EuroParcs Het Amsterdamse Bos

EuroParcs Het Amsterdamse Bos

3.7 reviewscore • 3 reviews
J

Kampeeraccommodatie

Personeel van Het Amsterdamse Bos is aardig en een grote aanrader: er is een gezellig eettentje aan de overkant van de camping (genaamd 'De Drukker'). Het is heel fijn om even een fiets te huren en de bossen te verkennen, mooie omgeving.

Jesse 15 aug 2023
Reageer
B

Onaangename ervaring op Het Amsterdamse Bos park

Berkel caravans vallen tegen... Zijn grote caravans en aangezien we met 10+ man waren moesten we deze wel nemen. De hygiene was niet om over naar huis te schrijven, zagen zelfs schimmel op meerdere plekken dus niet best. Kwam nog wel iemand langs om te kijken wat er allemaal aan de hand was maar om het zo snel op te lossen was ook niet mogelijk helaas.

Blair 28 sep 2023
Reageer
M

Leuk, maar geen tweede keer meer

De plek is okay, maar het wifi is niet zo goed. Het internet valt vaak weg en is niet zo snel. De omgeving is mooi maar er is lawaai van vliegtuigen (als je dat niet gewend bent is het wel rot). Wel zijn er leuke wandelroutes en fietspaden, ook naar Amsterdam toe. Weet niet of we hier vaker gaan komen maar wel een positieve ervaring al met al.

Morgan 2 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Amstelveen.

Over EuroParcs Het Amsterdamse Bos

Er zijn 3 reviews geschreven over EuroParcs Het Amsterdamse Bos op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Amstelveen, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/het-amsterdamse-bos
  • gastenservice@europarcs.nl