Vakantiepark Hambachtal

Vakantiepark Hambachtal

3.0 reviewscore • 3 reviews
B

Visvijver viel tegen

Wij hadden speciaal geboekt omdat er een visvijver aanwezig was. Maar jammer genoeg viel de visvangst erg tegen.
Ook staat er op de plattegrond dat er een strandje is bij de vijver, die is helemaal over groeit door riet. Jammer dat het winkeltje beperkt open was.
We hadden een mooi appartement en het personeel is vriendelijk

Betty Bakker 13 sep 2023
Reageer
H

Leuk voor een midweek, maar niet langer

Dit park is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een slechte conditie hebben. We verbleven hier een week, en dat was eigenlijk te lang. Voor jonge kinderen is het echter een heerlijk park met leuke faciliteiten zoals een zwembad met 1 glijbaan, een klim- en trampolinepark (€10 per kind, ouders gratis), bowlingbanen en midgetgolf. Houd er wel rekening mee dat het zwembad en de winkel vreemde openingstijden hebben. Ons eerste huisje (nummer 36) was gerenoveerd, maar had een schimmelgeur en was niet goed schoongemaakt. Gelukkig kregen we een nieuw huisje (nummer 44) met een prachtig uitzicht. Er zijn veel trappen en steile hellingen op het park, dus uitstapjes in de omgeving waren een must om het leuk te houden. We bezochten leuke plekken zoals de rodelbaan Daun met dierenpark en Bostelsee, waar we konden zwemmen bij Center Parcs Borstelsee voor €2,50 per persoon.

Hannah 16 jul 2023
Reageer
M

Viel tegen

Het park heeft een mooie locatie, maar de faciliteiten zijn teleurstellend. Bij aankomst op maandag waren alle voorzieningen dicht, inclusief het zwembad, het restaurant voor de lunch en de supermarkt. Het zwembad was slechts 2 van de 5 dagen geopend en had beperkte openingstijden van 12:00 tot 18:00 uur, wat voor oudere kinderen snel saai werd. De kleedhokjes en hygiëne in het zwembad konden beter. De supermarkt was beperkt open van 8:00 tot 12:00 uur en had een klein assortiment. Voor boodschappen moesten we uitwijken naar Birkenfeld, waar diverse supermarkten te vinden waren. Ons gerenoveerde 6-persoons huisje was netjes, maar rook muf en was niet goed schoongemaakt. Er waren zelfs sporen van schimmel en etensresten van vorige gasten te vinden. Het servies in de keuken was niet voldoende voor het aantal personen dat in het huisje kon verblijven. Het buffetrestaurant was lekker, maar je moest wel vroeg gaan eten, want tegen 18:30 uur waren veel bakken leeg en werden ze niet meer aangevuld.

Max 29 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Duitsland.

Over Vakantiepark Hambachtal

Er zijn 3 reviews geschreven over Vakantiepark Hambachtal op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Duitsland
  • https://www.vakantieparkhambachtal.nl
  • info@succesholidayparcs.nl