EuroParcs Aan de Maas

EuroParcs Aan de Maas

4.1 reviewscore • 15 reviews
H

Schitterende plek

In de eerste plaats een schitterende plek direct aan het water, met een eigentijdse inrichting. Enkele aspecten ontdekt die verbetering behoeven; aangezien het een relatief nieuw park is, vonden wij de bedden echt niet comfortabel, te zacht naar onze smaak. De slaapkamers hebben beperkte afmetingen; er is geen ruimte voor een stoel om kleding op te leggen of op te hangen. Je kunt eromheen manoeuvreren, maar dat is dan ook alles. De douches bieden aangename warmte en een krachtige straal. Wat we misten, waren plankjes aan de muur in de douche; je moet nu alles op de grond zetten.

Henry 26 sep 2023
Reageer
D

EuroParcs Aan de Maas moet wel netter

Bij aankomst werden we hartelijk begroet met vriendelijkheid. We hadden een zespersoonsbungalow geboekt voor twee personen, maar de slaapkamer was opvallend klein. Het was moeilijk om in en uit bed te komen. Helaas waren de handdoeken niet helemaal schoon, maar de vriendelijke medewerker van EuroParcs Aan de Maas zorgde direct voor vervanging. Gelukkig was er meteen warm water in de douche, en de infraroodverwarming functioneerde goed. Wel viel het op dat er redelijk wat stof in het huisje lag, vooral onder het bed en de bank. Het zou fijn zijn als hier ook geveegd werd!

Dylan 23 nov 2023
Reageer
Z

Keuken van EuroParcs Aan de Maas was beneden maats

We verbleven in een accommodatie met een prachtig uitzicht op de rivier de Maas. De woning was ruim en eigentijds ingericht, met voldoende badkamers en toiletten. De accommodatie heeft een prachtige locatie en ligt op slechts enkele minuten lopen van het hart van Kerkdriel, waar diverse winkels te vinden zijn. De keukenuitrusting liet veel te wensen over. Hoewel we met 6 volwassenen waren, was het huis eigenlijk geschikt voor 10 volwassenen. Er ontbraken grote kookpotten en een kurkentrekker was niet voorhanden. Wat betreft netheid was het helaas ondermaats, overal was er aanzienlijk veel stof, zelfs in de kasten op de planken.

Zachary 16 nov 2023
Reageer
R

Rommelig verloop

EuroParcs Aan de Maas met een accommodatie voor 10 personen. Gelukkig hadden we mooi weer, want het huis voelde een beetje aan de krappe kant met 9 volwassenen. Aangekomen om 16.15 uur, maar helaas was de receptie al gesloten. We moesten telefonisch contact opnemen voor zowel de sleutel als het gehuurde kindermeubilair. De toiletfaciliteiten zijn ruim, maar het is teleurstellend dat er slechts één douche is waar je kunt staan zonder de douchekop vast te hoeven houden terwijl je in een bad staat.

Ryan 20 okt 2023
Reageer
O

Reageren niet op onze mails

Een groot deel van de woningen in het vakantiepark is niet bezet, en de resterende chalets worden bewoond door arbeidsmigranten, waardoor er geen sprake is van een echt vakantiegevoel. De bedden kregen van alle leden van onze groep negatieve feedback; je ligt echt in een "kuil". Ook waren de lampen boven de keukentafel ronduit vuil. Het is teleurstellend hoe Euro Parcs reageert op onze e-mails, of beter gezegd, het gebrek aan reactie. Dit is niet de juiste manier om met klanten om te gaan.

Owen 16 okt 2023
Reageer
L

Top hier!

EuroParcs Aan de Maas wordt goed onderhouden; ons zespersoonshuis was schoon en mooi. Hoewel de loopruimte naast de bedden wat beperkt is, is dat geen groot probleem aangezien je daar niet vaak loopt. Het park ligt op loopafstand van het dorp en biedt een uitstekende omgeving om te fietsen. Kortom, een aangenaam verblijf met de nodige voorzieningen en een gunstige locatie.

Leo 29 sep 2023
Reageer
C

Lastige ervaring met kleintjes

Beginnen we met het goede nieuws: een schitterende plek en een prachtig huis; het kon niet beter. We waren er tijdens de week met temperaturen van 30 graden gedurende de hele week. Op dat moment werd het gebrek aan airconditioning echt voelbaar. In de slaapkamers liep de temperatuur op tot 30 graden of zelfs meer, en hetzelfde gold voor beneden in huis. We hadden twee kleintjes bij ons, eentje van bijna 1 en de ander bijna 2 jaar oud, wat eigenlijk best lastig was.

Carlo 12 sep 2023
Reageer
E

Voor mij is deze plek voldoende

Een vredig park met fraaie chalets, omgeven door prachtige tuinen en terrassen die je chalet omhelzen. De kalme omgeving zorgt voor een rustige ontsnapping, terwijl de goed verzorgde accommodaties je goed in je vel laten voelen. Ideaal voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf en zich heerlijk kan vermaken in een natuurlijke omgeving. Voor mij is deze plek voldoende, ik kom zeker weer terug.

