EuroParcs Het Amsterdamse Bos

EuroParcs Het Amsterdamse Bos

4.3 reviewscore • 10 reviews
M

Leuk, maar geen tweede keer meer

De plek is okay, maar het wifi is niet zo goed. Het internet valt vaak weg en is niet zo snel. De omgeving is mooi, maar er is lawaai van vliegtuigen. Wel zijn er leuke wandel- en fietspaden, en het is handig als je van plan bent naar Amsterdam te gaan. Alhoewel het een leuke plek is, moet ik wel kijken als ik weer hier naar toe ga.

Morgan 2 mei 2023
Reageer
B

Onaangename ervaring op Het Amsterdamse Bos park

Tweemaal hebben we de Berkel-caravans gehuurd voor een gezelschap van 14 personen. Onaangename ervaring, gebrek aan hygiëne, aanwezigheid van schimmel in de slaapruimte, problemen met de afvoer van de gootsteen, die langzaam leegloopt. Na dit te hebben gerapporteerd, werd er iemand opgeroepen om het te onderzoeken, maar de kwestie werd destijds niet opgelost. Wij beschouwen dit als een geïsoleerd incident wat ons betreft.

Blair 28 sep 2023
Reageer
M

aangename sfeer die er heerst op zijn plaats

Een aangename, vredige plek net buiten de stad, perfect voor het Amsterdamse Bostheater. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Hoewel ons huisje in orde was, viel de volledige netheid helaas tegen. Een grondige schoonmaakbeurt zou zeker niet misstaan. Desondanks hebben we genoten van de locatie en de vriendelijke service en zeker niet te vergeten de aangename sfeer die er ook heerst!

Marley 30 aug 2023
Reageer
J

Fietsen door het bos

Ons weekend werd doorgebracht in een luxueuze kampeeraccommodatie, ruim opgezet, met een fraaie overdekte buitenruimte en gloednieuw. Het personeel is aardig, er is een gezellig eettentje aan de overkant van de camping (genaamd 'De Drukker'), je hebt de mogelijkheid om een fiets te huren om het bos in te trekken en deel te nemen aan alle aangeboden activiteiten. Een weekend vol ontspanning en genot beleefd.

Jesse 15 aug 2023
Reageer
S

Geen tweede keer voor ons op EuroParcs

De ontvangstbalie sluit haar deuren tussen 12:00 en 13:00 uur. De medewerkster bij de receptie merkte onze komst op en sloot net de toegangsdeur. We werden gedwongen om te draaien en te wachten op het parkeerterrein. Na een uur wachten kregen we toestemming om naar onze bestemming te gaan. Daar stond een tent opgezet, eigenlijk bezette meneer twee ruimtes. De ruimtes waren eveneens beperkt van omvang.

Sidney 17 jul 2023
Reageer
R

Ontspannen uitje met alle voorzieningen

Samen met vrienden er even tussenuit geweest. We hebben genoten van een heerlijk verblijf in onze caravan, omringd door de bossen. Het toiletgebouw was handig en de mogelijkheid om fietsen te huren maakte het gemakkelijk om naar zowel Amsterdam als Amstelveen te gaan. Een ontspannen uitje met alle voorzieningen die we nodig hadden voor een comfortabel en gezellig verblijf in de natuurlijke omgeving. Een aanrader voor wie de stad wil verkennen, maar ook van rust wil genieten.

Riley 20 sep 2021
Reageer
C

Heeeeeeerlijk te Camping Amsterdams Bos

Onlangs brachten we een midweek door op Camping Amsterdams Bos, en het was werkelijk fantastisch! De camping is mooi en goed onderhouden, het personeel is vriendelijk en de omgeving is adembenemend. We hebben veel ontdekt in en rondom het prachtige Amsterdam. Een geweldige ervaring die we koesteren, en we kijken uit naar een volgend bezoek aan deze geweldige locatie.

Casey 9 aug 2021
Reageer
J

Je kan de natuur en Amsterdam verkennen

De plek is precies goed tussen de natuur en de stad! Hier is het rustig en groen, maar je bent ook snel in het centrum van Amsterdam. Het is bijzonder omdat het zowel rustiek als dichtbij de drukke stad is. Wij vonden het fijn om in de natuur te zijn en het was makkelijk om naar de stad te gaan. Een goede plek voor mensen die van natuur houden en ook de drukte van Amsterdam willen meemaken.

Jordan 12 jul 2021
Reageer
A

Hier op Het Amsterdamse Bos perfect

Een zalig rustige locatie en toch lekker dichtbij het bruisende centrum van Amsterdam. Ik ga hier zeker nog een keer terugkomen! De combinatie van sereniteit en nabijheid tot het hart van Amsterdam maakt deze plek ideaal. Of je nu wilt ontspannen of de levendigheid van de stad wilt ervaren, het is hier perfect. Een aanrader voor wie houdt van de balans tussen rust en stadsleven.

Avery 24 nov 2020
Reageer
A

Relaxte tijd gehad bij EuroParcs

We hebben een relaxte tijd gehad in Amsterdam, het was mooier dan ik had verwacht! Er zijn veel dingen te doen in de buurt, leuk voor zowel jonge als oude mensen. Ik raad het echt aan voor iedereen die een plek zoekt om te ontspannen en te genieten van al het leuks dat Amsterdam te bieden heeft.

Alex 24 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Amstelveen.

Over EuroParcs Het Amsterdamse Bos

EuroParcs Het Amsterdamse Bos is gelegen te Kleine Noorddijk 1 in Amstelveen. Het is een uniek vakantiepark dat de rust van de natuur combineert met de nabijheid van het bruisende centrum van Amsterdam. Het park is ideaal gelegen aan de zuidrand van het Amsterdamse Bos, een groene oase die een perfecte balans biedt tussen ontspanning in de natuur en het stadsleven. Het vakantiepark biedt zowel kampeerplaatsen als vakantiewoningen, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten vakantiegangers. Faciliteiten omvatten een winkel, fietsverhuur, een wasserette, en een speeltuin. Honden zijn welkom, waardoor gasten hun huisdieren mee kunnen nemen voor de vakantie. Het park is ook vuurwerkarm, wat bijdraagt aan een rustige en serene sfeer. EuroParcs Het Amsterdamse Bos is niet alleen een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, maar biedt ook gemakkelijke toegang tot de culturele rijkdommen van Amsterdam. Met locaties zoals het Leidsche Plein op slechts 7 km afstand, kunnen gasten genieten van een rondvaart door de grachten, een bezoek brengen aan talloze musea, en de indrukwekkende grachtenpanden bewonderen. Voor gezinnen zijn er attracties zoals de dierentuin Artis en het Science Museum NEMO. In de omgeving van het park zijn er ook tal van recreatiemogelijkheden, zoals fiets- en wandelroutes, de Geitenboerderij Ridammerhoeve, en het Klimpark Fun Forest Amsterdam. De accommodaties in het park variëren van charmante cottages en luxe villa's tot moderne appartementen, allemaal ingericht met een balans tussen comfort en stijl. Het park is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur, terwijl ze toch dicht bij de actie en de culturele hoogtepunten van Amsterdam willen blijven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Amstelveen, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/het-amsterdamse-bos
  • gastenservice@europarcs.nl