Familiecamping De Belten

Familiecamping De Belten

2.6 reviewscore • 10 reviews
E

Zijn bezig met het park maar wordt wel top

We zijn vaker naar deze camping geweest, toentertijd heette het nog de Belten. Is al wel 2 a 3 jaar geleden dat we hier waren en moet zeggen nu het van Capfun is, hebben ze wel flink hun best gedaan om het park beter te laten worden. Helaas betekent dat wel dat ze op sommige delen van het terrein bezig waren, zelfs in het hoogseizoen dus een middag dutje was haast niet te doen. Snap dan ook niet dat ze dit soort bezigheden niet in de wintermaanden doen maar goed, wie ben ik he? Voor de rest wel een geweldig park en wordt super als het af is. Dit komt mede omdat het in een mooie omgeving ligt en aan animatie is in dit park geen gebrek dus al met al hebben onze kinderen zich heerlijk vermaakt. Camping was overigens een stuk leger dan je zou verwachten qua aantal gasten. Denk dat ze allemaal weer komen als het helemaal af is, wij wisten vooraf niet dat ze bezig gingen dus misschien is dat onze fout geweest dat we een info bericht hebben gemist. Douchegebouw wordt heel goed schoongehouden en het zwembad is ook spik en span. Verder hebben de kinderen leuke opties om mee te spelen als trampolines, veel klim- en klauter toestellen en waterpompen.

Dus ondanks dat ze er nog mee bezig zijn, geef ik wel gewoon een 5-sterren review omdat het sowieso een geweldige camping gaat worden! Het is nu al minimaal 4-ster waardig, dus met wat updates kan het er alleen maar beter op worden.

Emily 29 aug 2023
X

Kijk ook eens de rest van de review van andere gasten die zeer zeker niet te vreden waren.De overname door capfun is dit jaar gebeurd Al het geen er staat is door de vorige eigenaar gedaan Dus geen hulde aan Capfun.Deze is het alleen maar te doen om geld te maken.

Xxx 1 sep 2023
E

Verandering gepaard met teleurstelling

De sfeer op deze camping is drastisch veranderd sinds de overname door Capfun. Wat eerder een gezellige en professionele plek was, is nu een schaduw van zichzelf. Het animatieteam ontbreekt aan enthousiasme en de faciliteiten zijn verwaarloosd. Ondanks de inzet van enkele medewerkers is de algehele ervaring ondermaats, met gesloten winkels en een gebrek aan onderhoud. De eens zo warme en gezellige familiecamping is veranderd in iets heel anders.

Evelien 16 aug 2023
Reageer
M

Ontmoedigd

Ons verblijf op deze camping was absoluut niet wat we hadden gehoopt. Bij aankomst werden we geconfronteerd met een dubbele boeking, hoewel we weken van tevoren speciaal waren langsgegaan om onze plek te kiezen. Er was geen gevoel van verantwoordelijkheid en niemand leek echt te geven om de situatie. De animatie was onder de maat en de hygiëne liet te wensen over. De beloofde ervaring was nergens te bekennen en we werden enkel doorverwezen naar een enquête om onze ontevredenheid te uiten. Dit was absoluut een ervaring om snel te vergeten.

Martijn 16 aug 2023
Reageer
S

Een onbevredigende vakantie

Onze tijd op deze camping was ronduit onbevredigend. Van gesloten faciliteiten tot zwakke animatie, het was een grote teleurstelling. Zelfs de nieuwe chalets konden niet op tegen het gebrek aan sfeer en service. Het feit dat de vorige eigenaar het seizoen had moeten afmaken voordat Capfun het overnam, maakte het alleen maar erger. Onze vakantie werd verpest en we vertrokken eerder dan gepland.

Sophie 15 aug 2023
Reageer
L

Goede en slechte indrukken

Deze camping heeft potentieel, maar er zijn aanzienlijke verbeteringen nodig. Het animatieteam ontbreekt aan enthousiasme en de faciliteiten zijn beperkt beschikbaar. De beloofde professionele ervaring komt niet tot uiting in de realiteit. Hoewel er enkele positieve aspecten zijn, zoals net sanitair en ruime kampeerplekken, wegen de negatieve aspecten zwaarder. We kwamen hier voor het eerst en dat zal ook de laatste keer zijn.

