Camping De Rotonde

Camping De Rotonde

4.1 reviewscore • 10 reviews
L

Verrijkende familietijd op een sfeervolle camping

Deze camping bood ons een waardevolle ervaring. Ons chalet, genesteld op een ruime plek, werd ons thuis voor een tijd vol avontuur en ontspanning. De atmosfeer was ongedwongen en gastvrij. De plaatselijke activiteiten waren gevarieerd, van vermakelijke animatie tot een verfrissende zwemplas en betoverende speeltuinen. Ondanks de nabijheid van de snelweg, werden onze momenten niet gestoord door het voorbijrazende verkeer. We genoten van de omgeving, met haar vele mogelijkheden voor plezier en verkenning. Toch hoorden we geruchten over veranderingen in de toekomst, waaronder de toevoeging van nieuwe chalets en een langverwacht zwembad. Hoewel deze toevoegingen voor sommigen aantrekkelijk kunnen zijn, koesteren we de huidige charme van de camping en hopen we dat de essentie behouden blijft.

Lisa 28 sep 2022
Reageer
J

Vooruitzicht op terugkeer

Deze camping bood ons een allesomvattende ervaring waar we met genoegen op terugkijken. De ruime chaletplaatsen en vriendelijke sfeer omhelsden ons met warmte. We genoten van een scala aan faciliteiten, van levendige animatie tot een uitnodigende zwemplas en charmante speeltuinen. Onze chalet was goed uitgerust en voorzien van moderne gemakken, waardoor ons verblijf comfortabel en aangenaam was. Het personeel, altijd attent en vriendelijk, droeg bij aan onze positieve indruk van de camping. Terwijl we optimistisch uitkijken naar de komst van een nieuw zwembad en extra chalets, hopen we dat deze toevoegingen de rust en sereniteit van dit paradijselijke toevluchtsoord niet verstoren.

Jesse 23 sep 2022
Reageer
M

Familieplezier op een aangename camping

Deze camping was een bron van gevarieerde vreugde voor ons hele gezin. We ontdekten een reeks activiteiten die elke generatie aanspraken. De animatie zorgde voor lachende gezichten bij jong en oud, terwijl de zwemplas en visvijver de perfecte achtergrond vormden voor momenten van plezier en ontspanning. We genoten van het gemak van verschillende eetgelegenheden en de toegankelijke campingwinkel. Onze accommodatie, een charmante lodge aan de visvijver, bood een aangenaam verblijf en voldeed aan onze behoeften. We overwegen zeker om in de toekomst opnieuw te bezoeken, in de hoop op nog meer onvergetelijke momenten.

Mark 23 sep 2022
Reageer
A

Uitgestrekte camping

Onze tijd op deze grote camping bracht een mengeling van indrukken met zich mee. Terwijl we ons overgaven aan de geneugten van de zwemplas en het Joe Cook eiland, werden we ook geconfronteerd met storende geluiden van de snelweg en luide gesprekken bij de visvijver. Het animatieprogramma voor kinderen was bevredigend, maar we hoopten op meer voor de oudere jeugd. De speeltuin was helaas verouderd en onveilig. Horecavoorzieningen waren beschikbaar, maar prijzig. Het winkeltje voorzag in basisbehoeften, maar de beperkte openingstijden waren onhandig. Ondanks deze gemengde ervaringen, hebben we het beste weten te maken van onze tijd op deze uitgestrekte camping.

Anouk 20 aug 2022
Reageer
J

Zogenaamde 5 sterren camping

Ondanks de aanspraak op vijfsterrenstatus, voldeed deze camping niet aan onze verwachtingen. De nabijheid van de snelweg bracht geluidsoverlast en het restaurant bleek een bron van harde muziek. Het animatieteam liet te wensen over en de omgeving bood niet altijd het gewenste comfort. Dit is niet wat wij geboekt zouden hebben als we dit geweten hadden.

