Recreatiepark De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten

2.5 reviewscore • 2 reviews
L

Een teleurstellend verblijf

Tijdens het Hemelvaartweekend verbleven we op het oude gedeelte van de camping. Helaas was het sanitairgebouw een grote teleurstelling. De douches waren klein, vies en in een slechte staat. Toen ik klaarstond om te douchen, bleek de muntjesautomaat kapot te zijn. Vervolgens vond ik een ander douchehokje dat ontzettend smerig was. Voor het afwassen waren er slechts twee wasbakken beschikbaar voor het hele veld, één met koud en één met warm water, wat voor lange wachtrijen zorgde. En tot overmaat van ramp kwam mijn kleindochter terug met haar handen onder de kattenpoep nadat ze in de zandbak op ons veld had gespeeld. Het was een waardeloos weekend op deze camping, en ik zal hier nooit meer terugkeren.

Liza 28 jun 2023
Reageer
P

Genoten van ons verblijf

Hoewel de camping misschien wat verouderd is, hebben mijn partner en ik echt genoten. De omgeving bood prachtige mogelijkheden om te fietsen in een bosrijk gebied. Hoewel er nog niet veel animatie was, verwachten we dat dit in het hoogseizoen wel anders zal zijn. De beheerder en zijn vrouw deden hun uiterste best om alles goed te regelen. Het zwembad was misschien wat aan de koude kant, maar dat weerhield ons er niet van om er plezier te hebben. Al met al was het een aangenaam verblijf.

Pieter 14 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Schoonloo.

Over Recreatiepark De Tien Heugten

Er zijn 2 reviews geschreven over Recreatiepark De Tien Heugten op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoonloo, Drenthe
  • https://www.tienheugten.nl
  • tienheugten@succesholidayparcs.nl