EuroParcs Aan de Maas

EuroParcs Aan de Maas

4.3 reviewscore • 3 reviews
L

Top hier!

Zeer goed onderhouden park in onze ogen. Wij hadden een 6 persoons huis gehuurd en die was helemaal schoon en goed onderhouden. We vonden wel dat er wat ruimte ontbrak in de kamers maar verder hebben we echt een geweldige tijd gehad. Je kan rondom het park heerlijk fietsen in de mooie omgeving.

Locatie: TOP.
Alle voorzieningen: TOP.

Leo 29 sep 2023
Reageer
V

Een aantal punten minder

Helaas wat mindere punten. We kregen al gelijk een ander huisje toegewezen dan die we hadden geboekt. De verwarming borrelde de heletijd dus daar zag volgens mij teveel lucht in het systeem, werd wel gelijk verholpen toen we dit hadden gemeld. Verder is EuroParcs Aan de Maas wel een mooi park.

Victor 1 sep 2023
Reageer
J

EuroParcs Aan de Maas review

Heerlijk park waarbij wel gezegd moet worden dat we geluk hadden dat we voorin het park een huisje hadden gekregen want achterin waren ze bezig met bouwwerkzaamheden. We hoorden andere parkgangers hier ook over klagen maar hebben wij gelukkig geen last van gehad. We waren hier een lang weekend en zijn zeer ontspannen weer thuis gekomen.

Jonathan 11 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kerkdriel.

Over EuroParcs Aan de Maas

Er zijn 3 reviews geschreven over EuroParcs Aan de Maas op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kerkdriel, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/aan-de-maas
  • gastenservice@europarcs.nl