XO Hotels City Centre

XO Hotels City Centre

3.9 reviewscore • 16 reviews
E

Persoonlijk niet aanbevelen

Ik zou het persoonlijk niet aanbevelen, donker en somber; het enige positieve is dat je midden in het stadscentrum zit!!!! Rond 23:45 uur werd er een muis waargenomen in kamer 332 op de 3e verdieping. Ondanks het zwakke licht en het lawaai in de kamer veroorzaakte het zien van de muis ongemak. Als gevolg daarvan gingen we naar de receptie met de intentie om naar een ander hotel te verhuizen en een terugbetaling te krijgen voor die nacht. De receptionist informeerde ons dat hij niet de bevoegdheid had om het probleem direct aan te pakken, behalve voor het veranderen van kamers. Hij verzekerde ons dat compensatie kon worden besproken met een manager of een andere medewerker in de ochtend. Echter, na de confrontatie met de muis werd de rest van ons verblijf onplezierig. Zowel mijn partner als ik konden niet slapen, en onze primaire wens was om het hotel te verlaten.

Elsje 9 sep 2023
Reageer
H

Niet slecht, maar niet alles goed

Eerst de goede punten: Het is heel dichtbij het centrum. De receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. De prijs voor een centraal gelegen hotel is goed (tenminste voor de tijd dat we verbleven). De kamer was schoon, comfortabel en veel groter dan de meeste centraal gelegen hotels in Amsterdam in deze prijsklasse. En het slechte gedeelte is het geluid. Ik denk dat dit te maken had met mijn kamer, maar de hele nacht hoorde ik elke persoon die op mijn verdieping liep. Dit was waarschijnlijk te wijten aan het materiaal van de kelder of ik weet het niet. Maar het was echt heel lawaaierig.

Hendrikje 13 nov 2023
Reageer
R

Erg moeilijk om te slapen

De locatie heeft zijn voor- en nadelen. Een voordeel is hoe centraal dit hotel is; we hoefden alleen het openbaar vervoer te nemen als we iets buiten het stadscentrum bezochten, alles anders was op loopafstand. Het nadeel hiervan is dat het erg moeilijk was om te slapen, omdat je alles van buiten kunt horen, inclusief de kerkklokken die elk uur begonnen rond 6 uur 's ochtends, wat pijnlijk was. De kamer waar we verbleven was een beetje somber, en het hotel als geheel kan waarschijnlijk wel een modernisering gebruiken.

Reinier 4 nov 2023
Reageer
W

Uitstekende locatie naast het Centraal Station in

Het was een uitstekende locatie naast het Centraal Station in Amsterdam. Heel dichtbij om naar veel bezienswaardigheden te lopen of het openbaar vervoer te nemen. Dit is belangrijk met de nieuwe eenrichtingsstraten van 'Madam Mayor', zoals taxichauffeurs en Uber-chauffeurs haar noemen. Dit komt door fietsers; een reis van 5 minuten duurt nu meer dan 20 minuten!!
Het hotel zelf was schoon en behulpzaam. Het is een ouder, boetiekhotel maar perfect! De lift gaat alleen naar de lagere verdiepingen en de trappen zijn steil en bochtig. (Mooi, weliswaar) We hadden bij de reservering om een lagere verdieping gevraagd, maar ze hielpen nog steeds met onze bagage. Geen restaurant, maar verschillende naast de deur met veel pubs in de omgeving.

Willemina 26 okt 2023
Reageer
J

In orde

Zou een optie moeten zijn voor 4,5 sterren!! PERFECTE locatie, de kamer voldeed aan de eisen, hoewel het vervelend was dat ik de airconditioning niet lager kon zetten dan 20 °C (de knop verandert wel, maar de airconditioning is vergrendeld en kan niet lager dan 20 °C worden ingesteld)... Maar voor al het andere was het helemaal in orde... Duur, maar je verblijft op de beste locatie.

