Vakantiepark

Vakantiepark Duinrell

Wassenaar, Zuid-Holland

7 reviews
57% positief
29% neutraal
14% negatief

Vakantiepark te Wassenaar, Zuid-Holland.

Duinrell Wassenaar geniet van 40 attracties en maar liefst 16 glijbanen! Het resort bestaat uit een attractiepark, het zogenaamde tikibad met de vele glijbanen dat tevens het grootste waterpark van de Benelux is en de leuke bungalows midden in de natuurlijk en vlakbij het strand.

Vakantiepark Duinrell is van alle vakantieparken omstreeks Wassenaar de beste keuze.

Bezoek Vakantiepark Duinrell


Reviews (7)

 • Danny

  Mooi weer park

  Het is inmiddels eindelijk januari dus de tijd dat het iets minder guur weer wordt zit er eindelijk aan te komen.
  Dan is het eindelijk weer Duinrellweer, zoals mijn zoontjes dat noemen, ieder jaar gaan we hier wel minimaal 1 keer naartoe.
  Maar een nadeel aan dit pretpark vind ik dat het wel echt een mooi weer park is.
  Als het lekker warm is kun je je hier de hele dag vermaken, maar op dagen zoals deze dan is de lol er heel snel weer af.

  Danny 8 jan 2020

 • Hetty

  Duinrell klacht-klachten

  Duinrell is een heel leuk pretpark, maar er zit absoluut een keerzijde aan.
  Het is leuk wanneer het mooi weer is en lekker zonnig zodat de kinderen lekkerbekt water kunnen spelen.
  Maar wanneer er een einde aan de zomer komt en het zoals nu flink herfst weer is met zijn grillige kou en behoorlijke regenbuien, dan is het ineens toch een stuk minder leuk.
  Het is dus een beetje een seizoens gebonden pretpark.

  Hetty 27 okt 2019

 • Niels

  Duinrell beoordeling

  De vakantie zit er alweer op voor ons helaas, de kids moeten/mogen morgen allemaal weer naar school en gelukkig hebben ze er ook erg veel zin in!
  Gisteren zijn we nog, om de vakantie leuk af te sluiten, met zijn allen naar Duinrell geweest.
  Het weer was er perfect voor want het was bijna dertig graden en waar kun je dan beter zijn dan iets waar je lekker met water kunt spelen en lekker kunt afkoelen.
  We wonen hier ook redelijk in de buurt dus dat scheelt ook behoorlijk en vaak komen we hier in de zomer wel minimaal één keer, de kinderen vragen er ook altijd om dus het verveeld nog niet dat blijkt wel.
  Ik had verwacht dat het gigantisch druk zou zijn omdat de vakantie er voor iedereen bijna op zit en ik had verwacht dat meer mensen op dezelfde manier zouden denken als wij.
  Maar dat viel gelukkig reuze mee en het was veel minder druk dan ik had verwacht, waar ik natuurlijk erg blij mee was.
  Dus we hebben een heerlijke dag gehad, met mooi weer en blije kinderen en hebben zo de vakantie op een super leuke manier afgesloten.

  Niels 25 aug 2019

 • Sam

  Duinrell wat saai

  Duinrell is leuk maar dan heb je het puur over het zwembad. Als je dat weg denkt blijft er niet veel van over is mijn mening. Mijn kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad maar als ouder ben je daar na 2 uurtjes ook wel weer klaar mee. Ze kunnen best nog wat meer doen in de avond denk ik qua entertainment.

  Sam 19 aug 2019

 • Daan

  Schoolreis

  Wij zijn hier naartoe geweest op schoolreis met de klas van mijn zoon en ik kan niet anders zeggen dat alles op en top geregeld was.
  Ik was er zelf nog nooit eerder geweest dus voor mij was het ook een verrassing.
  Tot mijn blijdschap ben ik er dus achter gekomen dat Duinrell niet alleen leuk is voor kinderen, maar dat je er als volwassene ook een hartstikke leuke dag kunt hebben.
  School blij, kids blij en ik blij, wat wil je nog meer!

  Daan 10 jul 2019

 • Manon

  Altijd een succes

  Wanneer we vakantie hebben of als de kinderen om een speciale reden iets mogen kiezen om naar toe te gaan, dan wordt Duinrell bij ons gezin vaak gekozen!
  Weer of geen weer, Duinrell is altijd een succes met zijn leuke activiteiten en attracties.
  Ook voor jonge kinderen is dit het perfecte uitje en het is allemaal gewoon in Nederland en wij zijn er zelfs binnen een half uurtje rijden al.
  Dat is de moeite voor ons dus ook niet waard en daar ben ik erg blij om, want om deze reden kunnen we hier ook best af en toe een keertje naartoe gaan.
  Ik hou vaak wel de aanbiedingen en kortingsbonnen hiervoor in de gaten omdat het anders wel een duur grapje wordt, maar als je weet waar je moet zoeken dan kom je soms op hele leuke prijsjes uit.
  En voor kinderen betaal je bij dit soort dingen natuurlijk sowieso al minder, wat ook erg slim is.

  Manon 7 jun 2019

 • Onix

  Duinrell Wassenaar en tikibad is geweldig

  Werkelijk, zonder te overdrijven, het tikibad is waanzinnig leuk. Zelfs voor mij als 32 jarige ouder, dat zwembad met vooral veel blijbanen, ook enkelen waar je met een bootje af kan, erg leuk!

  We hadden een bungalow gehuurd voor een lang weekend waarbij we de eerste dat naar het attractiepark zijn gegaan en de tweede dag naar het tikibad. We wilden de derde dag nogmaals naar het attractiepark maar we waren het eigenlijk allemaal erover eens dat het tikibad leuker was dus zijn we daar nog een keer heen gegaan. De bungalows staan overigens in een mooie natuuromgeving, veel bomen, je hoort in de ochtend de vogeltjes al fluiten.

  Alleen maar lof, inderdaad. Zal bijna gaan verhuizen naar Wassenaar. ;)

  Onix 24 mei 2019