouden betreden. Het huisje dat we hadden geboekt, zaten al gasten in. Vervolgens een veel kleiner huisje gekregen, zonder gas of warm water. Hiervoor stond geen tegemoetkoming tegenover.
De entree van het attractiepark en Tikiebad zaten niet bij de prijs in. Van te voren is mij meegedeeld dat ik dat via internet moest regelen. Kaartjes van 31 pp gekocht, terwijl je op het park een kaartje van 5 euro voor het Tikiebad kan kopen en gratis op het park kan. Dus 125 euro voor niets uitgegeven, enkel door onjuiste informatie vooraf van de receptie van Duinrell. Zegt de manager ook nog dat zij nooit telefonisch aangeven dat je kaartjes online moet kopen. Alsof ik voor de lol 150 euro betaal voor iets dat ik op het park voor 25 euro kan kopen. Je hoeft niet te rekenen op een tegemoetkoming of enig begrip. Twijfel je om hier te boeken? Doe het niet! Er zijn zat leuke parken met wel vriendelijk personeel.

Anoniem 7 mei 2022
Reageer
d

Wat betreft probleemoplossing van mij ook een dikke nul. Alles word hier geregeld via mail en het aanwezige personeel kent met moeite het park. Aan netheid moet er dringend werk gemaakt worden in het pretpark, sommige plaatsen zijn gewoonweg een stort, in het bijzonder de eetplaatsen aan de eetstandjes . Attracties mogen ook eens kuisbeurt krijgen. Park ligt vol sigarettenpeuken .De managers van het park zullen best eens investeren in reinigingstoestellen ( een sthill accu bladblazer zou hier op korte tijd wonderen verrichten)
Positief: wij hadden een rustige standplaats. Er is veel te doen voor de kinderen!
Sorry , maar voor onze kleinkinderen géén tweede bezoek in de toekomst.

dessein patrick 4 aug 2022
D

Mooi weer park

Het is inmiddels eindelijk januari dus de tijd dat het iets minder guur weer wordt zit er eindelijk aan te komen.
Dan is het eindelijk weer Duinrellweer, zoals mijn zoontjes dat noemen, ieder jaar gaan we hier wel minimaal 1 keer naartoe.
Maar een nadeel aan dit pretpark vind ik dat het wel echt een mooi weer park is.
Als het lekker warm is kun je je hier de hele dag vermaken, maar op dagen zoals deze dan is de lol er heel snel weer af.

Danny 8 jan 2020
Reageer
H

Duinrell klacht-klachten

Duinrell is een heel leuk pretpark, maar er zit absoluut een keerzijde aan.
Het is leuk wanneer het mooi weer is en lekker zonnig zodat de kinderen lekkerbekt water kunnen spelen.
Maar wanneer er een einde aan de zomer komt en het zoals nu flink herfst weer is met zijn grillige kou en behoorlijke regenbuien, dan is het ineens toch een stuk minder leuk.
Het is dus een beetje een seizoens gebonden pretpark.

Hetty 27 okt 2019
Reageer
N

Duinrell beoordeling

De vakantie zit er alweer op voor ons helaas, de kids moeten/mogen morgen allemaal weer naar school en gelukkig hebben ze er ook erg veel zin in!
Gisteren zijn we nog, om de vakantie leuk af te sluiten, met zijn allen naar Duinrell geweest.
Het weer was er perfect voor want het was bijna dertig graden en waar kun je dan beter zijn dan iets waar je lekker met water kunt spelen en lekker kunt afkoelen.
We wonen hier ook redelijk in de buurt dus dat scheelt ook behoorlijk en vaak komen we hier in de zomer wel minimaal één keer, de kinderen vragen er ook altijd om dus het verveeld nog niet dat blijkt wel.
Ik had verwacht dat het gigantisch druk zou zijn omdat de vakantie er voor iedereen bijna op zit en ik had verwacht dat meer mensen op dezelfde manier zouden denken als wij.
Maar dat viel gelukkig reuze mee en het was veel minder druk dan ik had verwacht, waar ik natuurlijk erg blij mee was.
Dus we hebben een heerlijke dag gehad, met mooi weer en blije kinderen en hebben zo de vakantie op een super leuke manier afgesloten.

