Park Hengelhoef

Park Hengelhoef

3.1 reviewscore • 11 reviews
D

Tokkiepark

Dus... Dat was de kortste vakantie ooit!

Na 2 nachten en 3 dagen in de "hatsaflats" hel van de Oostappen Vakantiepark Hengelhoef waren we er klaar mee. Ik heb nog nooit zo'n goor, ranzig, oud, aftands, vervallen kut park meegemaakt.

Wij hadden een Kampeerbungalow gehuurd.
Goed en wel aangekomen bij de bungalow, konden we meteen terug naar de receptie. Omdat het naar schimmel stonk, alles vochtig aanvoelde, de vloer van shipwood aanvoelde als de Noordzee en de delen van elkaar bewogen, waar makkelijk je tenen tussen kunnen komen. Niet echt een fijn idee met een kind van 7...
Dus... andere bungalow, die 'iets' beter was gekregen. Maar ook hier, wiebelende vloer, een stapelbed voor kinderen welke los stond en waarvan eerst even alle boutjes aangedraaid moesten worden. Het matras zo waardeloos was dat je s' nachts wakker werd met pijn in je rug en de springveren in je zij voelde prikken.
Het linnen pakket stonk naar een chemische fabriek. En de inhoud van de keuken een dusdanige bij elkaar geraapte tering zooi was, dat je niet kon zien wat nou waarbij hoorde.
De eerste nacht slapen leek het wel of we op de Lowlands camping stonden. Overal herrie, feestjes, gillende kinderen en een karaoke tot 2.30. En dit niet eens geregeld door de camping. Nu snap ik best dat er geluid is op een camping. Maar dit sloeg acht alles. En schrijf dan vooral niet op dat het van 23.00 tot 07.00 stil dient te zijn op de camping.

Ondertussen van onze vrienden tehoren gekregen hoe het met de douches was gesteld. In het sanitair gebouw vlakbij ons was alles ranzig en de douches te koud.
En het andere gebouw verderop was wel schoner, maar de douches veel te heet...

Ook was de animatie een drama en was er na een bingo een vechtpartij uitgebroken.
Er was regelmatig bezoek van Belgische Chandarmie op de camping met meerder auto's en motoragenten. Meestal vergezeld met een ambulance.

Na een rondje door de horeca en speel paradijs met indoor speeltuin... Waar het rook als mijn werkschoenen naar een dagje dak trappelen in de zon.
De snackbar was ook een desillusie waar je slappe vieze patat kreeg na eerst meerdere keren een verkeerde bestelling te hebben gehad.

Ook hebben wij 2x een bezoekjes gebracht aan het, ooit eens zo mooie zwemparadijs.
Waar de vloer bij de kleedhokjes er uitzag als een modderpad, van de 10 douches er slechts 5 werkte. De grote glijbaan niet werkte omdat hij gecoat moest worden. Al een jaar lang. En de tegels zo glad waren dat je bijna kon schaatsen op je blote voeten. Ook moets je niet te lang binnen blijven want dan begon de gloorlucht en op je keel en ogen te slaan.

Op dag 3 gingen we eten bij onze tent. Omdat we de gasfles hadden aangesloten op de scottelbrai hebben we met de waterkoker de macaronie gekookt. Echter kwam hier aan alle kanten water uit lopen bij het uitschenken met bijna brandwonden als gevolg. En na het eten koste het wat moeite om het koffiezet apparaat aan de gang te krijgen.

Bij het klagen over dit alles bij de receptie werd onze klacht niet erg serieus behandeld en het werd opgeschreven. En het zal door het hoofdkantoor worden behandeld als we ook nog zelf ff een mailtje kunnen sturen.
Bij de tweede keer klagen nadat we te horen hebben gekregen van onze buren dat ze voor 1/3 van onze prijs er zaten via een veiling site met een flesje wijn... Konden ze ook niet veel voor ons doen. Dat gaat allemaal via het hoofdkantoor, daar mag je klagen...
Bij de klacht van het koffie apparaat werden we ook weer afgescheept en misschien dat ze de volgende dag een nieuwe krijgen. Dat terwijl het huisje tegenover ons leeg stond met een waterkoker en koffiezet apparaat erin, werkeloos... Na wat boze woorden werd er gezegd dat het onze eigen keuze was hier te boeken. Ja dat klopt, maar dan wel graag een beetje goed verzorgd voor de hoofdprijs en een flesje wijn!

