Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel Veldenbos

4.0 reviewscore • 3 reviews
T

Behoorlijk oud hotel

Het personeel is vriendelijk, het ontbijt is uitgebreid en alles is coronaproof, maar we vonden de kamer teleurstellend; klein, eenvoudig, ouderwets en we keken uit op een plat dak en een blinde muur. De gang naar de kamer leek wel een doolhof, met bochten, trappen, deuren en de vloer was ongelijk.

Tineke en piet 25 jul 2022
Reageer
A

Fletcher it is!

Veldenbos is een rustige accommodatie in Nunspeet. De eerste nacht was het zeer rustig, met weinig verkeer in de buurt. De tweede nacht waren er een paar gasten die het uitgaan vergeten waren en later terugkwamen, maar dat is iets waar de eigenaren geen invloed op hebben. Maar de 1e nacht maakte veel goed gelukkig!

Adriaan 7 mei 2022
Reageer
B

Zeker voor herhaling vatbaar

Nunspeet, wie kent het niet. Tijdje geleden hebben we hier overnacht en het is een knus en gezellig hotel. Wat wel interessant was... We wilden graag gebruik maken van het diner, de kok was echter ziek... Toen ging de manager zelf achter de pannen staan, was wel een komisch gezicht. eten was uiteindelijk heel lekker geworden dus prima, hadden dacht ik ook nog wat korting op het eten dus wat wil je nog meer. Fietsomgeving is ook prachtig en we komen hier zeker nog een keertje weer.

Bekema 22 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Nunspeet.

Over Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Spoorlaan 42 te Nunspeet. Het hotel beschikt over 34 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, Engelse pub, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren en Dolfinarium Harderwijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nunspeet, Gelderland
  • https://www.hotelveldenbos.nl
  • info@hotelveldenbos.nl