Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen

4.0 reviewscore • 3 reviews
D

Prima verblijf gehad

Ons verblijf in het huisje was aangenaam en netjes. Het park was klein maar goed onderhouden en zeer dicht bij de zee. Naar onze mening zouden wij een iets groter opgezet park met meer faciliteiten prefereren, maar voor een weekend of midweek is het een geschikte locatie. Voor oudere kinderen is er echter buiten de boulevard of het strand weinig te doen op het park zelf. Er is geen zwembad of andere faciliteiten of activiteiten waar wij van op de hoogte waren.

Daaf 17 jul 2022
Reageer
T

Was top echt een aanrader

Het huisje is geschikt voor jonge gezinnen met kleine kinderen of groepen volwassenen, omdat de slaapkamer voor kinderen beperkt is qua ruimte en de trap naar de ouders slaapkamer op zolder niet geschikt is voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. De badkamer en open keuken en woonkamer waren echter netjes en schoon. Maar we hebben echt een fatastische vakantie gehad bij Roompot.

T.T. 12 okt 2022
Reageer
J

Leuk voor een keertje

Wij verbleven in de Urban Villa, een huisje voor 5 personen, dat ruim was voor ons als stel. Het toilet en de douche bevinden zich in dezelfde ruimte, wat minder praktisch is. De koelkast mist een vriesvak, wat in de zomer een gemis is. Er staat een parasol en het huisje heeft een zonnescherm, wat ideaal is. De tuinstoelen zijn eenvoudig en hard, zonder kussens, wat geen luxe gevoel geeft. Een loungeset zou een goede upgrade zijn. Het enige echte minpunt waren de zilver- of papiervisjes die er redelijk veel waren, vooral op de matrassen van één van de slaapkamers. We hebben daar dus niet geslapen! Ook troffen we nog wat lange haren op de vloer aan van een vorige bezoeker. De locatie is geweldig en het park heeft een heerlijke rust. Achter de receptie is een trap omhoog en binnen 10 minuten staat u op de boulevard, ideaal. Al met al waren we tevreden.

Jaja 21 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Vlissingen.

Over Noordzee Resort Vlissingen