Bungalowpark Het Bosmeer

Bungalowpark Het Bosmeer

4.6 reviewscore • 5 reviews
F

Fantastisch en zo gastvrij

We zijn met twee families naar het park gegaan en dat was nog eens de moeite waard. Dit was onze eerste keer en zeker niet de laatste keer. Lieve mensen, staan voor ons klaar en maken het ons zo aangenaam mogelijk en dat is dan ook zeker gelukt. We zijn met beide gezinnen heel tevreden en vol lof over hoe het is geregeld ook voor alle kinderen van alle leeftijden. De speeltuin en het kleine zwembad zijn voor de kleinsten zeker leuk en dat hier ook al is het zo kleinschalig, geweldig dat het kan.

Familie Greef 28 aug 2023
Reageer
E

Dit voelt als thuiskomen

Het Bosmeer is een mooi park, wel wat kleinschalig, maar dat is ook de reden dat ik het uit heb gekozen. Het ligt in een mooie omgeving en het dorp is echt uitermate gezellig. De eigenaren zijn heel erg vriendelijk en gastvrij. Als er wat is of je wil even een praatje maken dan staan ze gewoon voor je klaar.

Het huisje is ook fijn ingericht, gezellig en bovendien van alle gemakken voorzien. Een mooie ruime tuin en gewoon alles wat een mens zich wenst vind je hier om vakantie te vieren.

E. 8 jan 2024
Reageer
A

Fijn tot rust komen

Al een tijdje was ik op zoek naar een plek waar ik even tot rust kon komen, dit is hier heel goed gelukt en daar wil ik de eigenaren dan ook zeker nog even voor bedanken. Het huisje is ook echt geweldig en ik zou anderen ook zeker willen zeggen ga erheen als je rust zoekt, ik ben zo blij dat ik het heb gevonden en mijn volgende vakantie is hier al weergeboekt, of eigenlijk 2x ssst! Heerlijk!

Anneke 13 nov 2023
Reageer
B

Kleinschalig en gezellig

Fijn om met ons gezin even er tussenuit te gaan, even weg van de drukte maar gewoon een kleinschalig park met lieve eigenaren. Alles tot in de puntjes verzorgd en hele behulpzame mensen. De kinderen hebben zich hier ook goed vermaakt en weten nu al dat ze snel terug willen en dat roepen ze ook vaak. Daarom gaan we snel weer de agenda erbji pakken en een vervolg boeken,. Bungalow van alle gemakken voorzien dus tot snel op het Bosmeer.

B. 6 okt 2023
Reageer
S

Geweldig en top park

Ik hoor wel eens mensen zeggen dat ze op zoek zijn naar een kleinschalig park om vakantie te vieren en dat ze wat meer de rust op willen zoeken. Nou ik kan dan uit eigen ervaring zeggen dat dit park echt de moeite waard is. Ik kom hier graag en heb ook een nieuwe plek weer geboekt voor over 2 maanden. Altijd netjes schoon, lieve mensen, en gastvrij. Netjes onderhouden en De omgeving is ook fantastisch. Ik geniet hier enorm en dat gun ik anderen ook.

S.W. 28 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Noordwolde.

Over Bungalowpark Het Bosmeer

Bungalowpark Het Bosmeer is gelegen te Elsweg 5 in Noordwolde. Het park is ideaal gesitueerd nabij drie Nationale Parken, wat het een perfecte locatie maakt voor fiets- en wandelliefhebbers. Gasten kunnen genieten van de nabijheid van natuurlijke schoonheid en recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Het park biedt een scala aan accommodaties, van 4 tot 8-persoons vrijstaande bungalows, die beschikbaar zijn op ruime percelen en zorgen voor veel privacy. Deze bungalows zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, smart TV en magnetron. Sommige bungalows zijn speciaal aangepast voor rolstoelgebruikers en zijn gelijkvloers. Voor gasten met huisdieren zijn er specifieke bungalows waar huisdieren zijn toegestaan. Faciliteiten op het park omvatten onder andere fietsverhuur, een kinderboerderij, speeltuin, tafeltennistafel en jeu-de-boules baan. Tijdens het hoogseizoen is er animatie beschikbaar voor kinderen. Het park heeft ook een speciale groepsruimte voor groepen bezoekers. Aan de overkant van het park ligt een verwarmd openluchtzwembad, waar gasten gratis toegang tot hebben. Er is ook een nabijgelegen recreatiegebied met een zwemplas en een zandstrand, wat extra recreatiemogelijkheden biedt. Het Bosmeer ligt in de nabijheid van het 3-provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Overijssel, waardoor het toegang biedt tot diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Noordwolde, Friesland
  • https://www.bosmeer.nl
  • info@bosmeer.nl