Reviews (3)

 • Chris

  Zorgkiezer zorgverzekering

  Het is nu wel de tijd dat iedereen ervoor wil zorgen dat ze goed verzekerd zijn voor de zorg, mocht je het nodig hebben in verband met het corona virus en je moet aan de beademing of iets dergelijks, dan wil je niet dat ze lastig gaan doen omdat je niet de juiste verzekering hebt. Bij zorgkiezer.nl kun je alles zo instellen zoals je zelf wilt en ze checken alles nog een keer met je voordat je akkoord gaat. Zo weet je zeker dat je de juiste verzekering hebt afgesloten waar je voor de volle honderd procent achter staat.

  Chris 18 apr 2020

 • Jasmijn

  Zorgverzekering eigen risico

  Veel mensen, ook ik, diezen voor een zorgverzekering met een vrij hoog eigen risico. Ik betaal liever een keer, wat bijna nooit is trouwens, een keer wat meer dan dat ik iedere maand een hoog bedrag voor mijn verzekering kwijt ben. Tot nu toe heeft het altijd nog uit gekund en ik ben ook niet van plan om dit te gaan veranderen. Het enige wat ik nu heb is dat ik niet verzekerd ben voor een ambulance rit, maar hoe groot is de kans nou dat ik daar een keer in vervoerd moet worden. En als dat een keer moet, dan zij dat zo en dan moet ik mijn spaarrekening hier maar voor gebruiken.

  Jasmijn 9 apr 2020

 • Danielle

  Nieuwe zorgverzekering

  Zorgverzekering.nl is een relatief nieuwe zorgverzekering die nog naam moet maken en daarom kun je hier nu nog heel goedkoop terecht.
  Door een leuke prijs aan te bieden hopen ze waarschijnlijk veel mensen te werven en dat is in mijn geval gelukt..
  Ik ben hier ook zeer tevreden over en zie geen reden om volgend jaar over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

  Danielle 23 mrt 2020