Center Parcs Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos

3.3 reviewscore • 18 reviews
M

Wat slecht jongens

Mijn kleren zijn verpest omdat wij in een kamertje waren gezet waar net geverfd was zijn we de hele avond bezig geweest om toch wat anders te kunnen krijgen omdat je je niet normaal kon omdraaien of je kwam alweer tegen de muur aan, daarnaast woord er geen verantwoordelijkheid genomen door de manager zelf omdat ik mijn kleren achter moet laten inc mijn jas terwijl het winter is? En dat terwijl je zwanger bent nou hè top jongens! Grote afrader!!

Maakt niet uit 10 nov 2023
Reageer
J

Heijderbos, tips van klant

Heijderbos is een leuk en rustig park in sept. De woensdagavond show was erg vermakelijk en vol meezingers. Toch wel enkele tips: Neem een muggenmepper mee, ze hebben geen horren helaas. Neem een fiets mee want de afstanden zijn lang, zeker vanaf de parkeerplaats, auto mag niet mee naar het huisje behalve op aankomst en vertrekdag. Neem een koelelement mee, (wij hebben nog nooit meegemaakt in welk park dan ook dat het huisje niet klam was) Houd dit koelelement bij de thermostaat dan denkt deze dat het koud is en zet de kachel hoger. De kachel gaat stoken en het huisje is snel warm en alle was die je over de verwarming hangt wordt snel droog. (Geloof me een ventilator werkt niet hierbij!) De losse broodjesservice is NIET GRATIS zoals je soms ziet. Deze kost in het Heijderbos 5,50 per dag bovenop de losse broodjes , best prijzig dus. Zelf boodschappen meenemen is slimmer. En neem zelf een duikbrilletje mee of koop hem daar, de meeste duikbrilletjes voor het koraalbad zijn na de zomerperiode stuk helaas. En neem zelf een dettolspray ofzo mee, in de douche zat zwarte schimmel, komt doordat het zo vochtig is in het huisje. Tot zover de tips voor dit park.

J. Visser 15 sep 2023
Reageer
G

Grote discrepantie op het gebied van schoonheid

Wat betreft de hoeveelheid groen op het park:ronduit fantastisch!

Het terras bij ons huisje:ronduit belabberd!
Gaten en kuilen in de tegels/stenen , een wankele tuinset (bij aankomst en eerste moment van installeren op ons terrasje stonden de plastic stoelpoten al in een spagaat! )
Veel te kleine en uiterst wankele terrastafel zorgde ervoor dat wij met onze vier kleinkinderen amper buiten hebben kunnen eten , ondanks het prachtige weer!
Ook het lange gras en de veel te dichte nabijheid van de buren werkten hier niet uitnodigend…

Het gerenoveerde huisje zelf was prima!

Het zwembad was een feest voor de kleinkinderen (tussen 6 en 12)..

De prijzen op de verschillende terrasjes waren hoog en met name de kwaliteit van de koffie was echt matig!

Parkeerplaats was ver verwijderd van ons huisje, maar dit had als voordeel dat het park (bijna) autovrij was.

Al met al hebben we het redelijk goed gehad op dit park maar tevens ook niet echt waar voor ons geld gekregen.
Daarvoor waren er meerdere basisingrediënten zeker niet op orde.
Prijs/kwaliteitverhouding: een 4!

Gerard van den Bergh 15 aug 2023
Reageer
H

Duur en muizen in het zwembad.

Wij hebben een midweek gehad in een Vip huisje. Erg mooi, schoon en ruim. Het viel ons wel op hoe duur alle extra’s zijn. De escape room en zelfs het mini golfen zijn behoorlijk aan de prijs. Het zwemmen was deze keer een minder leuke ervaring. Uit iedere plantenbak kropen muizen die brutaal eten van de vloer halen. Dit vinden wij erg onhygiënisch en niet kunnen!! Ze lopen door het hele zwembad. Hierdoor heeft onze vakantie een nare indruk achtergelaten. Heel jammer!

