RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

4.4 reviewscore • 9 reviews
N

Keurig verzorgd

Het sanitair op de camping is prachtig en wordt uitstekend onderhouden. Het terrein ziet er keurig verzorgd uit, hoewel de staanplaatsen soms wat dicht op elkaar staan.

We waren ontzettend blij dat ondanks twee afgewezen e-mails, de receptie toch voor ons een parasol heeft bezorgd. Deze was namelijk niet standaard aanwezig bij ons chalet. We willen de receptie bedanken voor hun behulpzaamheid. Het heeft ons verblijf nog aangenamer gemaakt.

Nina E. 21 jun 2023
Reageer
F

Alles was gewoon top

We zijn nu voor de tweede keer op vakantie geweest naar Recreatiepark De Jagerstee en opnieuw hebben we een fantastische week gehad. Onze kids hebben volop genoten van de vakantie, mede omdat er leuke activiteiten werden georganiseerd. Alles op het park zag er weer keurig verzorgd uit. Alles was gewoon top. We kijken al uit naar een volgend verblijf op De Jagerstee.

Ferrie 21 mei 2023
Reageer
M

Werkelijk fantastisch

Deze camping is werkelijk fantastisch, met een leuke en centrale speeltuin voor alle leeftijden. Het animatieteam zorgt voor veel diversiteit en vermaak. Het restaurant biedt heerlijk eten en bij slechter weer kunnen de kinderen binnen spelen. De winkel heeft een ruim assortiment. De accommodaties en kampeerplekken zijn gescheiden, waardoor je echt dat campinggevoel krijgt. De nieuwe sanitairgebouwen zijn prachtig en schoon, maar de oudere gebouwen kunnen wel een renovatie gebruiken en zijn niet altijd even schoon.

De kampeerplekken zijn ruim, maar het zou fijn zijn als er tussen de plekken waterkraantjes aanwezig waren. Epe is een schilderachtig stadje met diverse leuke restaurantjes.

Mieke L. 10 mei 2023
Reageer
G

Midden in de natuur

Deze accommodatie is prachtig gelegen in een natuurlijke omgeving. Tijdens ons verblijf heerste er een gezellige kerstsfeer met een vuurkorf en feestelijke kerstverlichting. Het huisje was leuk, goed verzorgd en schoon. Vooral de bedden in de nok waren een groot succes bij de kinderen. Het restaurant was ook gezellig ingericht en er was een speelruimte waar de kinderen zich konden vermaken. Zowel het eten als het personeel waren uitstekend.

Geertje Ierts 14 apr 2023
Reageer
D

Mooi park en omgeving

Het was niet onze eerste keer, wij zijn hier al vaker geweest. In de zomer eigenlijk altijd kamperen en als we in een ander seizoen gaan, een huisje. Het bevalt ons elke keer weer goed. Het park ziet er mooi uit en er is genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Voorzieningen zijn allemaal goed. Het is ook gewoon een gezellig park met genoeg reuring.

De omgeving is net zo fraai te noemen. Wij nemen vaak de fietsen mee en dan ben je zo de hele dag zoet. De omgeving is zeer mooi. Je kunt alle kanten uit. Je kan naar de Veluwe, maar je kan er ook voor kiezen om de andere kant op te gaan. Dat zorgt voor een leuke afwisseling in het landschap.

Voor alle mensen die nog een leuke vakantiebestemming zoeken, kunnen wij dit park van harte aanbevelen. Wij genieten er elke keer weer van.

D. Bauer 26 dec 2022
Reageer
C

Kampeerchalet het konijn

Mijn man en ik hebben een paar nachten verbleven bij RCN de Jagerstee. We verbleven in het tweepersoons kampeerchalet het konijn. Voor twee personen was het al krap maar ook wel knus en gezellig. Een paar dagen is niet erg maar het had geen week moeten duren. Het chalet ligt daarentegen wel vrijstaand. Van binnen was er niks op aan te merken. Nette meubels, goed bed en een keukentje. De badkamer en douche waren ook goed.

Het chalet staat dicht bij het bos. Daarom zie/hoor je ook veel vogeltjes, eekhoorns en konijnen. Erg leuk en hier kom je ook echt van tot rust. Je kunt ook heerlijk in het bos wandelen en fietsen. Heel fijn en rustgevend weekend gehad. Voor herhaling vatbaar.

Chantal 8 sep 2022
Reageer
P

Onvergetelijke vakantie

Op aanraden van mijn schoonouders hebben we een weekje geboekt in een huisje op het vakantiepark. Mijn schoonouders staan hier vaker op de camping. We werden zeer vriendelijk ontvangen en het is een groot vakantiepark waar genoeg te doen is. Er is een mooi buitenzwembad aanwezig en de animatie vonden onze kinderen ook helemaal geweldig. Het huisje was prima in orde. Ik las een review dat de huisjes verschrikkelijk zijn maar die van ons was niks op aan te merken. Zo hebben wij het niet ervaren. Of onze verwachtingen liggen wat lager, dat weet ik niet. Wij hebben in ieder geval een onvergetelijke vakantie gehad.

Paul 2 aug 2022
Reageer
A

Herten en wilde zwijnen

Hele leuke tijd gehad bij RCN de Jagerstee. Vlakbij Epe en je rijdt er heel makkelijk heen. De Jagerstee ligt aan de rand van een enorm groot bosgebied op de Veluwe. Dit was ook de reden waarom wij hier hebben gekampeerd. Echt voor de omgeving. Wij wandelen graag en vinden het dan ook leuk om wild te spotten. Vlakbij de Jagerstee hebben wij zelfs herten en wilde zwijnen gezien! Echt een top ervaring. Je kunt hier echt fantastisch wandelen. Voor Nederlandse begrippen dan, want echt verdwalen kan eigenlijk niet in Nederland. Wij hebben echt genoten van onze tijd op de camping van RCN de Jagerstee.

Anja 17 jul 2022
Reageer
H

Kamperen is beter

Het huisje waar wij zaten was behoorlijk gedateerd. Dat was wat ons als eerste opviel. Een beetje een tegenvaller. Gescheurde tegels en andere sporen van vernieling. Zaten ook wel wat vieze plekken op het plafon. Het was niet heel erg fris allemaal. Dat is een gemiste kans, want het vakantiepark en de omgeving zijn wel erg mooi.

Het is een ruim opgezet vakantiepark. Je hebt dan ook absoluut geen last van de buren. Genoeg faciliteiten op het park aanwezig. Direct vanaf het park loop je ook zo het bos in en kun je fantastische wandelingen maken. Gezien de gesteldheid van de huisjes, kun je hier misschien beter kamperen.

Heidi 10 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Epe.

Over RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee, gelegen aan Officiersweg 86 te Epe, is een RCN vakantiepark waar je wakker wordt tussen de eekhoorns en vogels met veel vrijstaande accomodaties. Er is een openluchtzwembad met zonneweide aanwezig, vele wandel- en fietsmogelijkheden, avontuurlijk recreatieprogramma en een dierenhoeve.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Epe, Gelderland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/veluwe/rcn-de-jagerstee
  • info@rcn.nl