Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen

2.8 reviewscore • 7 reviews
L

Grote teleurstelling

Onze langverwachte trip naar dit 'luxueuze' resort werd helaas overschaduwd door een enorme tegenvaller. Bij aankomst werden we geconfronteerd met een schrijnend gebrek aan onderhoud en een complete mismatch met de beloofde luxe. Ons toegewezen huisje was verre van comfortabel, met kapotte banken en afbladderende stof als welkom. Het personeel bood nauwelijks bevredigende oplossingen, en we werden gedwongen een laken over de banken te leggen, een 'oplossing' die blijkbaar wijdverspreid was. Het park zelf gaf een verwaarloosde indruk, met onkruid dat welig tierde en een zwembad dat allesbehalve goed werd onderhouden. Kortom, onze verwachtingen werden niet ingelost en we raden ten zeerste af hier een verblijf te boeken.

Lisa 28 jul 2023
Reageer
J

Comfort met bonus badkamers

Het resort, schitterend gelegen boven op de Bemeler berg, bood ons een aangenaam en comfortabel verblijf. De nabijheid van Maastricht en Valkenburg maakte het tot een ideale uitvalsbasis. Ons toegewezen huisje, normaal geschikt voor zes personen, had zelfs twee badkamers in plaats van het gebruikelijke stapelbed. En ondanks enig zichtbaar achterstallig onderhoud in het groen, was onze accommodatie netjes en goed onderhouden. Ondanks enkele gesloten faciliteiten, konden we genieten van de prachtige omgeving, wat dit resort een herhaalbezoek waard maakte.

Jasper 5 jun 2023
Reageer
M

Aangenaam verrast

Hoewel we aanvankelijk twijfels hadden door enkele negatieve recensies, werden we positief verrast tijdens ons weekendverblijf. Ons huisje bood comfort, netheid en gezelligheid, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de beperkte faciliteiten op het park, werd dit ruimschoots gecompenseerd door de prachtige omgeving. De nabijheid van Valkenburg en andere bezienswaardigheden voegde extra waarde toe aan ons verblijf. Al met al was onze ervaring verrassend positief, in tegenstelling tot wat we hadden verwacht op basis van eerdere recensies.

Michelle 4 jun 2023
Reageer
B

Rustige locatie met enkele minpunten

Hoewel de locatie van het park idyllisch was, voldeed ons verblijf niet volledig aan de verwachtingen. Ons huisje werd omringd door overwoekerd onkruid en de faciliteiten, waaronder het zwembad en het restaurant, lieten te wensen over. Bovendien verstoorde het geluid van schoonmaakwerkzaamheden onze rust. Desondanks bood de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten, waardoor ons verblijf toch nog deels geslaagd was.

Bas 1 jun 2023
Reageer
L

Ervaring vol teleurstelling

Helaas werden onze verwachtingen niet waargemaakt tijdens ons verblijf in dit resort. De faciliteiten waren karig en er waren meerdere onderhoudsproblemen. Het zwembad was gesloten en de hygiëne in ons huisje liet te wensen over. Het personeel was weinig behulpzaam en leek weinig oog te hebben voor klanttevredenheid. Ondanks de prachtige omgeving, kon dit de algehele teleurstelling niet goedmaken. Ons verblijf hier was helaas niet wat we ervan hadden verwacht.

Lisa 16 mei 2023
Reageer
L

Ondermaats verblijf

Ons verblijf voldeed niet aan de verwachtingen die we hadden. Er was onvoldoende ruimte tussen de huisjes en het onkruid tierde welig. Een kapotte vaatwasser en het gesloten zwembad droegen bij aan de teleurstellende ervaring. Desondanks bood de mooie omgeving mogelijkheden voor buitenactiviteiten en verkenning, wat ons verblijf enigszins compenseerde.

Lars 10 mei 2023
Reageer
S

Wisselende ervaring

Hoewel het park aanvankelijk een positieve indruk achterliet, waren er ook enkele tegenvallers. Ons huisje bleek matig onderhouden en het meubilair was versleten. De beperkte faciliteiten en het gesloten zwembad zorgden voor enige teleurstelling. Desondanks bood de prachtige omgeving mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning, wat onze ervaring enigszins in balans bracht.

Sanne 6 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Bemelen.

Over Resort Mooi Bemelen

Er zijn 7 reviews geschreven over Resort Mooi Bemelen op Reviews.nl. Met een 2.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Bemelen, Limburg
  • https://www.resortmooibemelen.nl
  • info@resortmooibemelen.nl