Belvilla

Belvilla

2.7 reviewscore • 6 reviews
M

Belvilla is best goed

Onze allereerste boeking bij Belvilla verliep uitzonderlijk goed, en we willen graag onze tevredenheid delen. Aanvankelijk hadden we wat verwarring. Gelukkig werden we vriendelijk te woord gestaan via de chat, waar al onze vragen grondig werden beantwoord. Een dag later besloten we te bellen om de kwestie van de kosten verder op te helderen. Ook tijdens dit telefoongesprek werden we met vriendelijkheid en professionaliteit behandeld. De medewerker nam de tijd om goed naar onze vraag te luisteren en legde geduldig en duidelijk uit hoe alles in elkaar stak. Deze klantgerichte aanpak gaf ons vertrouwen en zorgde ervoor dat we zeer tevreden zijn met onze eerste ervaring met Belvilla.

Mark 19 aug 2023
Reageer
J

Een verwarrende ervaring met Belvilla

In eerste instantie hadden we via HomeToGo een vakantiehuis geboekt, en deze boeking was bevestigd. We verwachtten dat de reisdocumenten en betalingsinstructies van Belvilla zouden komen, zoals gebruikelijk. Echter, tot onze verbazing ontvingen we de volgende dag een e-mail van Belvilla waarin ze om 'operationele redenen' aangaven dat het geboekte huis niet beschikbaar was. In plaats daarvan boden ze ons een alternatief aan dat niet alleen duurder was, maar ook verder van onze oorspronkelijke locatie lag. Dit was op zichzelf al teleurstellend. Alsof dat nog niet verwarrend genoeg was, ontvingen we slechts een dag later opnieuw een e-mail van Belvilla. Dit keer boden ze ons een vakantiehuis aan dat vergelijkbaar was met het eerste huis dat we oorspronkelijk hadden geboekt, en dit bevond zich nota bene op hetzelfde park dat eerder om mysterieuze 'operationele redenen' niet beschikbaar kon worden gesteld. Dit leek nogal absurd en onnodig verwarrend. We besloten om contact op te nemen met Belvilla om opheldering te krijgen over deze tegenstrijdige informatie. Helaas kregen we geen bevredigende uitleg, excuses voor het ongemak, of zelfs maar een erkenning van de verwarring die dit had veroorzaakt.

Jan 2 sep 2023
Reageer
L

Nooit meer

NOOIT MEER
Vakantiehuis in België geboekt voor de herfstvakantie maar helaas door de Coronamaatregelen is het niet toegestaan om België als toerist te bezoeken ook met 12 personen samen zijn is niet verstandig.
Bel Villa heeft daar geen boodschap aan, je kan er komen dus je hebt maar te gaan. Onvoorstelbaar dat dat zomaar kan. Omboeken naar een ander huis in Nederland kost ruim € 600,00 Voor ons NOOIT MEER Bel Villa. Len Copal

Len Copal 6 okt 2020
Reageer
M

Ongedierte

Bij vertek (24-Jul-2020) van Vianenweg 187, Holten kregen wij het vermoeden dat er bedwantsen aanwezig waren.
Pissebed achtige beestjes kropen tegen de wand en over de vloer, "muggebultjes" op onze benen, rode vlekjes in het beddegoed en misselijk wakker worden (mijn vriendin, ik werd iet misselijk).

Kan natuurlijk gebeuren, maar weken later en na veelvuldig contact met belvilla nog steeds geen uitsluitsel welke beestjes daar rondkruipen. (ook optimaalclean gemaild die op de boeking vermeld stond, maar zij reageerden helemaal niet).

Onze kleding zit nog steeds in plastic zakken, en de volgende gasten verblijven mogelijk nog daar samen met bedwantsen.

Belvilla wenteld zich in vertragingstaktieken, elk contact (telefonisch of via de mail) wordt per mail beantwoord met: we willen het "Grondig" onderzoeken, dit duurt 4 tot 6 weken.
Even de ongediertebestrijding die locatie laten onderzoeken kost hun minder tijd. Ik krijg er zelfs geen antwoord op of de eigenaar/verhuurder al op de hoogte is gesteld.

Martin 21 aug 2020
P

Gelukkig is dat probleem geheel verholpen we hebben het huisje geheel laten reinigen en overgestapt op een nieuwe schoonmaker welke zorgt dat bij elk bezoek het huisje brandschoon is voor de de nieuwe huurders

Pa schreuder 1 jun 2023
J

Belvilla vakanties

Voor een leuke vakantie met mooie accomodaties zit je bij Belvilla goed.
Wij zijn hier nu een paar keer geweest en iedere keer was het weer goed in orde allemaal.
Ik vind het belangrijk dat een vakantie comfortabel en gezellig is en dat is bij Belvilla altijd allemaal goed geregeld.
Het ziet er allemaal gezellig uit en bovendien viel je je hier gelijk vanaf het begin op je gemak

Julia 27 jul 2020
Reageer
R

Contact Belvilla moeizaam

Het is een drama bij Belvilla tegenwoordig. Ze gooien het op het feit dat het erg druk is door corona maar geloof me dat er gewoon te weinig mensen zitten. Klantvriendelijk zou het zijn om wat meer mensen aan het werk te zetten zodat je in ieder geval de klanten goed kan helpen. Wanneer je een reis wilt boeken ben je de eerste want dan kunnen ze geld verdienen maar zodra je hebt geboekt is het erg moeilijk om nog een beetje snel contact met ze te krijgen. Je staat zo 1 a 2 uur in de wacht wat natuurlijk waanzinnig is. Het enige wat je te horen krijgt is dat ze er weinig aan kunnen doen en dat je gewoon moet wachten. Een groot drama, kan er niks anders van maken! We hebben hier overigens vaker geboekt en toen ging alles prima maar nu met corona, ik snap dat ieder bedrijf het moeilijk heeft maar als er meer drukte is moet je gewoon meer mensen op de vloer zetten.

Ruud Wierts 24 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024.

Over Belvilla

Er zijn 6 reviews geschreven over Belvilla op Reviews.nl. Met een 2.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.belvilla.nl
  • info@belvilla.nl