Joris 24 aug 2021
Reageer
C

Omvangrijk aanbod

Deze ruime camping bood een uitgebreide reeks faciliteiten. Hoewel de kampeerplaatsen naar behoren waren, zouden grotere en beter beschermde plekken welkom zijn. Het sanitair was functioneel en de beschikbare eetgelegenheden en winkel boden handige opties. Het vriendelijke personeel en de kinderanimatie droegen bij aan een positieve ervaring voor ons. Wij boeken vast nog wel eens

Charlotte 23 aug 2021
Reageer
K

Veilige en betoverende tijd

Na vele jaren van vreugdevolle momenten op deze camping te hebben beleefd, kunnen we enkel dankbaarheid voelen. Het vriendelijke personeel en de schone sanitaire voorzieningen hebben ons altijd een geruststellend gevoel gegeven. Het natuurlijke zwemmeer met zijn klimgelegenheid en glijbaan, evenals het zandgedeelte voor de kleintjes, brachten pure betovering voor onze kleinkinderen. Het is met spijt dat we nu moeten afscheid nemen, door omstandigheden die buiten onze controle liggen. We bedanken iedereen voor de warme en gastvrije tijd die we hier hebben doorgebracht.

Kevin 10 aug 2021
Reageer
N

Zomerweek gevuld met plezier

Onze zomerweek in de Lodge Perengaard was een waar genot. Het huisje bood ruimte en comfort, en het uitzicht op de visvijver voegde een vleugje sereniteit toe aan ons verblijf. Het vriendelijke personeel en de aangename omgeving maakten onze tijd hier onvergetelijk. Het zonnetje scheen heerlijk, wat de ervaring helemaal af maakte. Prachtig!

Noor 10 aug 2021
Reageer
D

Comfortabele lodge en vriendelijke bediening

Onze tijd in de Lodge Perengaard was een comfortabele ervaring. Het huisje was goed uitgerust en bood een ontspannen sfeer, hoewel we een bank binnen misten. De zwemplas en visvijver waren hoogtepunten en het personeel was attent en vriendelijk. Al met al hebben wij een goede tijd gehad en raden we dit park aan aan een ieder die wil relaxen.

Daan 10 aug 2021
Reageer
J

Onvergetelijke tijd gehad

Onze zomerweek op deze betoverende bestemming was een aaneenschakeling van memorabele momenten. De Lodge Perengaard bood ons een comfortabel toevluchtsoord met een schilderachtig uitzicht op de visvijver. Het personeel was attent en gastvrij, en de nabijgelegen omgeving bood tal van mogelijkheden voor verkenning en avontuur. Hoewel het animatieaanbod voornamelijk gericht was op jongere kinderen, wisten we toch onze tijd te vullen met plezierige activiteiten. We koesteren deze ervaring en kijken ernaar uit om in de toekomst terug te keren naar deze prachtige locatie.

Jasper 22 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Enspijk.

Over Camping De Rotonde

Camping De Rotonde is gelegen te Panweg 1 in Enspijk. De camping beschikt over diverse faciliteiten die bijdragen aan een comfortabel verblijf. Ruime staanplaatsen, goed onderhouden sanitair en moderne voorzieningen dragen allemaal bij aan het gemak van de gasten. De vriendelijke en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat bezoekers zich direct thuis voelen. Camping De Rotonde zelf biedt recreatieve activiteiten zoals wandel- en fietspaden, waardoor gasten de prachtige omgeving kunnen verkennen. Het is een uitnodigende plek voor gezinnen en koppels die willen genieten van de natuur en buitenactiviteiten. In de omgeving van de camping zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten te ontdekken. Of het nu gaat om het verkennen van historische dorpjes, genieten van lokale gerechten of deelnemen aan watersporten, er is voor elk wat wils. De nabijheid van natuurparken en recreatiegebieden biedt ook mogelijkheden voor buitenavonturen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Enspijk, Gelderland
  • https://www.campingderotonde.nl
  • rotonde@capfun.com