Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel Veldenbos

3.4 reviewscore • 6 reviews
A

Geweldige kerst gehad

Dit jaar heb ik de kerstdagen doorgebracht in hotel Veldenbos. De eerste aanblik van de kamer, zoals ik hier ook in meerdere reviews lees, was een beetje teleurstellend, dat geef ik toe. In mijn geval was het voornamelijk de stortbak van de douche die verouderd en beschadigd was, en er daardoor wat smerig uitzag. Ik wil echter iedereen aanraden je daar niet door te laten afschrikken. Het doet namelijk absoluut niets af aan het comfort van de kamer. De temperatuur van het water is goed te regelen en er is voldoende waterdruk, iets wat in lang niet elk hotel vanzelfsprekend schijnt te zijn. Ook is de temperatuur in de kamer zelf aangenaam in te stellen met behulp van de thermostaatknoppen aan de radiatoren in respectievelijk de kamer zelf en de badkamer, die onafhankelijk van elkaar te regelen zijn. De kamer en badkamer waren prima schoongemaakt en werden ook dagelijks uitstekend bijgehouden. De sfeer en de service in het hotel laten absoluut niets te wensen over, of je nu voor de rust of voor de gezelligheid komt. Het ontbijtbuffet is prima, en het eten in het restaurant is van uitstekende kwaliteit. Ik had mij niet aangemeld voor het diner van eerste kerstdag, voornamelijk omdat een volledig 5-gangen-menu aan mij niet besteed is, maar op de valreep besloot ik dat ik eigenlijk ontzettend graag het everzwijn wilde proeven… In de keuken was men inmiddels al bezig met de voorbereidingen van het diner, en ik was mij er terdege van bewust dat ik om een klein kerstwonder vroeg toen ik rond 16:00 in de middag toch nog met het verzoek kwam om het everzwijn te mogen proberen. Dankzij de inzet van het keukenpersoneel is dit nog gelukt ook, en tot mijn grote vreugde, want ik heb zelden zo lekker gegeten als die avond. Daarom, en uiteraard ook vanwege de goede service van het personeel in allerlei andere opzichten, mijn welgemeende complimenten en dank aan iedereen die met de kerstdagen van 2023 in hotel Veldenbos heeft gewerkt.

Annette 29 dec 2023
Reageer
V

Rustig hotel

Verblijf 28 juli 3 dg . lWe kwamen voor rust en ontspanning. Dat hebben we gekregen. Ontbijt was goed. Was er iets niet en je gaf het aan dan werd dat i.d.m.,bijgevuld. Vriendelijk personeel. Door ziek personeel, hebben 2 dames de benen onder het lijf uitgelopen om alle gasten te bedienen van dineer,
de eerste avond. Kamer was voor ons prima.

Van de langemheen 29 aug 2023
Reageer
A

ronduit teleurstellend

Het personeel was uiterst vriendelijk en het ontbijt was uitstekend, met meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Echter, de kamer liet veel te wensen over en was ronduit teleurstellend. In elke hoek waren spinnenwebben te vinden, er ontbrak een kast en een nachtlampje in de kamer, en de wc was in zeer slechte staat en onhygiënisch. Er is veel geluidsoverlast en het gebouw is sterk verouderd. Onze accommodatie was kamer 004, en helaas konden we de ramen niet openen vanwege de brandtrap die er tegenaan geplaatst was.

Aaliyah 21 jul 2023
Reageer
D

Verre van wat we hadden gehoopt

Dit hotel was verre van wat we hadden gehoopt. De kamers zien er zeer gedateerd uit en kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken, vooral wat betreft het schilderwerk. De ramen zijn voorzien van enkel glas en de gordijnen zijn dun. De handdoeken zijn versleten en dun, en de vloerbedekking ziet er vuil uit. De schoonmaak kan absoluut verbeterd worden. Tijdens mijn eerste avondmaal (van de twee) verliep het chaotisch en was er totaal geen overzicht. Het ontbijt de volgende ochtend was redelijk, maar helaas was er geen lunchpakket voor ons klaargemaakt of geregeld. Ik heb besloten om niet meer terug te keren naar deze locatie. Het voldeed zeker niet aan de verwachtingen en verdient daarom geen 3-sterren.

Doris 1 jun 2023
Reageer
J

Getuigt niet van een top hotel.

Bij aankomst werden we verrast doordat we 's avonds een telefoonnummer moesten bellen om binnen te komen, dit was al onze eerste onverwachte ervaring. Het sleutelkluisje bij de voordeur had geen codeslot, waardoor iedereen eenvoudig de sleutel kon pakken en toegang kon krijgen tot het pand. Onze papieren met kamersleutel lagen onbeschermd en voor iedereen zichtbaar op de receptiebalie. Getuigt niet van een top hotel.

Josh 17 apr 2023
Reageer
B

Zeker voor herhaling vatbaar

Nunspeet, wie kent het niet. Tijdje geleden hebben we hier overnacht en het is een knus en gezellig hotel. Wat wel interessant was... We wilden graag gebruik maken van het diner, de kok was echter ziek... Toen ging de manager zelf achter de pannen staan, was wel een komisch gezicht. eten was uiteindelijk heel lekker geworden dus prima, hadden dacht ik ook nog wat korting op het eten dus wat wil je nog meer. Fietsomgeving is ook prachtig en we komen hier zeker nog een keertje weer.

Bekema 22 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Nunspeet.

Over Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Spoorlaan 42 te Nunspeet. Het hotel beschikt over 34 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, Engelse pub, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren en Dolfinarium Harderwijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nunspeet, Gelderland
  • https://www.hotelveldenbos.nl
  • info@hotelveldenbos.nl