Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer

3.9 reviewscore • 7 reviews
D

Goede en slechte punten

Ik begin maar met de slechte punten. Vies huisje met schimmel en versleten meubilair. Tot onze verbazing moesten we voor bepaalde zaken ook nog bijbetalen... Jacuzzi en sauna waren wel lekker om het toch nog een beetje positief te houden. Het vakantiepark ziet er ook leuk uit met mooie uitzichten en de omgeving is ook leuk. Ik kan alleen niet meer dan 3 sterren geven helaas.

D. Bijl 19 aug 2022
Reageer
M

Huisje niet schoon

Beetje jammer dat ons huisje niet goed was schoongemaakt. Bij aankomst zelf maar gaan schoonmaken en dat lijkt mij niet de bedoeling van je vakantie. Wel een mooi huisje aan het water, alleen niet schoon. Best schandalig dat ze het zo durven te verhuren. Zat ook blauwalg in het water wat jammer was.

Verder was wel alles top. Het restaurant was in tegenstelling tot ons huisje wel erg netjes en schoon. Personeel was ook erg aardig. Buiten het park valt voldoende leuke dingen te doen. Hopelijk trekken ze hier lering uit en maken ze hun huisjes in het vervolg beter schoon.

Mieke 3 aug 2022
Reageer
A

Uniek park

Voor de tweede keer hebben wij dit park bezocht. De eerste keer was zo goed bevallen dat we terug zijn gekomen. Dit zal ook zeker niet onze laatste keer zijn. Ons huisje was zo goed onderhouden dat die er als nieuw uitzag.
Het park is fraai aangelegd. De meeste huisjes staan mooi aan het water. Ook is er een leuk strandje en gezellige haven aanwezig. Echt een unieke ligging. Ik zal zeggen, tot volgend jaar! Wij komen terug!

Aafke 28 jun 2022
Reageer
R

Geweldige view

We hebben genoten van ons verblijf in dit fijne vakantiehuis op het park. Zelfs in november was er genoeg te beleven zoals een ritje op de e-chopper en gezellige activiteiten. Maar het huisje aan de Maas was echt het hoogtepunt. Het uitzicht over het water en de Bommelerwaard was adembenemend (we hadden dit bij de boeking aangegeven als wens). Bovendien was het huisje schoon en de receptie erg vriendelijk. Het restaurant was gezellig en we hebben er lekker gegeten. Ik kom in de zomer zeker terug vanwege het strand.

Ronald en Miranda 21 jan 2022
Reageer
M

Het kan wel beter eerlijk gezegd

Het kleine park heeft een prachtige speeltuin en een mooi zwemstrandje. Helaas ontbrak er nog het een en ander aan de accommodatie. De bank was erg vies met veel vlekken en plekken en de koelkast vertoonde gebreken. Ook zouden horren voor de ramen van de accommodatie een welkome aanvulling zijn geweest, aangezien het overdag erg warm werd in het huisje (28+ graden) en het niet mogelijk was om de ramen open te zetten zonder muggen binnen te laten. Daarnaast viel de stroom regelmatig uit en zaten we zelfs één nacht helemaal zonder stroom, wat de ijsjes in de vriezer helaas niet hebben overleefd. Gelukkig waren de bedden comfortabel en de omgeving mooi.

Mevr Dijkstra 19 aug 2021
Reageer
V

Fijne vakantie gehad

Het huis is netjes en simpel, maar voldoet prima. Helaas zijn er geen oplaadpunten voor elektrische auto's op het park of in de omgeving beschikbaar. We hebben gekozen voor een diervriendelijk verblijf, maar als je dat niet gewend bent, kunnen de loslopende honden op het terrein wel vervelend zijn.
Ondanks er dus wel wat verbeterpunten zijn, was het wel een fijn verblijf.

Van der Bilt 12 jun 2021
Reageer
D

Echt een heerlijk verblijf gehad

We verbleven een midweek op recreatiepark de Esmeer en hebben genoten van ons huisje met heerlijke jacuzzi en sauna. Het huisje was van alle gemakken voorzien. We hebben ook leuke vestingsteden bezocht en wandelroutes gedaan, alles op slechts 20-30 minuten rijden. We hebben echt genoten van ons verblijf.

Dolf Reus 27 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Aalst.

Over Recreatiepark het Esmeer

TopParken Recreatiepark het Esmeer, gelegen aan Zaaiwaard 3 te Aalst, is een vakantiepark gelegen tussen het Esmeer en de Maas nabij Nationaal Park De Biesbosch waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar, cafetaria, BBQ service, sup board verhuur, recreatieplas naast het park, ligweide naast het park, binnenzwembad in de omgeving, sportveld, vismogelijkheden, gaming room en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Aalst, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/recreatiepark-het-esmeer
  • info@topparken.nl