Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

3.8 reviewscore • 14 reviews
X

Belachelijk

Niet naar behoren. We hebben gelogeerd in verblijf nummer 6. Zicht op een nauw doorgangspad met twee omvangrijke afvalbakken. Het had eerder het uiterlijk van een beschuttingsoord. De kamer was smerig, beperkt in omvang, en gaf een bedompte indruk. Het was aanzienlijk beknellend. We zullen hier nooit meer terugkomen... De enige positieve noot is de gunstige locatie.

Xem 17 nov 2022
Reageer
B

Viel behoorlijk tegen

Bij aankomst viel het hotel behoorlijk tegen. De heer bij de ontvangstbalie was bijzonder hartelijk en bij aankomst in de verblijfsruimte trof ik een aangename verrassing aan voor mijn viervoeter. Een informatieve notitie met de richtlijnen die in het etablissement gelden, alsook aanwijzingen over de locaties waar je met je hond kunt wandelen. De accommodaties waren niet helemaal naar verwachting, maar het team excelleerde in gastvrijheid.

Boas 7 nov 2022
Reageer
C

Sorry maar het viel tegen

Weten, dat veel Fletcher hotels wat vergane glorie zijn, maar dit vonden we echt beneden de norm. Het is een 3 st. hotel, waar wij niet op hadden gelet. Maar de kamer was klein en muf, wel was alles heel schoon. De badkamer was een beetje ala een de zestiger jaren in een kleiner woningbouwhuis. Kortom het viel ons erg tegen. Wel waren de medewerkers erg vriendelijk, daar lag het absoluut niet aan.

Carolien van Poecke 11 okt 2022
Reageer
E

Beschrijving en de realiteit stemden totaal niet o

De beschrijving en de realiteit stemden totaal niet overeen. Het vertoonde een verouderd en gedateerd karakter, de dienstverlening was beneden peil en er was aanzienlijke geluidsoverlast van boven, beneden en naast. Het is moeilijk te begrijpen waarom Fletcher dit nog hanteert, het lijkt volledig achterhaald. Jammer dat ik hiervoor moest betalen.

Eymen 20 mrt 2022
Reageer
M

Servicegericht en individueel

Bij de ontvangstbalie werden we uiterst vriendelijk begroet en op ons verzoek werd een alternatieve verblijfsruimte geregeld. Er is aanzienlijke inspanning voor geleverd. Servicegericht en individueel. Er valt veel te leren voor tal van hotels die zichzelf als 4-sterren classificeren. De verblijfsruimte en het etablissement hebben een verouderde uitstraling, maar waren wel grondig schoongemaakt en voorzagen in een uitstekend bed.

Myla 19 mrt 2022
Reageer
P

Niet komen hier

De dame die aanwezig was bij de "ontvangstbalie" vertoonde een uitgesproken onvriendelijke en humeurige houding tijdens het inchecken, wat resulteerde in een gebrek aan gastvrijheid. Er is weinig te bespeuren van een warme ontvangst en vriendelijke behandeling. De afmetingen van de verblijfsruimtes zijn opmerkelijk beperkt en bovendien ontbreekt het aan een adequate mate van netheid; de inrichting komt over als sterk verouderd.

Puk 21 jan 2022
Reageer
S

Alweer mis bij Fletcher

Een afgelegen kamer die aanzienlijk kleiner was dan zelfs een ruimte voor fietsen. Een bedompte en verouderde ambiance zonder enige vorm van weelde, tegen een onredelijk hoge prijs voor slechts één nacht. Hetzelfde geldt voor de sanitaire voorziening; deze vertoont eveneens een ouderwetse en onaangename atmosfeer, vergezeld van een onplezierige rioolgeur.

Scottie 14 sep 2021
Reageer
D

Weer in het vervolg

Gunstig gelegen nabij de kust, je hoeft slechts de straat over te steken. Het ontbijt vertoonde een redelijke kwaliteit. Echter, de bedden waren van bedenkelijke kwaliteit en de badkamer gaf een onhygiënische en muffe indruk, met vloerbevuiling door aanwezige haren. De verblijfsruimte kreeg enkel een schoonmaakbeurt bij aankomst, gedurende het verblijf werd dit niet herhaald. Bovendien ontbrak het aan toiletpapier, wat resulteerde in het feit dat we hier expliciet om moesten verzoeken.