Evan 8 sep 2023
Reageer
V

Een aantal punten minder

We hadden oorspronkelijk het Berkel-huisje geboekt, maar bij aankomst kregen we het Velthorst-huisje toegewezen. Geen probleem, maar het is teleurstellend dat er bij de oplevering van de huisjes veel blijft liggen. De verwarming had veel lucht in het systeem, wat 's avonds nogal hinderlijk was vanwege borrelen in de leidingen. Daarnaast loopt de afvoer van het riool niet soepel, dus bij het douchen of doorspoelen van het toilet hoor je ook hier borrelingen in de leidingen. De bedden beschikken over uitstekende matrassen en liggen buitengewoon comfortabel. Bovendien zijn de huisjes fraai en smaakvol ingericht.

Victor 1 sep 2023
Reageer
B

Redelijke prijzen bij EuroParcs Aan de Maas

Ons verblijf in de 10-persoonswoning, nummer 115, bood een prachtig uitzicht op de zandmeren, compleet met een ruim terras om ervan te genieten. Het enige wat ontbrak was een Nespresso-apparaat, maar gelukkig hadden we er zelf een meegenomen. De omgeving bood schitterende fietsroutes, en voor een heerlijke luxe maaltijd tegen redelijke prijzen bezochten we Opa Pietje in Kerkdriel. Een aanrader met een gevarieerd bierassortiment en gezellig personeel. Reserveren is zeker de moeite waard.

Brandon 8 aug 2023
Reageer
A

Levendige omgeving

We genoten van ons verblijf in een ruim chalet, voorzien van comfortabel meubilair, te midden van een prachtig park met verzorgde, kleurrijke tuinen. Kerkdriel bleek een gezellige plaats met uitstekende horeca en leuke winkels, waardoor onze ervaring nog aangenamer werd. De combinatie van de accommodatie en de levendige omgeving maakte het tot een geslaagd verblijf hier bij EuroParcs Aan de Maas.

Adam 3 jul 2023
Reageer
A

Comfortabele accommodatie

Ons verblijf was fantastisch, met een prachtige en schone accommodatie. De omgeving bood schitterende mogelijkheden voor fietstochten, vooral langs de Maas- en Waalroute. Bovendien was het verkennen van plaatsen als Hedel, Den Bosch en Zaltbommel een aangename bijkomst aan onze ervaring. De combinatie van comfortabele accommodatie en de verkenning van schilderachtige locaties maakte ons verblijf onvergetelijk.

Alex 2 jul 2023
Reageer
C

Top voorzieningen, alleen de huizen staan te dicht

De accommodaties zijn modern en goed uitgerust. De comfortabele stoelen en bank, samen met de veelzijdige tv, maken het verblijf aangenaam. De moderne verwarming en het sanitair voldoen aan de verwachtingen. Echter, de huisjes zijn wat gehorig en staan iets te dicht op elkaar, wat enige privacy kan beïnvloeden. Over het algemeen bieden de nieuwe huisjes een plezierig verblijf met moderne voorzieningen.

Christian 2 apr 2023
Reageer
J

EuroParcs Aan de Maas met prachtige huisjes

EuroParcs Aan de Maas met prachtige, moderne huisjes. Ons verblijf was voorin het park, weg van de bouwwerkzaamheden achterin, dus we hadden geen last van geluidsoverlast. De huisjes zijn nieuw en eigentijds ingericht, waardoor ons verblijf zeer comfortabel was. De bouwactiviteiten achteraan het park hebben onze ervaring niet verstoord. Een aangename plek voor een ontspannen uitje.

Jonathan 11 mrt 2023
Reageer
P

EuroParcs Aan de Maas was lekker rustig

We hadden een heel fijn verblijf. EuroParcs Aan de Maas was lekker rustig, en ons huisje was schoon en comfortabel. De receptioniste was aardig en hielp ons goed, waardoor we ons welkom voelden. Het was een prettige ervaring, en de rustige sfeer van het park maakte het een perfecte plek om te ontspannen. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een ontspannend en plezierig verblijf.

Peter 3 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Kerkdriel.

Over EuroParcs Aan de Maas

EuroParcs Aan de Maas is gelegen te Piekenwaardweg 10 in Kerkdriel. Het is een vakantiepark dat zich richt op waterrecreatie, perfect voor liefhebbers van activiteiten aan en op het water. Het park bevindt zich in de prachtige Bommelerwaard, dichtbij de rivier de Maas, en biedt een scala aan mogelijkheden voor watergerelateerde activiteiten. Het park biedt faciliteiten zoals een binnenzwembad, fiets- en E-chopper verhuur, en een brasserie. Er zijn ook diverse speeltoestellen en een natuurlijke zwem- of recreatievijver. Bovendien is het park huisdiervriendelijk, waardoor gasten hun hond mee kunnen nemen op vakantie. EuroParcs Aan de Maas is ideaal gelegen voor het ontdekken van de omgeving. Gasten kunnen een sloep huren om de Maas te verkennen, of kiezen voor ontspannen activiteiten zoals suppen. Voor de natuurliefhebbers zijn er mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving, en De Zandmeren biedt mogelijkheden voor een dagje recreëren bij het water. Het park ligt ook dichtbij interessante culturele en historische locaties zoals Slot Loevestein en de steden Den Bosch en Zaltbommel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kerkdriel, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/aan-de-maas
  • gastenservice@europarcs.nl