Hendrikx 4 aug 2023
Reageer
w

VIP huisje na upgrade slecht

vol goede moed in mei naar het heijderbos. Gezellig met de kids. Wat een ervaring. Tja dit viel allemaal erg tegen. Bij aankomst zag het huisje niet al te fris. Ach lange reis gehad dus eerst maar het zwembad in en een snackie nemen. de avond op bed en volgende dag weer vroeg op. Broodje enzo. Daar kwamen nu meerdere dingen aan het licht. Schimmel in douche,overal mierenlokdoosjes, stof . De eerst ziekteverschijnselen waren al in de maak. .Zelf maar eten koken. Kastjes openen en tot verbazing spullen van vorige bewoners in de kaste. Pannen en borden waren niet schoon. O jee 2 nu ook ziek. Effies doorzette . zelf ook niet al te lekker. Was al laat dus toch maar naar de receptie. Klacht indienen. Tja U had eerder moeten komen dan hadden we er iets aan kunnen doen. De volgende ochtend nummer 3 ziek. Resultaat verblijf inkorten en naar huis. Klacht met foto's via mail en ter plaatse getoond. Coulance regeling 100 euro. Pff terwijl het hele verblijf tegen de 600 zat. Wat coulance. Schande dat zo'n VIP met upgrade zo in slechte staat is. Jammer dat er geen foto's bij getoond kunnen worden maar zelfs varkens duw je niet in zo'n hok. Kom op centerparcs doe hier iets mee en zelfs met een extra regeling die via de mail gegeven is kunnen jullie hier niet onderuit. Totaal bedrag 175 met aftrek kosten op gebied energie en faciliteiten. Amahoela. foto's zeggen genoeg. Bij de beesten af.

wiebo knier 31 mei 2023
Reageer
M

Dikke prima

Wij hebben al eerder ervaring opgedaan met Center Parcs. Dit park viel helaas niet helemaal in de smaak, in vergelijking met andere parken die we hebben bezocht. Het zwembad was schoon en warm, maar niet bijzonder als je geen fan bent van glijbanen. Ook het water vonden wij acceptabel. Onze accommodatie was voldoende schoon en we hadden geen last van kou. 's Avonds konden we heerlijk genieten van de haardvuur. We hebben genoten van de verschillende soorten vogels en de schattige eekhoorntjes. De pizza's vonden wij prima, maar de supermarkt was wel aanzienlijk duurder.

Meneer Proost 12 dec 2022
Reageer
O

Goede service en fijn verblijf

Wij hadden twijfels toen we de recente beoordelingen lasen, maar werden verrast door onze verblijfplaats. Het huisje was proper en verzorgd, hoewel de buitenkant en bepaalde interieurdetails verouderd oogden. Het huisje was echter vernieuwd, waardoor het er fris en modern uitzag. Het personeel verraste ons met hun uitstekende service, ze losten snel eventuele problemen op. Ondanks geruchten over muizen, hebben wij er geen gezien, wat misschien komt omdat het park midden in de bossen ligt en muizen daar bij horen. We hebben genoten van de eekhoorntjes en vogels rond onze bungalow, en de fietsen van Center Parcs maakten het nog mooier.

Okke Lieveling 30 okt 2022
Reageer
P

Duur en verouderd

Wij hebben vele jaren Center Parcs bezocht en dit keer besloten we met ons hele gezin van 14 personen van jong tot oud drie Eden VIP huisjes te huren. Op basis van de beschrijving verwachtten we de meest luxe accommodaties, echter waren ze redelijk verouderd en vertoonden ze veel defecten, zoals roestende radiotorens, douchekoppen met duidelijke slijtageplekken. We vonden het teleurstellend, aangezien de prijs verwachtingen wekte voor de nieuwste en modernste huisjes.

Piet-Heijn 25 okt 2022
Reageer
F

Was gezellig

Een prachtig verblijf in een schone accommodatie met alle luxe, VIP inbegrepen. Helaas was het keukenpakket niet compleet bij aankomst en ontbraken er onderdelen als vaatwasblokjes, afwasmiddel en een dweil. Het was teleurstellend om door sommige personeelsleden enkel in het Engels te worden aangesproken, aangezien zij geen Nederlands spreken. Er zou wat meer aandacht besteed kunnen worden aan het bestrijden van ongedierte, omdat muizen over de plaza lopen.

