RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

4.4 reviewscore • 5 reviews
D

Mooi park en omgeving

Het was niet onze eerste keer, wij zijn hier al vaker geweest. In de zomer eigenlijk altijd kamperen en als we in een ander seizoen gaan, een huisje. Het bevalt ons elke keer weer goed. Het park ziet er mooi uit en er is genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Voorzieningen zijn allemaal goed. Het is ook gewoon een gezellig park met genoeg reuring.

De omgeving is net zo fraai te noemen. Wij nemen vaak de fietsen mee en dan ben je zo de hele dag zoet. De omgeving is zeer mooi. Je kunt alle kanten uit. Je kan naar de Veluwe, maar je kan er ook voor kiezen om de andere kant op te gaan. Dat zorgt voor een leuke afwisseling in het landschap.

Voor alle mensen die nog een leuke vakantiebestemming zoeken, kunnen wij dit park van harte aanbevelen. Wij genieten er elke keer weer van.

D. Bauer 26 dec 2022
Reageer
C

Kampeerchalet het konijn

Mijn man en ik hebben een paar nachten verbleven bij RCN de Jagerstee. We verbleven in het tweepersoons kampeerchalet het konijn. Voor twee personen was het al krap maar ook wel knus en gezellig. Een paar dagen is niet erg maar het had geen week moeten duren. Het chalet ligt daarentegen wel vrijstaand. Van binnen was er niks op aan te merken. Nette meubels, goed bed en een keukentje. De badkamer en douche waren ook goed.

Het chalet staat dicht bij het bos. Daarom zie/hoor je ook veel vogeltjes, eekhoorns en konijnen. Erg leuk en hier kom je ook echt van tot rust. Je kunt ook heerlijk in het bos wandelen en fietsen. Heel fijn en rustgevend weekend gehad. Voor herhaling vatbaar.

Chantal 8 sep 2022
Reageer
P

Onvergetelijke vakantie

Op aanraden van mijn schoonouders hebben we een weekje geboekt in een huisje op het vakantiepark. Mijn schoonouders staan hier vaker op de camping. We werden zeer vriendelijk ontvangen en het is een groot vakantiepark waar genoeg te doen is. Er is een mooi buitenzwembad aanwezig en de animatie vonden onze kinderen ook helemaal geweldig. Het huisje was prima in orde. Ik las een review dat de huisjes verschrikkelijk zijn maar die van ons was niks op aan te merken. Zo hebben wij het niet ervaren. Of onze verwachtingen liggen wat lager, dat weet ik niet. Wij hebben in ieder geval een onvergetelijke vakantie gehad.

Paul 2 aug 2022
Reageer
A

Herten en wilde zwijnen

Hele leuke tijd gehad bij RCN de Jagerstee. Vlakbij Epe en je rijdt er heel makkelijk heen. De Jagerstee ligt aan de rand van een enorm groot bosgebied op de Veluwe. Dit was ook de reden waarom wij hier hebben gekampeerd. Echt voor de omgeving. Wij wandelen graag en vinden het dan ook leuk om wild te spotten. Vlakbij de Jagerstee hebben wij zelfs herten en wilde zwijnen gezien! Echt een top ervaring. Je kunt hier echt fantastisch wandelen. Voor Nederlandse begrippen dan, want echt verdwalen kan eigenlijk niet in Nederland. Wij hebben echt genoten van onze tijd op de camping van RCN de Jagerstee.

Anja 17 jul 2022
Reageer
H

Kamperen is beter

Het huisje waar wij zaten was behoorlijk gedateerd. Dat was wat ons als eerste opviel. Een beetje een tegenvaller. Gescheurde tegels en andere sporen van vernieling. Zaten ook wel wat vieze plekken op het plafon. Het was niet heel erg fris allemaal. Dat is een gemiste kans, want het vakantiepark en de omgeving zijn wel erg mooi.

Het is een ruim opgezet vakantiepark. Je hebt dan ook absoluut geen last van de buren. Genoeg faciliteiten op het park aanwezig. Direct vanaf het park loop je ook zo het bos in en kun je fantastische wandelingen maken. Gezien de gesteldheid van de huisjes, kun je hier misschien beter kamperen.

Heidi 10 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Epe.

Over RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee, gelegen aan Officiersweg 86 te Epe, is een RCN vakantiepark waar je wakker wordt tussen de eekhoorns en vogels met veel vrijstaande accomodaties. Er is een openluchtzwembad met zonneweide aanwezig, vele wandel- en fietsmogelijkheden, avontuurlijk recreatieprogramma en een dierenhoeve.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Epe, Gelderland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/veluwe/rcn-de-jagerstee
  • info@rcn.nl