EuroParcs IJsselmeer

EuroParcs IJsselmeer

4.3 reviewscore • 4 reviews
M

Genoten met de kleinkinderen

De bungalow was leuk, maar kon wel wat schoner zijn. Als controleur bij een schoonmaakbedrijf zag ik veel vuil onder de bedden en stofresten op de bank. De schilderijtjes hingen scheef en waren niet afgestoft. De tuin was mooi onderhouden, maar het zwembad was te koud voor kleine kinderen. De cafetaria en winkel waren goed en de mensen waren vriendelijk. De receptie was erg vriendelijk en de gourmet set die je kon bestellen was top. Over het algemeen was alles naar wens.

Meulink 27 okt 2022
Reageer
O

Prima te doen

Het park is prima, met de mogelijkheid om af te koelen in het Veluwemeer en wateractiviteiten te doen, evenals een zwembad. Er zijn voldoende speelgelegenheden zowel binnen als buiten. Er is een leuk amusement programma met een geweldige schuimparty en bingo als hoogtepunten. Bovendien zorgt Jeffrey ervoor dat het een topfeest wordt. Geweldig.

Olaf D 4 aug 2022
Reageer
I

Mooi vakantiepark

Bij aankomst kregen we lekkere olibollen. Vakantiehuizen erg mooi en netjes. Zwembad netjes maar best koud en omkleden was niet heel handig alleen 2 grote kleedhokken ( damens/heren). Erg leuke en grote speelhal, anematie was super. Wel savonds veel lawaai op het park. Jammer dat bowlingbaan stuk was. Qwa plaza waren er nog verbeter punten om allea opteknappen en makend te maken. Vriendelijk personeel.

Indra 12 nov 2021
Reageer
V

Een mooie toekomst!

De aankomst was zeer positief. We werden erg vriendelijk ontvangen. Het chalet waar we verbleven was netjes ingericht en schoon. Wat we jammer vonden was de geluidsoverlast van de opbouw van houten huisjes achter ons. De animatie voor de kinderen was echter leuk en het animatieteam was erg vriendelijk, waarmee onze kinderen een goede klik hadden. Ook voor huisdieren is het hier goed verblijven, met goede uitlaatgebieden en afvalbakken en hondenpoepzakjes overal. Al met al hadden we een goede tijd hier.

Vakantiegangers 17 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Medemblik.

Over EuroParcs IJsselmeer

Vakantiepark te Medemblik, Noord-Holland.