Soof Aan de Rijn

Soof Aan de Rijn

4.8 reviewscore • 5 reviews
M

Geweldige tijd gehad

Onze recente ervaring op dit charmante vakantiepark was werkelijk fantastisch. We betraden een wereld van ontspanning en plezier, omringd door een prachtig onderhouden terrein en een ruim zwembad dat uitnodigde tot verfrissing en vermaak. Voor gezinnen was er een uitgebreide lijst met leuke activiteiten, en het toegewijde animatieteam bracht een glimlach op het gezicht van elke jonge avonturier. Onze accommodatie was een comfortabel toevluchtsoord, schoon en uitgerust met moderne voorzieningen, waardoor we ons meteen thuis voelden.

Marco 24 aug 2022
Reageer
C

Gewoon genieten

Onze vakantie van anderhalve week op dit schilderachtige vakantiepark was een traktatie voor de zintuigen. We omarmden de luxe omgeving, omringd door weelderig groen en een kalmerend zwembad. Zelfs een klein incident met onze speelkaart werd snel en met warmte opgelost door het attente personeel. Onze accommodatie bood een waar toevluchtsoord, met moderne gemakken en een ontspannende sfeer. Het was een ervaring die onze verwachtingen overtrof en ons verlangen om terug te keren vergrootte.

Charlotte 8 aug 2022
Reageer
J

Magnifiek uitstapje

Onze onlangs voltooide reis naar dit betoverende vakantiepark heeft ons hart gestolen. Te midden van de rustige natuur ontdekten we een oase van comfort en rust. De accommodatie was een plek van ontspanning, met goed ingerichte voorzieningen en bedden die een zalige nachtrust boden. Dit park heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft een blijvende indruk op ons achtergelaten.

Jasmijn 4 okt 2021
Reageer
S

Maar goed dat we dit ontdekten

Onze recente ontdekking van dit sfeervolle vakantiepark was werkelijk betoverend. Het park, gelegen in de betoverende kwintellooijen, bood ons een verfijnde Lodge-ervaring. Het interieur was charmant en praktisch, met een goed uitgeruste keuken en een buitenzwembad dat uitnodigde tot verfrissing. Onze tijd hier was gevuld met gelukkige momenten en ontspanning, en we kijken reikhalzend uit naar een volgend bezoek.

Sven 24 aug 2021
Reageer
B

Verborgen juweeltje

Dit rustige toevluchtsoord, omringd door een idyllische omgeving, heeft ons verrast met zijn charme en gastvrijheid. Ons verblijf hier was een oase van sereniteit, met een comfortabele vakantiewoning die van alle gemakken was voorzien. De mogelijkheid om te ontspannen in de hot tub en te genieten van het compacte zwembad was een waar genot. Het vriendelijke personeel en de handige app voor bestellingen droegen bij aan onze algehele tevredenheid. We hebben hier onvergetelijke momenten beleefd en kijken er met opwinding naar uit om terug te keren naar dit verborgen juweeltje.

Bart 27 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Rhenen.

Over Soof Aan de Rijn

Soof Aan de Rijn is een vakantiepark met luxe waterlodges direct aan de Nederrijn, midden in de Betuwe. Het geheel nieuwe park is luxe en duurzaam, waardoor je kan genieten van een onvergetelijke vakantie aan het water. Dit park is een droom voor iedere watersportliefhebber.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rhenen, Utrecht
  • https://www.soofretreats.nl/aanderijn
  • info@soofretreats.nl