Belvilla

Belvilla

2.3 reviewscore • 4 reviews
L

Nooit meer

NOOIT MEER
Vakantiehuis in België geboekt voor de herfstvakantie maar helaas door de Coronamaatregelen is het niet toegestaan om België als toerist te bezoeken ook met 12 personen samen zijn is niet verstandig.
Bel Villa heeft daar geen boodschap aan, je kan er komen dus je hebt maar te gaan. Onvoorstelbaar dat dat zomaar kan. Omboeken naar een ander huis in Nederland kost ruim € 600,00 Voor ons NOOIT MEER Bel Villa. Len Copal

Len Copal 6 okt 2020
Reageer
M

Ongedierte

Bij vertek (24-Jul-2020) van Vianenweg 187, Holten kregen wij het vermoeden dat er bedwantsen aanwezig waren.
Pissebed achtige beestjes kropen tegen de wand en over de vloer, "muggebultjes" op onze benen, rode vlekjes in het beddegoed en misselijk wakker worden (mijn vriendin, ik werd iet misselijk).

Kan natuurlijk gebeuren, maar weken later en na veelvuldig contact met belvilla nog steeds geen uitsluitsel welke beestjes daar rondkruipen. (ook optimaalclean gemaild die op de boeking vermeld stond, maar zij reageerden helemaal niet).

Onze kleding zit nog steeds in plastic zakken, en de volgende gasten verblijven mogelijk nog daar samen met bedwantsen.

Belvilla wenteld zich in vertragingstaktieken, elk contact (telefonisch of via de mail) wordt per mail beantwoord met: we willen het "Grondig" onderzoeken, dit duurt 4 tot 6 weken.
Even de ongediertebestrijding die locatie laten onderzoeken kost hun minder tijd. Ik krijg er zelfs geen antwoord op of de eigenaar/verhuurder al op de hoogte is gesteld.

Martin 21 aug 2020
Reageer
P

Gelukkig is dat probleem geheel verholpen we hebben het huisje geheel laten reinigen en overgestapt op een nieuwe schoonmaker welke zorgt dat bij elk bezoek het huisje brandschoon is voor de de nieuwe huurders

Pa schreuder 1 jun 2023
J

Belvilla vakanties

Voor een leuke vakantie met mooie accomodaties zit je bij Belvilla goed.
Wij zijn hier nu een paar keer geweest en iedere keer was het weer goed in orde allemaal.
Ik vind het belangrijk dat een vakantie comfortabel en gezellig is en dat is bij Belvilla altijd allemaal goed geregeld.
Het ziet er allemaal gezellig uit en bovendien viel je je hier gelijk vanaf het begin op je gemak

Julia 27 jul 2020
Reageer
R

Contact Belvilla moeizaam

Het is een drama bij Belvilla tegenwoordig. Ze gooien het op het feit dat het erg druk is door corona maar geloof me dat er gewoon te weinig mensen zitten. Klantvriendelijk zou het zijn om wat meer mensen aan het werk te zetten zodat je in ieder geval de klanten goed kan helpen. Wanneer je een reis wilt boeken ben je de eerste want dan kunnen ze geld verdienen maar zodra je hebt geboekt is het erg moeilijk om nog een beetje snel contact met ze te krijgen. Je staat zo 1 a 2 uur in de wacht wat natuurlijk waanzinnig is. Het enige wat je te horen krijgt is dat ze er weinig aan kunnen doen en dat je gewoon moet wachten. Een groot drama, kan er niks anders van maken! We hebben hier overigens vaker geboekt en toen ging alles prima maar nu met corona, ik snap dat ieder bedrijf het moeilijk heeft maar als er meer drukte is moet je gewoon meer mensen op de vloer zetten.

Ruud Wierts 24 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023.

Over Belvilla
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.belvilla.nl
  • x