Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen

2.9 reviewscore • 10 reviews
J

Comfort met bonus badkamers

Het resort, schitterend gelegen boven op de Bemeler berg, bood ons een aangenaam en comfortabel verblijf. De nabijheid van Maastricht en Valkenburg maakte het tot een ideale uitvalsbasis. Ons toegewezen huisje, normaal geschikt voor zes personen, had zelfs twee badkamers in plaats van het gebruikelijke stapelbed. En ondanks enig zichtbaar achterstallig onderhoud in het groen, was onze accommodatie netjes en goed onderhouden. Ondanks enkele gesloten faciliteiten, konden we genieten van de prachtige omgeving, wat dit resort een herhaalbezoek waard maakte.

Jasper 5 jun 2023
Reageer
L

Grote teleurstelling

Onze langverwachte trip naar dit 'luxueuze' resort werd helaas overschaduwd door een enorme tegenvaller. Bij aankomst werden we geconfronteerd met een schrijnend gebrek aan onderhoud en een complete mismatch met de beloofde luxe. Ons toegewezen huisje was verre van comfortabel, met kapotte banken en afbladderende stof als welkom. Het personeel bood nauwelijks bevredigende oplossingen, en we werden gedwongen een laken over de banken te leggen, een 'oplossing' die blijkbaar wijdverspreid was. Het park zelf gaf een verwaarloosde indruk, met onkruid dat welig tierde en een zwembad dat allesbehalve goed werd onderhouden. Kortom, onze verwachtingen werden niet ingelost en we raden ten zeerste af hier een verblijf te boeken.

Lisa 28 jul 2023
Reageer
M

Aangenaam verrast

Hoewel we aanvankelijk twijfels hadden door enkele negatieve recensies, werden we positief verrast tijdens ons weekendverblijf. Ons huisje bood comfort, netheid en gezelligheid, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de beperkte faciliteiten op het park, werd dit ruimschoots gecompenseerd door de prachtige omgeving. De nabijheid van Valkenburg en andere bezienswaardigheden voegde extra waarde toe aan ons verblijf. Al met al was onze ervaring verrassend positief, in tegenstelling tot wat we hadden verwacht op basis van eerdere recensies.

Michelle 4 jun 2023
Reageer
B

Rustige locatie met enkele minpunten

Hoewel de locatie van het park idyllisch was, voldeed ons verblijf niet volledig aan de verwachtingen. Ons huisje werd omringd door overwoekerd onkruid en de faciliteiten, waaronder het zwembad en het restaurant, lieten te wensen over. Bovendien verstoorde het geluid van schoonmaakwerkzaamheden onze rust. Desondanks bood de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten, waardoor ons verblijf toch nog deels geslaagd was.

Bas 1 jun 2023
Reageer
L

Ervaring vol teleurstelling

Helaas werden onze verwachtingen niet waargemaakt tijdens ons verblijf in dit resort. De faciliteiten waren karig en er waren meerdere onderhoudsproblemen. Het zwembad was gesloten en de hygiëne in ons huisje liet te wensen over. Het personeel was weinig behulpzaam en leek weinig oog te hebben voor klanttevredenheid. Ondanks de prachtige omgeving, kon dit de algehele teleurstelling niet goedmaken. Ons verblijf hier was helaas niet wat we ervan hadden verwacht.

Lisa 16 mei 2023
Reageer
L

Ondermaats verblijf

Ons verblijf voldeed niet aan de verwachtingen die we hadden. Er was onvoldoende ruimte tussen de huisjes en het onkruid tierde welig. Een kapotte vaatwasser en het gesloten zwembad droegen bij aan de teleurstellende ervaring. Desondanks bood de mooie omgeving mogelijkheden voor buitenactiviteiten en verkenning, wat ons verblijf enigszins compenseerde.

Lars 10 mei 2023
Reageer
S

Wisselende ervaring

Hoewel het park aanvankelijk een positieve indruk achterliet, waren er ook enkele tegenvallers. Ons huisje bleek matig onderhouden en het meubilair was versleten. De beperkte faciliteiten en het gesloten zwembad zorgden voor enige teleurstelling. Desondanks bood de prachtige omgeving mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning, wat onze ervaring enigszins in balans bracht.