Jelle 22 okt 2023
Reageer
C

Ronduit walgelijk

Na het controleren van kamer 116 - de kamer rook onaangenaam en was vies, het toilet stonk absoluut naar urine, en voor meer dan €300 voor één nacht ben ik ronduit geschokt. Ik bracht mijn familie hier voor onze jaarlijkse vakantie en hier worden we mee geconfronteerd! Op verzoek werden we overgeplaatst naar een andere kamer, kamer 216. Deze kamer leek op het eerste gezicht in orde. Maar na er meer tijd in te hebben doorgebracht, zagen we dat het net zo vies was als de andere kamer. De meegeleverde kopjes zijn vies, er zit haar in!! De toiletartikelen achter de gootsteen zijn ronduit walgelijk, ze zien eruit alsof ze door een plas modder zijn gesleept voordat ze achter de gootsteen werden gezet.

Christina 22 okt 2023
Reageer
W

Walgelijk

Aan al mijn mede-reizigers, blijf alsjeblieft niet in dit hotel. Het is walgelijk. De foto's lijken absoluut niet op de werkelijkheid. Alles is bruin, somber en levenloos. De deuren zijn als papier, de tapijten lijken wel beschimmeld. Ik weiger absoluut om mijn voeten op het tapijt te zetten, met of zonder sokken. Ons uitzicht is de hotelkamer van iemand anders, dus we kunnen de vieze gordijnen niet openen. Stof is overal, op het hoofdbord, op de nachtkastjes, op de televisie, op de koffiemachine die ik niet durf te gebruiken. Iedereen die probeert een redelijk geprijsde vakantie te boeken, boek alsjeblieft niet hier, want het zal je vakantie verpesten.

Willem 6 okt 2023
Reageer
T

Geen klachten van ons

Toen we voor het eerst aankwamen, werden we in een kleine kamer geplaatst waar we beide muren konden aanraken en het raam niet open kon, maar we werden de volgende dag geüpgraded, dus geen klachten van ons. We hadden een grote tweepersoonskamer met een mooie badkamer van goede grootte. Zowel de kamer, bedden als de badkamer waren schoon, met dagelijks schone handdoeken. Het enige minpuntje was dat onze thee- en koffiefaciliteiten niet werden bijgevuld, en we moesten bij de receptie vragen om melk en theezakjes. Het hotel was rustig en op een geweldige locatie. Zouden hier zeker weer verblijven.

Trijnie 3 okt 2023
Reageer
F

Onze kamer was ruim

Het beste aan dit hotel is de locatie - heerlijk centraal, slechts een minuut van de hoofdstraat Damrak. Het slechtste is de bedompte armoede van de openbare en circulatiegebieden - ze schreeuwen om een likje verf en wat opvrolijking. Onze kamer was ruim en had overduidelijk een flinke renovatie ondergaan, maar er moest nog wel wat gebeuren met betrekking tot sommige van de overgebleven schilderwerkzaamheden, het oude tapijt en de schimmel rond de onderkant van de douche. Ons tapijt was ongeveegd toen we aankwamen en bleef twee dagen zo, maar de kamer was verder schoon. Onze kamer keek uit op een interne leegte in plaats van de straat.

Floris 15 sep 2023
Reageer
H

Schone kamers en comfortabele bedden!

Centraal gelegen, dichtbij alles, schone kamers en comfortabele bedden! Het personeel was zeer meegaand toen we incheckten en onze kamer vochtig was vanwege een defecte airconditioning, maar we werden onmiddellijk zonder gedoe verplaatst. Minpunten: Het lawaai buiten was ondraaglijk! De kerkklokken gaan ongeveer elke 30 minuten af en we hadden tegenover het hotel bouwwerkzaamheden waar de werknemers om 7 uur 's ochtends begonnen, beide zaken waarvan ik weet dat het niet de schuld van het hotel is. Echter, we hadden lokale bewoners die de hele nacht op de muren direct buiten het hotel zaten en tot in de vroege uurtjes luidruchtig waren. Hier kunnen ze verbeteren!

