Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen

3.3 reviewscore • 3 reviews
F

Nog net niet

Tijdens ons verblijf hebben we genoten van de omgeving. Valkenburg en Maastricht liggen op een paar minuten afstand. Het park is mooi, met een mooi buitenzwembad. Wat betreft het huisje, het was niet schoon. Er lagen vlokken stof op de grond, de badkamer was smerig en stonk. De keuken was mooi, maar ook de glazen, pannen, enz. waren smerig. Het was fijn dat het huisje airconditioning had, want het werd snel warm in het huisje. De bedden waren wel erg slecht, heel zacht en doorgezakt matras. De kamers waren klein, maar we hadden geen last van. Het park heeft zowel plus- als minpunten, maar we hebben een prima verblijf gehad! Het park is nog in aanbouw, dus we haalden verse broodjes in een dorpje op 5 minuten afstand. Dus de voorzieningen die er niet zijn op het park, vind je dichtbij! Als de tips worden opgepakt, zou ik zeggen dat het echt een super park is!

Fam Praag 30 jul 2022
Reageer
T

Wel een mooie locatie

Het park waar we verbleven ligt in een prachtige, rustige omgeving, tussen Maastricht en Valkenburg. Wij hadden chalet 91, geschikt voor zes personen. We hadden momenteel een vrij uitzicht, maar er zullen binnenkort nieuwe chalets achter ons geplaatst worden. Toen we aankwamen, was het chalet niet grondig schoongemaakt, er was nog een remspoor in het toilet en na een dag waren onze sokken zwart. Ons 6-persoonschalet gaf ons meer ruimte en privacy dan de andere chalets, die erg dicht bij elkaar stonden. Er was een volledige keuken beschikbaar met een ruime inventaris. De bedden waren matig, geen echte boxsprings, alleen houten kisten, en je kon de veren van het matras voelen. Wij zouden aanraden om een extra matras te gebruiken. In de woonkamer stonden twee gele stoelen die erg vies waren. Op het terras stond een kapotte parasol waarvan de ondersteuningsarmen loshingen. Verder zouden kussens voor de terrasstoelen ook welkom zijn.

Thomas B 13 mei 2022
Reageer
C

Hygiene ondermaats en service belabberd

Onze eerste indruk van het huisje was teleurstellend, aangezien het vies was bij aankomst. Er was een tekort aan keukengerei en de open haard werkte niet en kon niet worden gemaakt. Vanaf buiten konden mensen in de douche en het toilet kijken, dus we hebben vuilniszakken opgehangen om de privacy te behouden. De bedrand was verschrikkelijk vies. Als je maar voor een korte periode komt, is dit niet echt prettig. We hebben gevraagd om een deel van de schoonmaakkosten (€60) terug te krijgen, maar helaas was er geen service meer beschikbaar nadat we hadden uitgecheckt. We zijn teleurgesteld dat we hier geen positieve service kregen en hebben veel negatieve berichten gezien over dit park!

C 7 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Bemelen.

Over Resort Mooi Bemelen