Niels 25 aug 2019
Reageer
S

Duinrell wat saai

Duinrell is leuk maar dan heb je het puur over het zwembad. Als je dat weg denkt blijft er niet veel van over is mijn mening. Mijn kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad maar als ouder ben je daar na 2 uurtjes ook wel weer klaar mee. Ze kunnen best nog wat meer doen in de avond denk ik qua entertainment.

Sam 19 aug 2019
Reageer
N

Als wij naar Duinrell toe gaan, dan gaan we ook echt voor de waterpret die je daar kunt beleven, of die de kinderen er in ieder geval kunnen beleven.
Dat is ook waar Duinrell bekend om staat volgens mij en dat zie je ook wel, alleen al wanneer je naar het logo van duinrell kijkt.
Maar ik snap je wel als je aangeeft dat er nog best wat meer ander entertainment bij mag komen, dat zou geen overbodige luxe zijn voor mensen die niet zo van water houden.

Niels 25 aug 2019
D

Schoolreis

Wij zijn hier naartoe geweest op schoolreis met de klas van mijn zoon en ik kan niet anders zeggen dat alles op en top geregeld was.
Ik was er zelf nog nooit eerder geweest dus voor mij was het ook een verrassing.
Tot mijn blijdschap ben ik er dus achter gekomen dat Duinrell niet alleen leuk is voor kinderen, maar dat je er als volwassene ook een hartstikke leuke dag kunt hebben.
School blij, kids blij en ik blij, wat wil je nog meer!

Daan 10 jul 2019
Reageer
M

Altijd een succes

Wanneer we vakantie hebben of als de kinderen om een speciale reden iets mogen kiezen om naar toe te gaan, dan wordt Duinrell bij ons gezin vaak gekozen!
Weer of geen weer, Duinrell is altijd een succes met zijn leuke activiteiten en attracties.
Ook voor jonge kinderen is dit het perfecte uitje en het is allemaal gewoon in Nederland en wij zijn er zelfs binnen een half uurtje rijden al.
Dat is de moeite voor ons dus ook niet waard en daar ben ik erg blij om, want om deze reden kunnen we hier ook best af en toe een keertje naartoe gaan.
Ik hou vaak wel de aanbiedingen en kortingsbonnen hiervoor in de gaten omdat het anders wel een duur grapje wordt, maar als je weet waar je moet zoeken dan kom je soms op hele leuke prijsjes uit.
En voor kinderen betaal je bij dit soort dingen natuurlijk sowieso al minder, wat ook erg slim is.

Manon 7 jun 2019
Reageer
O

Duinrell Wassenaar en tikibad is geweldig

Werkelijk, zonder te overdrijven, het tikibad is waanzinnig leuk. Zelfs voor mij als 32 jarige ouder, dat zwembad met vooral veel blijbanen, ook enkelen waar je met een bootje af kan, erg leuk!

We hadden een bungalow gehuurd voor een lang weekend waarbij we de eerste dat naar het attractiepark zijn gegaan en de tweede dag naar het tikibad. We wilden de derde dag nogmaals naar het attractiepark maar we waren het eigenlijk allemaal erover eens dat het tikibad leuker was dus zijn we daar nog een keer heen gegaan. De bungalows staan overigens in een mooie natuuromgeving, veel bomen, je hoort in de ochtend de vogeltjes al fluiten.

Alleen maar lof, inderdaad. Zal bijna gaan verhuizen naar Wassenaar. ;)

Onix 24 mei 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2022 in de omgeving van Wassenaar.

Over Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark te Wassenaar, Zuid-Holland.

Duinrell Wassenaar geniet van 40 attracties en maar liefst 16 glijbanen! Het resort bestaat uit een attractiepark, het zogenaamde tikibad met de vele glijbanen dat tevens het grootste waterpark van de Benelux is en de leuke bungalows midden in de natuurlijk en vlakbij het strand.

  • Nog niet geverifieerd
  • Wassenaar, Zuid-Holland