De laatste druppel was nog wel dat mijn dochter en vrouw zich niet veilig hebben gevoeld. Alles leuk en aardig en dat het druk kan zijn op een grote familie camping snappen wij als geen ander. Maar als de dames zich niet veilig voelen om naar het toilet te gaan waar je beter je adem kan inhouden om niet over je nek te gaan en liever niks wil aanraken om geen enge ziekte op te lopen. Dan gaan we naar huis... En komen never nooit niet meer terug op de Hatseflats Helhoef te Belgie... En wil ik m'n geld terug...

Dimitri 18 aug 2023
E

100% gelijk . Ik was er sneller weg dan heen . Had het na 1,5 uur al bekeken ook al was het een dagje in het zogenaamd zwem paradijs.

Engelen J 24 aug 2023
S

Vreselijk smerig

Nog nooit zo een vies park gezien! Matrassen onder de schimmel, gaten in de vloer, lekkage, water liep letterlijk langs het stroomdraad van de lamp, alleen koud water, wc's onder de poep, douches alleen koud water en een straal waar je niet eens onder kan staan, zwembad troebel water, glijbanen waren dicht, alg in het zwembad, koud water in het zwembad, wij zouden 2 weken blijven maar naar 2 dagen ben ik weg gegaan omdat het te vies was om te blijven

Susan 10 aug 2023
Reageer
U

Verschrikkelijk

Vreselijk huisje, vies, stank, mieren, hele kleine bedden, voor het huisje hondenpoep, afval, peuken, joints, koud water in het zwembad, 2 glijbanen dicht, douches in het zwembad bijna allemaal kapot, zwembad gaat pas om 10.30 open, geen wifi zelfs 4g werkte niet en daar bovenop is er in de nacht van zaterdag op zondag geschoten!!!!! wij hebben zondagochtend de spullen gepakt en zijn weggegaan. nooit meer!! meneer gillis moet zich doodschamen!!!!!!

Ursula DellAvvento 7 aug 2023
Reageer
P

Leuke zomervakantie gehad

In de zomervakantie zijn wij met ons gezin bij Park Hengelhoef in België geweest. Het park ligt niet ver over de grens bij Limburg en is dus goed te bereiken. Onze chalet was redelijk netjes maar hier hoef je niet heel veel van te verwachten. De kinderen vonden het park wel geweldig want er was een leuk animatieteam, een subtropisch zwembad en een indoor speelpaleis. Voor hun was er dus genoeg te beleven. De omgeving is erg mooi met veel natuur. Wij zijn ook nog een dagje naar Genk geweest wat ook erg leuk was. Wellicht dat we volgend jaar eens een ander vakantiepark van Oostappen proberen.

Petra 25 sep 2022
Reageer
U

Wij komen zeker terug

De wildwaterbaan verdient absoluut een 10! Alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 150 cm en dat is begrijpelijk, het is de favoriet van tieners van 15, 16 en 17 jaar oud in de regio NE/BE. Het parkcentrum is gezellig zowel binnen als buiten. De stacaravans zijn misschien niet de meest luxueuze, maar daar is de prijs dan ook naar. Houd er wel rekening mee dat de stapelbedden alleen geschikt zijn voor kinderen tot ongeveer 160 cm.

Uytinck 28 jun 2022
Reageer
O

Leuk voor de kinderen, dramatisch personeel

Het vakantiepark was prachtig en er was genoeg te doen voor kinderen. Helaas was het water in het zwembad ijskoud. Ook hadden we een nare ervaring bij de receptie toen we onze sleutel in het chalet waren vergeten. De medewerker was onvriendelijk en wilde niet helpen. Het kostte ons veel moeite om uiteindelijk de hulp te krijgen die we nodig hadden.

