Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

3.5 reviewscore • 4 reviews
C

Sorry maar het viel tegen

Weten, dat veel Fletcher hotels wat vergane glorie zijn, maar dit vonden we echt beneden de norm. Het is een 3 st. hotel, waar wij niet op hadden gelet. Maar de kamer was klein en muf, wel was alles heel schoon. De badkamer was een beetje ala een de zestiger jaren in een kleiner woningbouwhuis. Kortom het viel ons erg tegen. Wel waren de medewerkers erg vriendelijk, daar lag het absoluut niet aan.

Carolien van Poecke 11 okt 2022
Reageer
M

Weekend weg naar hotel in Egmond aan Zee

Wegens de hele COVID-19 toestand waren ook onze vakantie plannen in duigen gevallen en we weten natuurlijk allemaal dat er veel ergere dingen zijn dan een zon zee strand vakantie die een jaartje niet door kan gaan.

Maar vooral bij de kinderen merkten we duidelijk dat ze er heel erg de behoefte aan hadden om toch even een weekend weg te gaan, al is het in eigen land. Ik heb wat op Google rond gezocht en toen kwam ik op Egmond aan Zee uit. Dit is een plaats waar geen een van ons allen al eens geweest was dus dat is altijd goed. En de omgeving leek me er erg mooi, met veel ruimte wat nu natuurlijk nodig is.

Ik vond het zelf best spannend gezien de omstandigheden, maar eenmaal in het hotel aangekomen was ik eigenlijk gelijk gerustgesteld toen ik zag hoe goed dit hotel alles had geregeld gezien de maatregelen en de afstand die we tot elkaar moeten bewaren. Het hele weekend die we daar hebben doorgebracht heb ik me hier geen enkel moment meer zorgen over gemaakt. Ook de omgeving was prachtig, we konden even allemaal weer opladen en ontstressen. Dit was echt de perfecte manier en mocht de situatie het toestaan, dan zouden we dit graag nog een keer doen in de nabije toekomst.

Marieke 22 okt 2020
Reageer
W

Fletcher hotel in Egmond aan zee

Wij zijn naar Egmond aan zee geweest en toen hebben we hier overnacht, dat was een mooi en goed hotel. De kamers waren schoon en van alle belangrijke dingen voorzien. Wel vond ik dat er niet veel leuke bezienswaardigheden in de buurt waren, dat viel ons een beetje tegen. Maar daar kan het hotel zelf helaas ook niet zo veel aan doen. Het hotel was naar onze mening heel goed

Wilma 11 sep 2020
Reageer
L

Fletcher hotels geweldig

Ik vind de Fletcher hotels dus hélemaal geweldig, je hebt het gevoel dat je in een heel luxe hotel overnacht wat in principe ook zo is alleen betaal je hier niet die extreem hoge prijs voor wat je erbij zou verwachten. Fletcher hotels zijn helemaal niet door per nacht en de kamers zijn echt geweldig, en ook de faciliteiten die hier bij zitten zijn heel erg mooi en voor de meeste faciliteiten hoef je niet eens extra geld te betalen hoe geweldig is dat! Dus altijd als wij op zoek zijn naar een hotel ergens, kijk ik als eerste of daar een Fletcher hotel in de buurt is en als dat zo is gaan wij daar geheid heen.

Lieke 7 aug 2020
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Egmond aan Zee, Noord-Holland
  • https://www.fletcher.nl/nl/badhotel-egmond-aan-zee
  • receptie@fletcher.nl