Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee

3.8 reviewscore • 4 reviews
U

Gewoon een goede camping

Wij hebben ons goed weten te vermaken op de camping en leker genoten!
Erg vriendelijk personeel en werden de toiletgebouwen elke ochtend vakkundig schoongemaakt
We konden lekker naar zee toe via de duinen en onze kinderen hebben zich prima vermaakt op de camping

Restaurant was meer als een dikke prima met lekker eten

U.C. 28 aug 2022
Reageer
C

Was best een teleurstelling helaas

De camping is prachtig gelegen, met plekken van verschillende groottes. Restaurant-afhaal en supermarkt waren redelijk, maar het sanitair kon schoner zijn en werd niet altijd op handige tijden schoongemaakt. Wij hadden een verblijf geboekt van 3 weken, maar hebben besloten eerder te vertrekken vanwege overlast van andere gasten. Hoewel we klachten hebben ingediend, is er weinig tot geen actie ondernomen om dit op te lossen. Er was geen restitutie beschikbaar omdat wij te snel zouden zijn geweest in onze beslissing om te vertrekken, hoewel volgens de voorwaarden van de camping de eigenaar verplicht is direct actie te ondernemen bij ervaren overlast van gasten.

Cora 1 sep 2022
Reageer
I

Verdiend een betere waardering!

Deze camping is een echte aanrader! Omdat bijna alle campings in Nederland vol waren, hadden wij geluk dat we een plek op deze camping konden reserveren. Wij arriveerden met twee tenten en een wisselende groepsgrootte en werden zeer vriendelijk ontvangen. Oorspronkelijk verbleven we met zijn tweeën, maar al snel wilden onze volwassen kinderen ook mee met een eigen tent. Dat was geen enkel probleem, we hadden een plek van 80m². Het sanitair is echt uitstekend. We hebben nooit hoeven wachten en het was altijd schoon. En er was altijd warm water. En het beste van alles, dit alles was gratis. Wat wil een Nederlander nog meer? Misschien een mooie supermarkt, die was er ook! Er was een goed restaurant, zelfs afhalen was mogelijk. Er was een bus naar het strand, fietsverhuur en de omgeving was prachtig. De enige tegenvaller voor ons was het weer, maar dat kon niemand iets aan doen.

Irene Joop 22 jul 2021
Reageer
M

Toch wat tegenvallers!

De 4-persoonslodge die wij hadden was netjes, maar de schoonmaak had beter gekund gezien de prijs die we ervoor betaalden. De bedden waren comfortabel en er was veel opbergruimte. De douche was heerlijk en alles wat we nodig hadden in de keuken was aanwezig. De camping zelf vonden we echter armoedig, de kampeerplekken hadden geen privacy, smalle paden en een te kleine speeltuin. Parkeren bij het huisje was een uitdaging omdat er te weinig plaatsen waren, er was geen andere optie om te parkeren. Het voelde niet als een gezellige plek, vooral niet in vergelijking met andere Ardoer campings. Behalve een foodtruck was er geen terras of eetgelegenheid op de camping. De wandeling naar het strand was 15-20 minuten en door een mooi gebied, maar soms iets te ver voor kinderen. Desondanks was het strand fijn en de strandtent was prima. In de omgeving was veel te doen.

Marieke 13 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Sint Maartenszee.

Over Camping Sint Maartenszee
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Maartenszee, Noord-Holland
  • https://sintmaartenszee.ardoer.com