Oppers 11 jun 2022
Reageer
F

Fijn vakantie kunnen vieren

We verbleven op een rustig veld in drie ruime huisjes, gelegen naast elkaar met als nummer M. Elke huisje had een mooie, grote veranda. We vonden alles wat we nodig hadden in de huisjes, en het linnengoed was schoon en klaar voor gebruik. De verwarming werkte goed en was comfortabel. De enige tegenvaller was de kleine televisie, maar aangezien we er toch niet naar keken was dit geen probleem. Het zwembad was echter slechts op woensdagmiddag en vrijdagavond enkele uren geopend.

Familie Meijer 2 jun 2022
Reageer
R

Heel erg naar ons zin gehad

We hebben een stacaravan gehuurd voor het paasweekend en alles was erg schoon en ruim. Het enige nadeel was dat de waterdruk van de douche tegenviel. Het park was helemaal netjes en het zwembad was ook leuk. Het restaurant was ook goed. We hebben hier een leuke vakantie gehad en willen het zeker nog eens herhalen. De kids hebben het er nog steeds over!

Ruud Post 27 mei 2022
Reageer
J

Weggegooid geld

Deze vakantie was een teleurstelling! De stacaravan was vuil en verouderd, waardoor het niet mogelijk was om met onze twee kinderen te slapen in een kamer van 14 graden. Het lakenpakket was vol gaten en vlekken en de bedden waren oncomfortabel en vies. De vloer van de caravan had overal gaten. Het personeel was ook niet professioneel. Het restaurant en de bar sloten al om 20:00 uur en er was geen animatie. Gelukkig was er wel een speelruimte en een leuk subtropisch zwembad voor de kinderen. Na de eerste nacht hebben we direct een hotel in Hasselt geboekt om toch nog van onze vakantie te kunnen genieten zonder zorgen. Jammer genoeg was dit een verspilling van ons geld!

J.K. 19 mei 2022
Reageer
B

Heel erg leuk gehad

Onze vrienden, kinderen tussen 6 en 15 jaar, en wijzelf hebben onze eigen caravan hier tijdens de herfstvakantie geparkeerd. Wat een prachtig park! De omgeving is zo mooi om in de herfst te wandelen. Het was geweldig om onze hond mee te nemen, omdat onze hond overal welkom was. Het park en sanitair waren beide schoon. Het zwembad mocht wat warmer zijn, maar we zullen zeker snel terugkomen!

Echter, er was een minpuntje: een kind had overgegeven in de binnenspeeltuin. We hebben dit gemeld, maar na twee keer kwamen ze tot de beslissing om de speeltuin te sluiten en geen schoonmaakster meer te sturen. Het zou beter zijn geweest om de speeltuin zelf schoon te maken en de kinderen te laten spelen.

Bronckhorst 23 apr 2022
Reageer
S

Fijn verblijf gehad

We hebben een geweldige week gehad op deze locatie. Onze stacaravan stond op veldje E018 en was netjes en schoon. Er waren veel nieuwe spullen aanwezig, zoals pannen en een wasrekje. Ik maak altijd nog even extra schoon met een desinfectiedoekje. Onze kinderen van 9 en 14 hebben zich elke dag uitstekend vermaakt in het zwembad. De animatie was ook leuk, we hebben zelfs deelgenomen aan een spooktocht. We hebben al veel parken bezocht, maar deze locatie vonden we echt goed. Het park is niet heel groot, er zijn overal speeltuintjes en in de zomer zal het nog mooier zijn. We zullen zeker terugkomen.

S. Klaassen 25 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Park Hengelhoef

Park Hengelhoef, gelegen aan Tulpenstraat 141 te Houthalen-Helchteren, is een Oostappen vakantiepark waar je Belgisch-Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Op dit park is een subtropisch zwembad waar kinderen en ouders zich urenlang kunnen vermaken. Er is een strandbad aanwezig met aansluitend een overdekte plaza waar je heerlijk kunt eten en drinken. Verder is er een indoor speelpaleis en zijn er meerdere buitenactiviteiten te doen. Heerlijk wandelen en fietsen rondom verschillende natuurreservaten met vele visvijvers en bossen is voor parkbezoekers ook een gewilde optie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/hengelhoef
  • receptie@park-hengelhoef.be