Harm 17 aug 2023
Reageer
F

Kamer was zeer schoon

We verbleven als een gezin van 4 - ouders en 2 tieners. We hadden oorspronkelijk een kamer met 4 eenpersoonsbedden, maar het was op een lawaaiige locatie. We vroegen en werden verplaatst naar een geweldige kamer op de zevende verdieping. De kamer was zeer schoon en had uitstekende koffie, thee en een kleine koelkast. Er zijn restaurants en een supermarkt in de buurt. Direct voor het hotel kun je bus 19 nemen naar het centrum. Daarna, na een drukke dag, kun je terugkeren naar een rustig hotel. Er is een park aan de overkant van de straat om te wandelen na een drukke dag.

Froukje 2 aug 2023
Reageer
R

Goede kamerformaten en schone badkamer

Geweldig Centraal Hotel, schoon en vriendelijk personeel, hier een paar keer verbleven en zou het zeker aanbevelen. Goede kamerformaten en schone badkamer. Zeer handig en zou het aanraden voor gezinnen. Thee- en koffiefaciliteiten op de kamer, toiletartikelen in de badkamer, schone handdoeken, onze kamer was geweldig met een volledig openslaand raam, airconditioning. Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, receptiepersoneel fantastisch, zal hier weer verblijven.

Renske 28 jul 2023
Reageer
H

Redelijk degelijk

Het hotel is niet fantastisch, maar het is redelijk degelijk. De kamers zijn schoon, de tapijten lijken wel wat schoonmaak nodig te hebben. De locatie is echt geweldig! Het is dicht bij toeristische attracties, veel restaurants en winkels als je een paar items nodig hebt. Het personeel vond ik heel vriendelijk en zeer gastvrij. Hier zouden we weer eens terug willen komen.

Harmen 18 jul 2023
Reageer
M

Kamers waren ruim

Verbleef in het hotel tijdens het hoogseizoen. Het hotel bevindt zich midden in Amsterdam, dicht bij de Dam, winkels en het Centraal Station. Het personeel was vriendelijk. De kamers waren ruim. Zoals verwacht ervaar je wat lawaai van de straat, maar dat kalmeerde rond 23.00 uur. Verder had ik niet echt te klagen en dat is alles wat een hotel moet doen om zijn of haar gasten tevreden te houden.

Margreet 17 jul 2023
Reageer
L

Voldeed aan de verwachtingen

Hier verbleven voor 2 nachten. Op een uitstekende locatie. Het zag er mooier uit op de website, maar het voldeed aan de verwachtingen. De badkamer was schoon. Het bed was schoon en comfortabel. Gedateerde inrichting. De kamer kwam met een verrassingshuisgenoot, een kleine muis. Het strijkijzer was alleen beschikbaar bij de receptie en kon niet naar de kamer worden meegenomen.

Liesbeth 15 jul 2023
Reageer
J

Perfecte locatie om de stad te verkennen

Perfecte locatie om de stad te verkennen. Zeer dicht bij het treinstation, grachtenrondvaarten en de oude stad. Schoon en comfortabel. De kamer was compact en klein, maar had alles wat we nodig hadden. Het personeel was vriendelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding voor 3-sterrenaccommodatie. Mochten we weer in de buurt komen, dan denk ik wel dat ik hier weer een kamer zal huren.

Jaap 15 jul 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over XO Hotels City Centre

XO Hotels City Centre is gelegen te Beursstraat 11-19 in Amsterdam. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes, variërend van gezellige eenpersoonskamers tot ruime familiekamers. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een eigen badkamer, flatscreen-tv, minibar en gratis wifi. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal van het hotel, met een scala aan warme en koude gerechten. Voor andere maaltijden kunnen gasten terecht in de nabijgelegen restaurants en cafés, waar een breed scala aan culinaire opties beschikbaar is. Het hotel bevindt zich op loopafstand van veel van de populaire bezienswaardigheden van Amsterdam, waaronder het Koninklijk Paleis, de Dam, de Jordaan en de Amsterdamse grachtengordel. Het Centraal Station van Amsterdam ligt ook in de buurt, waardoor het hotel gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://xohotels.com/nl/hotel/xo-hotels-city-centre-amsterdam/
  • info@xohotels.com