Diana 27 aug 2021
Reageer
E

Ligging perfect, maar dat is alles

Ideaal gelegen, echter liet de netheid en grootte van de kamer te wensen over. De aanvankelijke kamer vertoonde bedden die niet schoon waren, dus we hebben keurig een andere verblijfsruimte toegewezen gekregen. De aanvankelijke kamer vertoonde bedden die niet schoon waren, dus we hebben keurig een andere verblijfsruimte toegewezen gekregen. Deze kamer was veels te klein en ontbrak bovendien aan netheid (zelfs oordopjes van vorige bezoekers waren nog te vinden onder het bed).

Esther 21 jul 2021
Reageer
I

Prima 2X

Dit hotel biedt een uitstekende ervaring met bijzonder attente service en een buitengewoon gunstige locatie nabij zowel het stadscentrum als het strand. Het is een ware aanbeveling om hier te verblijven, vooral omdat je slechts de deur hoeft uit te stappen om te genieten van de omgeving. Ook wanneer het aankomt op lekker eten zul je niet verlegen staan.

Isaac 17 mei 2021
Reageer
J

Voelden ons helemaal thuis

We werden hartelijk verwelkomd en we hebben ongeluk gehad met onze auto, waardoor we gebruik moesten maken van een vervangende auto. Hun assistentie was van uitzonderlijke kwaliteit en ze toonden begrip voor onze situatie, zelfs door ons te helpen met parkeermogelijkheden. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en de verblijfsruimtes waren meer dan voldoende!

Javi 4 mei 2021
Reageer
M

Weekend weg naar hotel in Egmond aan Zee

Wegens de hele COVID-19 toestand waren ook onze vakantie plannen in duigen gevallen en we weten natuurlijk allemaal dat er veel ergere dingen zijn dan een zon zee strand vakantie die een jaartje niet door kan gaan.

Maar vooral bij de kinderen merkten we duidelijk dat ze er heel erg de behoefte aan hadden om toch even een weekend weg te gaan, al is het in eigen land. Ik heb wat op Google rond gezocht en toen kwam ik op Egmond aan Zee uit. Dit is een plaats waar geen een van ons allen al eens geweest was dus dat is altijd goed. En de omgeving leek me er erg mooi, met veel ruimte wat nu natuurlijk nodig is.

Ik vond het zelf best spannend gezien de omstandigheden, maar eenmaal in het hotel aangekomen was ik eigenlijk gelijk gerustgesteld toen ik zag hoe goed dit hotel alles had geregeld gezien de maatregelen en de afstand die we tot elkaar moeten bewaren. Het hele weekend die we daar hebben doorgebracht heb ik me hier geen enkel moment meer zorgen over gemaakt. Ook de omgeving was prachtig, we konden even allemaal weer opladen en ontstressen. Dit was echt de perfecte manier en mocht de situatie het toestaan, dan zouden we dit graag nog een keer doen in de nabije toekomst.

Marieke 22 okt 2020
Reageer
W

Fletcher hotel in Egmond aan zee

Wij zijn naar Egmond aan zee geweest en toen hebben we hier overnacht, dat was een mooi en goed hotel. De kamers waren schoon en van alle belangrijke dingen voorzien. Wel vond ik dat er niet veel leuke bezienswaardigheden in de buurt waren, dat viel ons een beetje tegen. Maar daar kan het hotel zelf helaas ook niet zo veel aan doen. Het hotel was naar onze mening heel goed

Wilma 11 sep 2020
Reageer
L

Fletcher hotels geweldig

Ik vind de Fletcher hotels dus hélemaal geweldig, je hebt het gevoel dat je in een heel luxe hotel overnacht wat in principe ook zo is alleen betaal je hier niet die extreem hoge prijs voor wat je erbij zou verwachten. Fletcher hotels zijn helemaal niet door per nacht en de kamers zijn echt geweldig, en ook de faciliteiten die hier bij zitten zijn heel erg mooi en voor de meeste faciliteiten hoef je niet eens extra geld te betalen hoe geweldig is dat! Dus altijd als wij op zoek zijn naar een hotel ergens, kijk ik als eerste of daar een Fletcher hotel in de buurt is en als dat zo is gaan wij daar geheid heen.

Lieke 7 aug 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee is een 3-sterren hotel, gelegen aan Parallelweg 2 te Egmond aan Zee. Het hotel beschikt over 22 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: fiets- en wandelroutes, restaurant en meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Hollands Kaasmuseum, Stedelijk Museum Alkmaar en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Egmond aan Zee, Noord-Holland
  • https://www.fletcher.nl/nl/badhotel-egmond-aan-zee
  • receptie@fletcher.nl