Sanne 6 mei 2023
Reageer
F

Nog net niet

Tijdens ons verblijf hebben we genoten van de omgeving. Valkenburg en Maastricht liggen op een paar minuten afstand. Het park is mooi, met een mooi buitenzwembad. Wat betreft het huisje, het was niet schoon. Er lagen vlokken stof op de grond, de badkamer was smerig en stonk. De keuken was mooi, maar ook de glazen, pannen, enz. waren smerig. Het was fijn dat het huisje airconditioning had, want het werd snel warm in het huisje. De bedden waren wel erg slecht, heel zacht en doorgezakt matras. De kamers waren klein, maar we hadden geen last van. Het park heeft zowel plus- als minpunten, maar we hebben een prima verblijf gehad! Het park is nog in aanbouw, dus we haalden verse broodjes in een dorpje op 5 minuten afstand. Dus de voorzieningen die er niet zijn op het park, vind je dichtbij! Als de tips worden opgepakt, zou ik zeggen dat het echt een super park is!

Fam Praag 30 jul 2022
Reageer
T

Wel een mooie locatie

Het park waar we verbleven ligt in een prachtige, rustige omgeving, tussen Maastricht en Valkenburg. Wij hadden chalet 91, geschikt voor zes personen. We hadden momenteel een vrij uitzicht, maar er zullen binnenkort nieuwe chalets achter ons geplaatst worden. Toen we aankwamen, was het chalet niet grondig schoongemaakt, er was nog een remspoor in het toilet en na een dag waren onze sokken zwart. Ons 6-persoonschalet gaf ons meer ruimte en privacy dan de andere chalets, die erg dicht bij elkaar stonden. Er was een volledige keuken beschikbaar met een ruime inventaris. De bedden waren matig, geen echte boxsprings, alleen houten kisten, en je kon de veren van het matras voelen. Wij zouden aanraden om een extra matras te gebruiken. In de woonkamer stonden twee gele stoelen die erg vies waren. Op het terras stond een kapotte parasol waarvan de ondersteuningsarmen loshingen. Verder zouden kussens voor de terrasstoelen ook welkom zijn.

Thomas B 13 mei 2022
Reageer
C

Hygiene ondermaats en service belabberd

Onze eerste indruk van het huisje was teleurstellend, aangezien het vies was bij aankomst. Er was een tekort aan keukengerei en de open haard werkte niet en kon niet worden gemaakt. Vanaf buiten konden mensen in de douche en het toilet kijken, dus we hebben vuilniszakken opgehangen om de privacy te behouden. De bedrand was verschrikkelijk vies. Als je maar voor een korte periode komt, is dit niet echt prettig. We hebben gevraagd om een deel van de schoonmaakkosten (€60) terug te krijgen, maar helaas was er geen service meer beschikbaar nadat we hadden uitgecheckt. We zijn teleurgesteld dat we hier geen positieve service kregen en hebben veel negatieve berichten gezien over dit park!

C 7 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Bemelen.

Over Resort Mooi Bemelen

Green Resort Mooi Bemelen is gelegen te Gasthuis 3 in Bemelen. Dit luxe resort biedt moderne en comfortabele vakantiewoningen, omringd door de groene heuvels van Zuid-Limburg. Gasten kunnen genieten van een ontspannen en luxe verblijf met hoogwaardige voorzieningen, zoals een buitenzwembad, fietsverhuur en verschillende eetgelegen. Het park staat bekend om zijn kindvriendelijkheid, waarbij de kinderspeeltuin met allerlei verschillende klimtoestellen het hoogetepunt is. Het resort ligt in de buurt van pittoreske dorpjes, wijngaarden en wandel- en fietsroutes die de adembenemende natuurlijke schoonheid van Zuid-Limburg onthullen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bemelen, Limburg
  • https://www.resortmooibemelen.nl
  • info@resortmooibemelen.nl