RCN de Noordster

RCN de Noordster

3.8 reviewscore • 8 reviews
N

Huisje Luna

Ons verblijf in huisje Luna, nummer 43, was over het algemeen prettig. Het huisje zelf was gezellig en gelegen in een rustig bosrijk gebied op het park. Gasten hebben gratis toegang tot een aangrenzend buitenzwembad, wat een leuke toevoeging is. Een minpunt van het huisje is dat er slechts één toilet in de badkamer is, wat niet erg handig is voor een huisje dat geschikt is voor acht personen. Ook konden de ramen in de slaapkamers niet worden geopend, waardoor het soms behoorlijk warm en benauwd werd. De gordijnen in de slaapkamers waren erg licht, wat vroege ochtenden tot gevolg had. Wat betreft het terras buiten, het oogde niet bijzonder schoon, en de stoelen waren niet erg comfortabel. De loungebank was te klein voor ons gezelschap van acht personen. Ondanks deze kleine minpunten hebben we toch genoten van ons verblijf en de dagen op deze locatie.

Noor 13 jul 2023
Reageer
L

Aangename camping

Mijn ervaring op deze camping was over het algemeen positief. Het enige nadeel dat ik heb opgemerkt, is dat de douches niet erg comfortabel waren, omdat je de watertemperatuur niet naar wens kon instellen. Echter, de camping heeft een prachtige ligging midden in het bos, wat zorgt voor een aangename sfeer.
Een ander klein minpuntje is dat het zwembad niet direct op het park zelf is gelegen, maar met een korte fietstocht ben je er snel. Voor gezinnen met kinderen is er wel een klein kinderbadje op de camping, hoewel dit niet bijzonder groot is.

Lisa 19 aug 2023
Reageer
K

Grote op kinderen gerichte camping

Deze camping richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen, en dat is duidelijk merkbaar. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor kinderen, wat ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn veel speelplekken, zelfs een spetterplein voor de kleintjes, en je kunt gratis gebruikmaken van het nabijgelegen zwembad en beleefpark met de fiets, wat slechts vier minuten fietsen is.
Helaas was de camping tijdens ons verblijf erg vol, en we hadden geen keuze in de toegewezen plek, die niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Onze plek lag pal naast een hondenuitlaatpad en bood veel schaduw. Er waren ook opvallend veel honden op de camping aanwezig, wat voor sommige mensen wellicht minder prettig is.

Karel 17 aug 2023
Reageer
M

Kinderen teleurgesteld met slechts een speeltuin

We arriveerden later dan gepland vanwege een verkeersopstopping en merkten bij aankomst dat het huisje niet goed was schoongemaakt. We ontvingen de toegangscode via e-mail in een envelop in het huisje en hadden geen contact met de receptie totdat we daar persoonlijk naartoe gingen.
Het kinderbad op het park sloot eerder dan verwacht, net als de snackbar en het zwembad. Dit zorgde voor teleurstelling bij onze kinderen, die zich hadden verheugd op deze faciliteiten.
Ons huisje lag aan een pad zonder veel privacy, en de tuinmeubels werden te heet om op te zitten vanwege het zonnige weer.
Het huisje zelf was onlangs opgeknapt en mooi ingericht. Helaas waren de gordijnen in de slaapkamers erg licht, wat vroege ochtenden veroorzaakte. Verschillende speeltuinen op het park waren leeg, beschadigd of nog niet voltooid, wat erg jammer was.

Marion 12 jul 2023
Reageer
S

Genieten van de natuur op zijn best

We verbleven in accommodatie "De Zon", nummer 600, geschikt voor acht personen. Het huisje was goed uitgerust en zag er verzorgd uit. We huurden fietsen op het park om de omgeving te verkennen, wat een echte aanrader was vanwege de prachtige locatie van het park. Het park zelf was mooi en beschikte over een leuke binnenspeeltuin voor kinderen. Het personeel op het park was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Sofie 17 mrt 2023
Reageer
B

Prachtige omgeving

Eerste keer dat wij überhaupt in Drenthe op vakantie zijn geweest. We kunnen maar één ding zeggen: prachtige omgeving. RCN De Noordster bevindt zich aan de rand van een prachtig natuurgebied. Hier kun je erg mooi fietsen en wandelen. Het gebied is ook verrassend groot met een heel mooi en groot heideveld. Je hebt mooie, maar ook minder mooie huisjes op het vakantiepark. Het is ook een groot vakantiepark, hier moet je wel van houden. Het kan heel gezellig zijn, maar er kunnen ook irritaties ontstaan. Wij hebben het prima naar ons zin gehad.

Bert en Eva 13 sep 2022
Reageer
J

Vakantiepark de Noordster Dwingeloo

Vakantiepark de Noordster is een heel fijn vakantiepark waar genoeg te beleven valt. Enige nadeeltje is dat andere vakantiegangers enorm hard over het vakantiepark gedeelte rijden, vind dat erg storend. Toen ik er wat van zei kreeg ik een grote mond terug... Klantenbalie hierop aangesproken die reageerden goed en gingen me hierbij helpen, rest van de dagen ging het prima!

Joke 26 aug 2020
G

Op het eerste oog mooie camping maar toen wij er eenmaal stonden bleek het anders. Veel last gehad van harde muziek uit een chalet. Wij zijn de volgende dag weer vertrokken.

Gerard 26 aug 2020
A

Animatie

Wij komen hier niet weer. Is er een activiteit in het boekje waar geen leeftijd bij staat. Mag mijn dochter van 9 niet mee omdat het 10+ is terwijl er wel andere kinderen van 9 mee gaan die liegen over hen leeftijd. Zo zie je maar.. eerlijkheid wordt niet beloond. Mijn oudste van 11 durfde niet alleen en wou al weer mee terug naar de campingplek.

Anne 25 jul 2020
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Dwingeloo.

Over RCN de Noordster

Er zijn 8 reviews geschreven over RCN de Noordster op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/drenthe/rcn-de-noordster
  • info@rcn.nl