Recreatiepark De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten

3.3 reviewscore • 10 reviews
P

Genoten van ons verblijf

Hoewel de camping misschien wat verouderd is, hebben mijn partner en ik echt genoten. De omgeving bood prachtige mogelijkheden om te fietsen in een bosrijk gebied. Hoewel er nog niet veel animatie was, verwachten we dat dit in het hoogseizoen wel anders zal zijn. De beheerder en zijn vrouw deden hun uiterste best om alles goed te regelen. Het zwembad was misschien wat aan de koude kant, maar dat weerhield ons er niet van om er plezier te hebben. Al met al was het een aangenaam verblijf.

Pieter 14 jun 2023
Reageer
L

Een teleurstellend verblijf

Tijdens het Hemelvaartweekend verbleven we op het oude gedeelte van de camping. Helaas was het sanitairgebouw een grote teleurstelling. De douches waren klein, vies en in een slechte staat. Toen ik klaarstond om te douchen, bleek de muntjesautomaat kapot te zijn. Vervolgens vond ik een ander douchehokje dat ontzettend smerig was. Voor het afwassen waren er slechts twee wasbakken beschikbaar voor het hele veld, één met koud en één met warm water, wat voor lange wachtrijen zorgde. En tot overmaat van ramp kwam mijn kleindochter terug met haar handen onder de kattenpoep nadat ze in de zandbak op ons veld had gespeeld. Het was een waardeloos weekend op deze camping, en ik zal hier nooit meer terugkeren.

Liza 28 jun 2023
Reageer
E

Geweldige vakantie

We hebben een fantastische vakantie gehad op deze camping. Samen met onze caravan verbleven we op een comfortabele plek. Onze kinderen konden dagelijks met het treintje naar voren en genoten van het zwembad en de vele activiteiten georganiseerd door het leuke animatieteam. Er was van alles te doen, van quizzen tot voetballen en zelfs een spokentocht. Het enige minpuntje was dat er geen zeep beschikbaar was om je handen te wassen na een toiletbezoek.

Eline 25 aug 2022
Reageer
M

Een gemiddeld verblijf

Het sanitair was verouderd en leek niet goed schoongemaakt, met spinnenwebben in de hoeken. De douches hadden een matige waterstraal. Hoewel de comfortplekken goed bezet waren, waren de gewone plaatsen grotendeels leeg. Alles had een wat ouderwetse uitstraling. Ik denk dat sommige mensen hier een topvakantie zullen hebben en anderen pech.

Mark 14 aug 2022
Reageer
A

Geen aanrader!!

De camping was sterk verouderd en voldeed niet aan de veiligheidsvoorschriften. De stroomkasten waren in slechte staat en veroorzaakten regelmatig stroomuitval. De trein op de camping was gevaarlijk en verkeerde in slechte staat. Het personeel was onvriendelijk, vooral de beheerder. Ik zal deze camping absoluut niet aanbevelen aan niemand. Gevaarlijk en onhygiënisch. Het is nog maar wachten tot het eerste grote ongeluk.

Anouk 5 jun 2022
Reageer
J

Geschikt voor kort verblijf

Deze camping is prima voor een kort verblijf. Alles is weliswaar verouderd, maar het was wel schoon. Er was geen wc-papier aanwezig in de toiletgebouwen. Slechts één warmwaterkraan voor het afwassen in één toiletgebouw was wat lastig, maar het personeel was vriendelijk. De omgeving bood veel mogelijkheden en fietsen waren te huur.

Jasper 28 mei 2022
Reageer
M

Een plek om steeds weer van te genieten

We keren regelmatig terug naar deze camping voor een paar dagen ontspanning en om te genieten van de prachtige omgeving. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad en de zwemvijver zorgen voor verkoeling in de zomer. Het restaurant biedt lekker eten. We kijken altijd uit naar ons verblijf hier.

Maarten 27 mei 2022
Reageer
B

Een grote ramp!

We zijn na een paar dagen vertrokken omdat het sanitair vies was en er regelmatig stroomuitval was. Mijn zoon liep bijna een elektrische schok op door slecht afgesloten stroomkasten. Het zwembadwater werd langs het hek gepompt, waardoor het een modderige bende was. De beheerder reageerde onvriendelijk en onprofessioneel op onze problemen. Ik raad deze camping ten zeerste af.

Bram 5 mei 2022
Reageer
B

Geweldige ervaring!

Sinds de coronacrisis gaan we op vakantie in Nederland, en deze camping is onze vaste plek geworden. We hebben keer op keer genoten. Voor alle leeftijden zijn er activiteiten, met fantastische animatie voor kinderen vanaf 4 jaar! Het park grenst aan het bos, dus een mooie wandeling is zo gemaakt. Het personeel bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Ook de warme broodjes zijn een aanrader. We hebben alleen maar positieve ervaringen met dit park en we zullen zeker nog vaker terugkomen.

Bente 26 jan 2022
Reageer
S

Een absolute aanrader voor families!

Als gezin met 4 kinderen komen we sinds 2019 regelmatig naar dit park, meerdere keren per jaar. Er is voor iedereen iets te doen, met geweldige animatie voor kinderen vanaf 4 jaar! Het park ligt naast het bos, dus een fijne wandeling is zo gemaakt. Het personeel bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam. De warme broodjes zijn ook een aanrader. We hebben alleen maar lof voor dit park en we zullen zeker nog vaker terugkeren!

Saskia 24 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Schoonloo.

Over Recreatiepark De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten is gelegen te Westdorperstraat 29 in Schoonloo. Het park beschikt over diverse accommodaties, waaronder comfortabele bungalows en ruime kampeerplaatsen. Ook is er een restaurant, snackbar en supermarkt op het park aanwezig voor al je culinaire behoeften. Op het park is een buitenbad met apart peuterbad, een kidsclub, broodjesservice en een 18-hole midgetgolfbaan. Voor de avontuurlijke gasten biedt het park ook mogelijkheden voor kanovaren, fietsverhuur en wandelroutes in de prachtige omgeving. In de zomer is er een animatieteam aanwezig dat diverse activiteiten organiseert voor kinderen. In de omgeving vindt je Assen en het Drents Museum, maar ook Kamp Westerbork en het Nationaal Hunnebedden Informatiecentrum zijn goed te bereiken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoonloo, Drenthe
  • https://www.tienheugten.nl
  • tienheugten@succesholidayparcs.nl