Vakantiepark Drouwenerzand

Vakantiepark Drouwenerzand

4.3 reviewscore • 3 reviews
N

Drouwenerzand was geweldig

We hebben al voor de zesde keer een verblijf gehad en zijn telkens tevreden. Dit keer tijdens de krokusvakantie met onze kinderen. Ondanks dat alles gesloten was vanwege corona, hebben we ons toch goed vermaakt. Het is een prachtig gebied om te wandelen, de huisjes zijn ruim en gezellig ingericht, en liggen rond een meer. We zullen zeker nog een keer terugkomen als alles weer open is.

Noura 4 mrt 2022
Reageer
O

Veel geluid over de camping

De camping was mooi en het park was prima, maar de nachten waren ondraaglijk vanwege het lawaai en de harde muziek van de andere gasten tot diep in de nacht. Dit heeft ons ertoe gebracht om eerder te vertrekken. Dit is zeer slecht voor een camping waar zoveel gezinnen met jonge kinderen komen. Ik zou hier niet nogmaals heen gaan, het is zonde van het geld.

Onneke 26 jul 2021
Reageer
P

Echt een verassende ervaring!

We kenden het attractiepark al, maar hadden nog nooit overnacht omdat de huisjes verouderd leken. Toen we zagen dat er ook een camping was met safaritenten, hebben we toch geboekt en dat was een geweldige keuze. De safaritenten zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien, we hadden nog nooit zo'n luxe badkamer in een tent gezien! De veranda was leuk, ondanks de regen konden we toch nog buiten zitten. Het attractiepark bleef leuk, ook na een paar dagen vermaakten onze kinderen zich nog steeds heel goed. De coronamaatregelen werden goed toegepast (het was rustig dus dat was goed te doen). Er zijn ook veel leuke activiteiten in de omgeving te doen. We raden aan om uit eten te gaan in Robins Hood Ribhouse. Het was een verrassend leuke vakantie, zeker voor herhaling vatbaar!

Pasman 27 jan 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Drouwen.

Over Vakantiepark Drouwenerzand