Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas

3.4 reviewscore • 11 reviews
A

Uitstekende ervaring!

We hebben een fantastische tijd gehad op dit prachtige park. Ons huis was geweldig, met een prachtig uitzicht en alle voorzieningen die we nodig hadden. Het was ruim en bood voldoende comfort aan ons allen. De service en hygiëne waren uitstekend. We zullen dit park zeker aanraden aan anderen die hier ook van kunnen genieten.

Anja 3 sep 2023
Reageer
J

Geen aanrader

Ons verblijf in het huisje was redelijk, en de omgeving was aangenaam, maar het park zelf liet veel te wensen over. Er was weinig te doen, en de beloofde mogelijkheid om te vissen was onbereikbaar vanwege obstakels en verbodsborden. Ook de zogenaamd gezellige jachthaven was niet toegankelijk vanaf het park. Het strand was teleurstellend klein en weinig uitnodigend. Al met al viel ons verblijf tegen in vergelijking met wat ons was voorgespiegeld.

Jan 1 aug 2023
Reageer
P

Teleurstellende ervaring

Ik had specifiek gevraagd om een huisje waar mijn hond in het water kon. Bij aankomst bleek dit niet mogelijk te zijn. De badkamers waren weliswaar netjes, maar op het bed troffen we haren van vorige gasten aan. De keuken was oud en beschadigd. Vroeg in de ochtend werden we overvallen door vijf tuinmannen die met veel lawaai aan de slag gingen, wat onze nachtrust verstoorde. Ik heb al mijn klachten gemeld, maar er werd helaas niets mee gedaan. Hierdoor hebben we besloten eerder te vertrekken en we zullen hier nooit meer terugkeren.

Petra 13 jul 2022
Reageer
A

Luxe vakantiewoning

De vakantiewoning is erg luxe met goede voorzieningen, zoals een zonnehemel en goede bedden. Het uitzicht is ook erg mooi. Bij aankomst was het fijn dat de kachel brandde en de koelkast al aan stond. Helaas waren sommige plekken in de woning niet goed schoongemaakt, zoals de keukenkastjes, deuren en er waren overal hondenharen en stof te vinden. Dit was een minpunt gezien de hoge schoonmaakkosten die werden berekend. Het zou daarom beter zijn als de schoonmaak verbeterd wordt.

Amot 10 jun 2022
Reageer
A

Mooie plek maar heel vuil

We verbleven in een luxe bungalow aan het water met een prachtig uitzicht, een fijne sauna, zonnebank en comfortabele bedden. Helaas was de bungalow zelf niet goed schoongemaakt. Er was veel stof en kleverige oppervlakken, waardoor we zelf aan de slag moesten met desinfectiedoekjes. De oven en koelkast waren wel schoon, maar door een kapotte stofzuiger konden we de vloer niet goed aanpakken. Het feit dat we €70 moesten betalen voor de schoonmaakservice, terwijl het huis niet schoon was, was teleurstellend.

Angelique 11 feb 2022
Reageer
I

Gemengde gevoelens

Over het algemeen was het park goed onderhouden en onze bungalow was schoon en goed uitgerust. Er waren echter ook nadelen, zoals het onbereikbare viswater, oncomfortabel tuinmeubilair en de gehorigheid van de bungalows. De spanning tussen parkbewoners en jachtbewoners was voelbaar, en het restaurant was onpersoonlijk en prijzig. We weten niet of dit net een voldoende of net onvoldoende is.

Ingrid 12 sep 2021
Reageer
C

Echt genieten

Boschmolenplas Resort is een ruim opgezet park met verschillende soorten woningen, bijna allemaal aan het water. De ruime woningen hebben twee badkamers en een wasmachine, en er zijn prachtige fiets- en wandelroutes in de buurt. We zijn van plan hier zeker nog een keer terug te komen om echt te genieten van onze vakanties.

Carola 10 aug 2021
Reageer
E

Fantastische ervaring

We hebben een fantastische week gehad in een tuinvilla aan het water met veel privacy. Het huis was schoon en comfortabel, met twee badkamers, wat meer dan genoeg was voor ons, moeten we eigenlijk thuis ook doen! De service op het park was uitstekend, vooral dankzij Rob, heel erg gastvrij en alles direct geregeld. We zullen hier zeker weer terugkomen.

Els 10 aug 2021
Reageer
M

Ruim, maar onderhoud laat te wensen over

De huisjes waren ruim en schoon bij aankomst, maar er waren verschillende gebreken die ondanks meldingen niet werden verholpen. Het waren geen leven of dood situaties, maar we voelden wel dat we niet echt gewaardeerd en gehoord werden. Het viel ook op dat onze recensie niet werd geplaatst op de website van het park, wat oneerlijk is.

Martijn 7 jul 2021
Reageer
T

Helaas erg slecht

De accommodatie waar ik verbleef voldeed niet aan mijn verwachtingen. De koelkast, wasmachine, afwasmachine en oven werkten allemaal niet en de keuken was erg vies. Ik heb een klachtenformulier ingevuld, maar nooit meer iets van de receptie gehoord. Het gebied rondom het huis was ook niet schoon. Verder waren er veel Poolse bewoners op het park, wat voor overlast zorgde. Ondanks de mooie omgeving, vond ik dit resort echt heel slecht en ik zou graag mijn schoonmaakkosten teruggestort willen zien.

Teun 3 okt 2020
Reageer
I

Boschmolenplas review

Het park heeft een geweldige locatie met veel activiteiten in de buurt, zoals varen op de nabijgelegen plassen. Het restaurant naast het park is fantastisch, met een moderne en trendy uitstraling. Het strand bij de natuurlijke plas heeft mooi helder water, maar weinig schaduw en geen voorzieningen.
Ons hoekhuisje was ruim en had een grote, schaduwrijke achtertuin met bomen. De inrichting was eenvoudig maar adequaat, met 3 slaapkamers en 2 badkamers. We hadden graag een douchegordijn in een van de badkamers en betere instructies voor de oven gezien. Fietsverhuur was uitstekend, met comfortabele fietsen met hoge sturen.

Ivonne 18 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Heel.

Over Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas is gelegen te Schutteheide 1 in Heel. Het park ligt rondom een schilderachtige recreatieplas, omgeven door weelderige bossen en groene natuur. Het is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de natuur. Op Resort Boschmolenplas vind je een ruime keuze aan comfortabele vakantiehuizen en luxe villa's, geschikt voor zowel kleine gezinnen als grotere groepen. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en bieden alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Sommige villa's hebben zelfs een privézwembad of een jacuzzi. Het resort biedt diverse faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Neem een verfrissende duik in het zwembad, huur een boot of kajak om de prachtige plas te verkennen, of geniet van een ontspannende massage in de wellnessruimte. Voor de actievelingen zijn er sportvelden, fietsverhuur en diverse wandelroutes in de omgeving. In de omgeving van Resort Boschmolenplas is er ook genoeg te beleven. Verken het pittoreske stadje Thorn, bekend om zijn witte huisjes, maak een boottocht over de Maas, of breng een bezoek aan Nationaal Park De Meinweg voor een wandeling door de uitgestrekte natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heel, Limburg
  • https://www.boschmolenplas.nl
  • receptie@boschmolenplas.com