RCN de Noordster

RCN de Noordster

3.0 reviewscore • 3 reviews
B

Prachtige omgeving

Eerste keer dat wij überhaupt in Drenthe op vakantie zijn geweest. We kunnen maar één ding zeggen: prachtige omgeving. RCN De Noordster bevindt zich aan de rand van een prachtig natuurgebied. Hier kun je erg mooi fietsen en wandelen. Het gebied is ook verrassend groot met een heel mooi en groot heideveld. Je hebt mooie, maar ook minder mooie huisjes op het vakantiepark. Het is ook een groot vakantiepark, hier moet je wel van houden. Het kan heel gezellig zijn, maar er kunnen ook irritaties ontstaan. Wij hebben het prima naar ons zin gehad.

Bert en Eva 13 sep 2022
Reageer
J

Vakantiepark de Noordster Dwingeloo

Vakantiepark de Noordster is een heel fijn vakantiepark waar genoeg te beleven valt. Enige nadeeltje is dat andere vakantiegangers enorm hard over het vakantiepark gedeelte rijden, vind dat erg storend. Toen ik er wat van zei kreeg ik een grote mond terug... Klantenbalie hierop aangesproken die reageerden goed en gingen me hierbij helpen, rest van de dagen ging het prima!

Joke 26 aug 2020
Reageer
G

Op het eerste oog mooie camping maar toen wij er eenmaal stonden bleek het anders. Veel last gehad van harde muziek uit een chalet. Wij zijn de volgende dag weer vertrokken.

Gerard 26 aug 2020
A

Animatie

Wij komen hier niet weer. Is er een activiteit in het boekje waar geen leeftijd bij staat. Mag mijn dochter van 9 niet mee omdat het 10+ is terwijl er wel andere kinderen van 9 mee gaan die liegen over hen leeftijd. Zo zie je maar.. eerlijkheid wordt niet beloond. Mijn oudste van 11 durfde niet alleen en wou al weer mee terug naar de campingplek.

Anne 25 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Dwingeloo.

Over RCN de Noordster

RCN de Noordster, gelegen aan De Noordster 105 te Dwingeloo, is een RCN vakantiepark midden in het natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld waar je veel groene plaatsen met privacy hebt. Er is een indoor speelruimte aanwezig, waterspeelparadijs, een multifunctioneel sportveld, verwarmd buitenbad op loopafstand en je kan dieren verzorgen bij de dierenhoeve.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/drenthe/rcn-de-noordster
  • info@rcn.nl