Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Uniek park

Voor de tweede keer hebben wij dit park bezocht. De eerste keer was zo goed bevallen dat we terug zijn gekomen. Dit zal ook zeker niet onze laatste keer zijn. Ons huisje was zo goed onderhouden dat die er als nieuw uitzag.
Het park is fraai aangelegd. De meeste huisjes staan mooi aan het water. Ook is er een leuk strandje en gezellige haven aanwezig. Echt een unieke ligging. Ik zal zeggen, tot volgend jaar! Wij komen terug!

Aafke 28 jun 2022
Reageer
D

Goede en slechte punten

Ik begin maar met de slechte punten. Vies huisje met schimmel en versleten meubilair. Tot onze verbazing moesten we voor bepaalde zaken ook nog bijbetalen... Jacuzzi en sauna waren wel lekker om het toch nog een beetje positief te houden. Het vakantiepark ziet er ook leuk uit met mooie uitzichten en de omgeving is ook leuk. Ik kan alleen niet meer dan 3 sterren geven helaas.

D. Bijl 19 aug 2022
Reageer
M

Huisje niet schoon

Beetje jammer dat ons huisje niet goed was schoongemaakt. Bij aankomst zelf maar gaan schoonmaken en dat lijkt mij niet de bedoeling van je vakantie. Wel een mooi huisje aan het water, alleen niet schoon. Best schandalig dat ze het zo durven te verhuren. Zat ook blauwalg in het water wat jammer was.

Verder was wel alles top. Het restaurant was in tegenstelling tot ons huisje wel erg netjes en schoon. Personeel was ook erg aardig. Buiten het park valt voldoende leuke dingen te doen. Hopelijk trekken ze hier lering uit en maken ze hun huisjes in het vervolg beter schoon.

Mieke 3 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Aalst.

Over Recreatiepark het Esmeer

TopParken Recreatiepark het Esmeer, gelegen aan Zaaiwaard 3 te Aalst, is een vakantiepark gelegen tussen het Esmeer en de Maas nabij Nationaal Park De Biesbosch waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar, cafetaria, BBQ service, sup board verhuur, recreatieplas naast het park, ligweide naast het park, binnenzwembad in de omgeving, sportveld, vismogelijkheden, gaming room en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.