Verzorging

YOS Health

2 reviews
100% positief

Bij YOS Health kunt u de YOS Bottle bestellen, dit is een medicijndoos en een waterfles in één! Ze zijn inmiddels in meer dan 500 apotheken in Nederland te krijgen en natuurlijk kunt u ze ook online vinden. Met de YOS Bottle vergeet u nooit meer uw medicatie en heeft u dit altijd snel en gemakkelijk bij de hand.

Beautinow is van alle verzorging en beautywinkels de beste keuze.

Bezoek Beautinow


Reviews (2)

 • Jolanda

  Feel Good Set als cadeau

  Ik heb een Feel Good Set van YOS Health als cadeau gegeven voor de verjaardag van mijn beste vriendin. Ze was echt superblij met dit cadeau!! De sets zijn erg mooi verpakt, dus ideaal om als cadeau te geven. Voor mijzelf heb ik ook wel eens producten van YOS Health besteld en ik voel mij er altijd erg goed door. Het enige nadeel is de prijs.

  Jolanda 10 jan 2022

 • Natacha

  YOS Bottle voor supplementen

  Elke dag neem ik een bepaald aantal supplementen. Om mijn leven iets makkelijker te maken heb ik de YOS Bottle aangeschaft. In deze waterfles zitten 4 of 7 compartimenten waar je je supplementen in kan stoppen. Heel handig dat je gelijk water hebt om je supplementen in te nemen. Zelf heb ik de YOS Bottle met 4 compartimenten en ik gebruik ook vitamines van YOS Health. Op het moment gebruik ik Multi Woman en Immune Support. Heel erg tevreden mee.

  Natacha 18 dec 2021