XO Hotels Park West

XO Hotels Park West

3.9 reviewscore • 9 reviews
M

Keurig

Dit hotel is gunstig gelegen, biedt een eigen parkeergarage onder het gebouw en heeft een tramhalte direct voor de ingang! De kamers zijn fris en opgeruimd, alhoewel enigszins ouderwets, maar ze beschikken wel over een keurig gerenoveerde badkamer met een royale regendouche. Het ontbijt wordt uitstekend verzorgd, met overvloedige keuzes en een smaakvolle eetzaal. Het personeel is vriendelijk en bereid om te assisteren; hoewel het inchecken meestal zelfbediening is, kun je altijd om hulp vragen aan het personeel.

Mirna 27 okt 2021
Reageer
L

Mindere ervaring

Een prachtig hotel met een perfecte locatie. Helaas heb ik bij mijn vertrek iets achtergelaten in mijn kamer. Mijn jas was inderdaad teruggevonden, maar mijn andere bezittingen waren spoorloos. Dit was erg ongebruikelijk. Daarom is het raadzaam om grondig te controleren voordat je vertrekt en waardevolle persoonlijke items in de kluis te bewaren. Het schoonmaakpersoneel vertoont soms oneerlijk gedrag en enkele medewerkers kunnen profiteren van een klantvriendelijkheid training.

Laco 28 mei 2019
Reageer
P

Comfortabel en gastvrij!

Ons verblijf was uiterst plezierig, comfortabel en gastvrij! Er was een handige tramverbinding naar het stadscentrum. Het was een prettige bijkomstigheid dat we tramkaartjes bij de receptie van het hotel konden krijgen. We genoten van een rustige nachtrust, een buitengewoon smakelijk en uitgebreid ontbijt, een fraaie en ruime kamer, en onberispelijke hygiëne. Kortom, we kunnen dit hotel zeker aanbevelen!

Peter 11 mrt 2019
Reageer
M

Een goed hotel

Voor mij was dit hotel heel goed. Ik vond vooral de prijs en kwaliteit heel erg top. Het eten vond ik redelijk. Het is niet extravagant, maar niet dat het ook minder is. Als ik een algemene beoordeling moet geven aan de netheid van het hotel, dan is zo een score wel hoog. Dus als je mij zou vragen of je wel of niet hier moet komen komen? Dan zou ik zeggen gewoon doen!

Mw Wassenaar 2 aug 2018
Reageer
Y

Nette en ruime kamers

Een uitstekend hotel zonder alcohol, met zeer nette en ruime kamers voorzien van airconditioning en een heerlijke badkamer met een regendouche die op de juiste temperatuur is. De plaats waar het hotel zich bevindt, biedt een vredige omgeving en is perfect zowel in termen van toegankelijkheid met de auto als de directe tramverbinding naar het stadscentrum van Amsterdam, aangezien de tramhalte vlak voor het hotel is. Ik beschouw de moderne, beveiligde, en betaalbare ondergrondse parkeergelegenheid als een aanzienlijk voordeel.

Yamine 17 mei 2018
Reageer
G

Onverslaanbaar,

De locatie van dit hotel is simpelweg onverslaanbaar, met de A10 en tramlijn 12 pal voor de deur. Een betere plek om je avontuur in Amsterdam te beginnen, kun je je niet voorstellen. Mijn kamer was verbazingwekkend ruim, en als kers op de taart kreeg ik een gratis upgrade vanwege de naamsverandering naar XO Hotels Park West. Dit maakte mijn verblijf nog specialer, en ik voelde me als een VIP. Amsterdam ontdekken was nog nooit zo comfortabel!

Guno 22 jan 2018
Reageer
F

Ideaal gelegen

Het hotel is ideaal gelegen, met de tram voor de deur kun je gemakkelijk de belangrijkste musea in Amsterdam en het stadscentrum bereiken, en het geweldige ontbijtbuffet biedt zelfs een selectie voor vegetariërs en veganisten. Geweldig! Bijna niet te overtreffen is ook de ontbijtservice op de kamer. Hoewel er een extra toeslag in rekening wordt gebracht, is het aanbod echt gevarieerd.

Faroek 24 aug 2017
Reageer
C

Van een glas wijn genieten

Dit was onze derde bezoek, en helaas was het restaurant deze keer niet meer beschikbaar. Opvallend was dat hierover geen informatie werd verstrekt; enkel het ontbijt was beschikbaar, wat overigens uitstekend was. Het was alleen mogelijk om in de bar te dineren, en het is vermeldenswaard dat het hele hotel alcoholvrij is, hoewel deze informatie nog steeds niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Het was teleurstellend, omdat we tijdens een weekendje weg graag van een glas wijn genieten. We geven er de voorkeur aan zelf die keuze te maken.

Charly 17 aug 2017
Reageer
W

Sfeervolle ambiance

Golden Tulip Amsterdam West is een sterk aanbevolen hotel. Het is brandschoon en de receptie en de lounge stralen een gevoel van luxe uit. Prachtige, weelderige kamers met een sfeervolle ambiance en alle benodigde voorzieningen. Er zijn Nespresso-apparaten, een strijkplank en strijkijzer aanwezig, talrijke stopcontacten en gratis draadloos internet. Het personeel toonde een buitengewone vriendelijkheid en ik voelde me al meer dan welkom tijdens het telefoongesprek voor de boeking.

Winston 29 jan 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over XO Hotels Park West

XO Hotels Park West is gelegen te Molenwerf 1 in Amsterdam. Het hotel beschikt over stijlvolle kamers die zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel, dat ook overdag lichte maaltijden en snacks serveert. XO Hotels Park West ligt vlak bij het Sloterpark en de Sloterplas, waar gasten kunnen genieten van mooie wandelingen en ontspanning in de natuur. Met de tramhalte op loopafstand is het ook gemakkelijk om de levendige binnenstad van Amsterdam te verkennen met al haar bezienswaardigheden en attracties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-park-west-amsterdam/
  • info@xohotels.com