Familie de Groot 15 okt 2022
Reageer
E

Was schoon en netjes

De accommodatie was schoon en netjes, met een verzorgde tuin waar je heerlijk kon vertoeven. Helaas was de selectie van vegetarische opties in de restaurants beperkt. Bij aankomst waren alle elektrische auto's al gereserveerd, wat betekende dat we ze niet konden gebruiken. Volgende keer zullen we de auto op tijd reserveren. Over het algemeen zijn we tevreden over dit park, aangezien we er al vaker zijn geweest.

Erica 1 okt 2022
Reageer
F

Naar ons zin gehad

Het is teleurstellend dat je pas om 4 uur in je huisje mag inchecken en dat het Engels de enige voertaal is op de terrassen, hoewel Nederlands gesproken zou moeten worden in Nederland. De supermarkt is overpriced en veronderstelt dat iedereen de hele week de BBQ aan heeft. Gelukkig hebben we een fantastische week gehad in een mooi en schoon, opgeknapt huisje.

Familie Coppers 12 sep 2022
Reageer
P

Top!! Maar...

We hebben een geweldige week gehad, maar ik wil toch even wat feedback geven. We zijn twee keer uit eten geweest, één keer bij Fuego en één keer bij Nonna's. Het eten was heerlijk, maar de sfeer was niet zoals we hadden gehoopt. Er was geen muziek die bij de inrichting en het verhaal van het restaurant paste. In het verleden liep er ook een Nonna rond die er echt iets leuks van maakte, nu voelde het meer als een tafeltje-eet-tentje. Ik vond dit een gemiste kans. Wat me ook soms irriteerde, was dat er nu de hele week en op elk tijdstip auto's rondrijden op het park, terwijl dat vroeger alleen maandag en vrijdag bij aankomst en vertrek was.

POL 28 aug 2022
Reageer
M

Personeel was drama, park was top

We hadden een geweldige vakantie, maar helaas was de bediening bijzonder slecht. De medewerkers spraken geen Nederlands en slechts een gebrekkig Engels, en waren onvriendelijk en traag. Ze deden alsof ze je niet begrepen en waren totaal niet klantvriendelijk. Wanneer we om een tosti met alleen kaas vroegen, kregen we te horen dat dit niet mogelijk was. Toen we opmerkten dat dit eerder geen probleem was, keken ze boos en zeiden dat het niet mogelijk was zonder ham. Het was ook moeilijk om contant te betalen, waarop we een diepe zucht kregen. Bij de bar werd het niet naar buiten gebracht, dus moesten we 25 minuten staan wachten op slechts twee tosti's. Het buffet in Evergreenz was ook teleurstellend, want we moesten echt ons best doen om gezonde voedingsmiddelen te vinden. Het huisje was geweldig, maar het personeel was een teleurstelling en zij waren het gezicht van het park.

Marja Van den Boogaerd 25 aug 2022
Reageer
D

Niet de ervaring die we hadden verwacht

We hadden een VIP-huisje voor een week en we kunnen niet anders zeggen dan dat het prima was. Het was schoon en de bedden waren comfortabel. De broodjesservice was goed en we kregen elke dag iets anders. Maar de horeca en horecamedewerkers op het park waren niet goed. Ten eerste spreken ze slecht Engels en dat leidt tot taalbarrières. Als je iets wilt bestellen, komt het vaak niet of is het nog half bevroren. De medewerkers gaven ook non-verbaal aan niet om te gaan met feedback. Dit gebeurde bij verschillende horecagelegenheden, dus het was geen enkel incident. Het bowlen was ook niet aan te bevelen, de ballen bleven achter de kegels en het spel stagneerde steeds. De tafels werden niet opgeruimd en de bittergarnituur was verbrand. Dit was absoluut niet bevredigend voor ons en we zouden het nooit meer doen.

