Strandcamping De Zwinhoeve

Strandcamping De Zwinhoeve

4.0 reviewscore • 3 reviews
D

Hele nette camping!

Leuke camping, wij kwamen hier met ons hond en die kon zich goed uitleven hier. Ook het sanitair was een dikke prima! Iedereen van het gezin krijgt een pasje, daarmee kun je het toiletgebouw binnen bij de ingang vd camping, het andere gebouw kun je zonder pas binnen. Met he pasje kun je 5/6 minuten douchen en als je nog niet klaar was kon je na een minuut weer je pasje gebruiken, Werkt prima. Campingwinkeltje prima, snackbar prima. Er is ook een brasserie waar je kunt lunchen en dineren. Camping ziet er keurig netjes uit, wordt goed bijgehouden. Voor oudere jeugd is er niets te doen. Die moeten echt zichzelf vermaken. Enige wat het nog beter zou maken is als er een zwembad zou zijn!

Doornsma 27 jul 2022
Reageer
D

Tegenvallend

Ik heb geen hekel aan honden, ik heb er zelf geen, maar het leek alsof we op een hondenpension kampeerden. De hele dag werden er honden uitgelaten, sommigen zelfs met twee honden tegelijk. Officieel is dit niet toegestaan op de camping, maar het gebeurde massaal. Andere hondeneigenaren zullen dit waarschijnlijk niet melden. Er werd ons zeker drie keer gevraagd of wij voor de eerste keer op de camping waren, zonder hond. Ik vind dat men hier vooraf op gewaarschuwd had moeten worden. Als de honden elkaar niet leuk vonden, was er veel herrie. We zijn eerder vertrokken

De Troost 26 sep 2020
Reageer
V

Mooie ligging

Wij hebben een campingplaats en staan hier nu een week met nog een week te gaan. Het sanitairgebouw waar wij dichtbij staan wordt een paar keer per dag schoongemaakt en is in goede staat. Complimenten aan degenen die het schoonmaken. De coronamaatregelen worden hier echt wel gehandhaafd en natuurlijk ligt de verantwoordelijkheid ook bij jezelf, zo is de middelste wasbak op de douche afgeplakt zodat je 1,5 meter afstand kunt bewaren. Op elk toilet hangt een dispenser met desinfectans om de wc te ontsmetten. Ook in het restaurant en de winkel zijn er regels. De camping is schoon en een pluspunt is dat het dichtbij het strand ligt.

Van der Bree 17 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Retranchement.

Over Strandcamping De Zwinhoeve