Lotte 15 aug 2023
Reageer
T

Matige tijden

Alles wat eerder over deze camping is gezegd, blijkt waar te zijn. Van zwakke service tot teleurstellende animatie. Het animatieteam mist de benodigde vaardigheden om kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Het was duidelijk dat het voormalige management het seizoen had moeten afmaken voordat Capfun de touwtjes in handen nam. Onze ervaring was verre van bevredigend en we hopen dat de vorige eigenaar zich schaamt voor deze overname.

Timo 15 aug 2023
Reageer
D

Geen voldoende

Onze ervaring op deze camping was verre van bevredigend. Hoewel de chalet goed was, liet de animatie te wensen over en waren de faciliteiten ontoereikend. De eetmogelijkheden waren niet van hoge kwaliteit en kostten ook nog eens een gat in mijn hand. Al met al voldeed ons verblijf niet aan de verwachtingen die we hadden en dat was teleurstellend.

Daan 14 aug 2023
Reageer
M

Mix van ups en downs

Deze camping had echt potentie, maar sinds de nieuwe eigenaren de boel overnamen, is er wel het een en ander veranderd. Ze beloofden een super professioneel animatieteam, maar eerlijk gezegd was daar weinig van te merken. En de faciliteiten waren ook niet echt je van het.

Maar er waren ook goede kanten. De chalet waar we verbleven, was best mooi, en de kampeerplekken waren lekker ruim. Dus er waren zeker positieve punten. Aan de andere kant waren er ook flink wat dingen die tegenvielen. Kortom, het was een mix van ups en downs tijdens ons verblijf.

Al met al had de camping potentie, maar er zijn wat hobbels te nemen. Hopelijk kunnen ze met wat aanpassingen de boel weer op de rails krijgen, want er zit zeker potentie in. We blijven duimen!

Marloes 11 aug 2023
Reageer
M

Niet goed

Onze tijd op deze camping was een teleurstelling. De beloofde faciliteiten en animatie bleken niet aanwezig te zijn, waardoor we met lege handen onszelf moesten vermaken. Ondanks de bewering van een vijfsterrenervaring op de website, was de realiteit heel anders. Zowel de service als de sfeer vielen tegen en we waren allesbehalve tevreden met ons verblijf.

Maarten 18 jun 2023
Reageer
K

Geen aanbeveling

Waar Capfun voor staat, bleek niet uit onze vakantie. Op het park werden we begroet met een degelijk huisje, maar daarna hield het al snel voor ons op. Hoewel er een aantal faciliteiten zijn, is het bij lange na niet het paradijs dat het beloofd te zijn. De sfeer was grimmig en wij leken niet de enigen die liever ergens anders hadden verbleven. Jammer, maar dit is geen aan te bevelen plek.

Karel 5 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Rheeze.

Over Familiecamping De Belten

Familiecamping De Belten is gelegen te Grote Beltenweg 11 in Rheeze. Op Familiecamping De Belten vind je ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele huuraccommodaties zoals chalets en stacaravans. De camping beschikt over een kinderzwembad met leuke glijbanen, een zandstrand, een binnenzwembad en speeltuinen. Alles is er ingericht op families met kinderen. Er is ook een gezellig restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Voor kinderen is er nog meer vermaak op de camping. Ze kunnen zich vermaken in de speeltuinen, het overdekte speelparadijs, de kinderboerderij en het animatieteam zorgt voor een gevarieerd programma met leuke activiteiten en shows. Ook voor volwassenen worden er regelmatig activiteiten en entertainment georganiseerd. In de omgeving van Familiecamping De Belten kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken in de natuurrijke omgeving. Het Vechtdal biedt volop mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals kanoën, vissen en paardrijden. Daarnaast zijn er in de buurt leuke attracties en bezienswaardigheden, zoals pretparken, dierentuinen en historische steden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rheeze, Overijssel
  • https://www.debelten.nl
  • info@debelten.nl