Deborah Inge 6 aug 2022
Reageer
R

Teleurstellend VIP

Wij verbleven 6 dagen in een VIP cottage met 2 volwassenen en een 16 maanden oude peuter. Bij aankomst hadden we last van vliegende mieren in de woonkamer en badkamer, maar dit werd snel opgelost. Helaas was de VIP cottage niet geschikt voor kinderen: er was geen aankleedkussen, stopcontacten waren niet beveiligd en de kastjes ook niet. We moesten zelf baby linnengoed bijbestellen. De broodjesservice was matig, met weinig variatie en geen drinken, en niet geschikt voor onze peuter. Er waren weinig activiteiten op het park voor peuters. Het winkelcentrum, de Marktdome, was gezellig met winkels en restaurantjes, maar de prijzen waren aan de hoge kant. Het zwembad was mooi, maar het water was koud en de kleedkamers konden wat schoner zijn. We vonden het VIP arrangement niet waard voor het geld.

Rowan 12 jul 2022
Reageer
C

Huisje met de familie

Wij zochten voor ons 30 jarig huwelijk een huisje die we konden huren met ons hele gezin + aanhang (in totaal 8 man).
Dat was best een pittige zoekactie, want dan kom je al snel op een hotel met meerdere kamers.
Maar hier vonden we een huisje voor 8 personen, wat precies goed was en precies wat we wilden.
Meteen geboekt dus en afgelopen week zijn we hier naartoe geweest met zijn allen, en wat hebben we het mooi gehad.
Het is een groot park en je kunt er van alles doen, dus we hebben lekker dingen samen gedaan, maar zijn ook tussendoor allemaal onze eigen gang gegaan.
De één wou zwemmen, de ander fietsen en noem zo maar op, dat kon hier perfect.
En als je bekijkt wat je moet betalen voor een huisje voor 8 personen, dan vind ik dat alles behalve duur.
Nu zit het eten en drinken er natuurlijk niet bij in, maar dan nog!
Wat een geweldige manier om zo'n mooie mijlpaal met de familie te kunnen vieren, kan het iedereen aanraden om zoiets een keer te gaan doen.

C. Heijnen 2 jun 2022
Reageer
C

Huisdier welkom

Mijn man en ik zijn hier samen met onze hond (golden retriever) naartoe geweest. Onze hond mocht gewoon in het huisje en ook in het binnen gedeelde waren honden grotendeels gewoon toegestaan, wat mooi en fijn om te zien. We hadden onze fietsen mee en hebben zo al fietsend of te voet veel van de natuur en de omgeving mogen bewonderen. Ondanks dat we maar een paar dagen weg waren en het ook nog in eigen land was, voelde het wel als een heuse vakantie. Heerlijk was dat. Je had in het huisje een klein keukentje, dus aan ons de keus om zelf te koken of lekker uit eten te gaan. Ook was er een koffiezetapparaat aanwezig, wat voor ons als echte koffie fanaten top was! Nu hoefden we niet één van onszelf mee te nemen van huis. Veel van dat soort kleine dingen maken dan uiteindelijk toch een groot verschil, we hebben een heerlijke vakantie gehad!

Carla 11 mei 2022
Reageer
L

vakantiepark voor jonge gezinnen

Wij zijn hier naartoe geweest met onze drie tieners, maar het was voor hen een lichte teleurstelling. Er leek van alles te zijn, maar deze activiteiten bleken meer voor jonge kinderen geschikt te zijn dan voor de tieners.
Verder waren er ook vrij weinig andere jongeren daar, terwijl we dit wel hadden verwacht.
Dus een vakantie die wij hadden geboekt met het oog op de jongeren, bleek een familie vakantie te worden. Wat wij heel gezellig vonden hoor, maar ik snap dat onze kinderen er iets meer van gehoopt en verwacht hadden.
Verder was het echt een mooi vakantiepark, met leuke huisjes en lekker eten. Wij vinden het alleen meer geschikt voor gezinnen met wat jongere kinderen.

Leo 3 mrt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Heijen.

Over Center Parcs Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos, gelegen aan Hommersumseweg 42 te Heijnen, is een vakantiepark met een echte jungle waar je op spannende ontdekkingstochten kan gaan door de bossen. Het park kenmerkt zich door het mooie klimparcours tussen de boomtoppen en het grote Aqua Mundo met de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Tevens is er een indoor speelwereld Jungle Dome. In de omgeving van het vakantiepark vind je Nationaal Park De Maasduinen en Oorlogsmuseum Overloon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heijen, Limburg
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_HB_vakantiepark-het-heijderbos
  • info@centerparcs.com