XO Hotels Blue Tower

XO Hotels Blue Tower

3.8 reviewscore • 15 reviews
D

Voelde me volkomen veilig in de buurt

Na het lezen van enkele recensies hier, maakte ik me een beetje zorgen over onze reis (die geboekt was via een bureau). Ik had me geen zorgen hoeven maken. Ik voelde me volkomen veilig in de buurt. Het personeel was ongelooflijk behulpzaam en de locatie was geweldig. Natuurlijk zou het dichter bij de grachten ideaal zijn geweest, maar voor de prijs was dit geweldig! De tram- en bushaltes zijn direct naast de deur, en Amsterdam heeft een prachtig transportsysteem - de kaartautomaten werkten altijd, en er zijn monitoren die aangeven wanneer de volgende tram komt. Helaas hebben we het ontbijtbuffet niet geprobeerd, maar dat doen we zeker de volgende keer.

Dina 13 okt 2023
Reageer
A

Uitgerust met uitstekende voorzieningen

De kamers zijn uitgerust met uitstekende voorzieningen, zoals een strijkijzer, strijkplank, föhn, shampoo en conditioner, bodycrème, Tassimo koffiezetapparaat dat ook heet water levert voor soep of noedels, thee, enzovoort. De accommodatie is dichtbij een supermarkt en tal van kleine winkels, op slechts 10 minuten van de metro of bus. Niets op aan te merken.

Annigje 8 nov 2023
Reageer
G

Echt een fijn hotel

Eerste verblijf in het XO Blue Tower Hotel in Amsterdam, nadat mijn zoon eerder was geweest. Echt een fijn hotel, de kamers zijn zeer ruim en modern, ik was er met mijn vrouw en jongste zoon. We kozen voor het ontbijt, dat alles had wat je zou willen, van gebakken spek, ei, worstjes tot granola, ontbijtgranen, brood, fruit, enzovoort. Gemakkelijk om de bus nummer 21 te nemen, op 2 minuten van het hotel, en in 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Veel winkels, supermarkten en cafés in de buurt. Zou er zeker weer verblijven bij mijn volgende bezoek. De Clarks uit Schotland.

Gijsbert 20 okt 2023
Reageer
S

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Erg handig, gelegen pal naast een klein winkelcomplex, dus makkelijk om snacks en drankjes op te pikken bij het hotel, veel cafés op korte loopafstand en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De kamer was schoon, er was een handig bord over het drinken van het kraanwater, en de kamer had ook een kluis, wat geweldig was. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, het voelde net buiten het centrum genoeg om rustig en minder toeristisch te zijn, maar toch dichtbij genoeg om overal te komen. Zou het aanbevelen, vooral voor jongere reizigers en stellen.

Samuel 8 sep 2023
Reageer
B

Absolute minimum

Het hotel zelf is in orde. De kussens waren vreselijk. De kamer was ruim. De locatie is duidelijk niet op de beste/veiligste plek in de stad... Het enige positieve punt was dat er een busstation op ongeveer 200 meter van het hotel is dat rechtstreeks naar Amsterdam Centraal gaat. Afgezien daarvan was het personeel onbeleefd en liet duidelijk merken dat ze zich totaal niet bekommerden, klantenservice was op het absolute minimum. De kamer werd niet volledig opgemaakt tijdens het schoonmaken, een gebruikte en vuile beker werd niet vervangen. Ik ging naar beneden om wasgoed af te geven bij de receptie, maar het personeel zei dat we een formulier nodig hadden. Ik vroeg waar het formulier was en ze zeiden dat het op je kamer lag. Toen ik vroeg of ze een formulier bij de receptie hadden omdat we geen tijd hadden om weer op en neer te gaan voordat onze tram vertrok, antwoordde het personeel botweg nee.

Barendina 17 aug 2023
Reageer
H

Comfortabele en schone kamer

Eigenlijk hebben we een goede ervaring gehad in dit hotel, een goede locatie nabij een supermarkt en een winkelcentrum. Comfortabele en schone kamer. Prachtig uitzicht op de stad, vooral in de driepersoonskamer op de 7e verdieping, zelfs vanuit de badkamer. Kamer nummer 715 wordt sterk aanbevolen om te verblijven. Maar er is ruimte voor verbetering, vooral wat betreft de service; sommige medewerkers zijn vriendelijk, maar anderen niet. Kinderen onder de 6 zouden gratis moeten zijn als ze een bed delen met hun ouders. In mijn thuisland (Bali) zijn alle 4- of 5-sterrenhotels gratis voor kinderen onder de 6 jaar. Sommige zijn zelfs gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

Hendrik 14 jul 2023
Reageer
F

Alles was brandschoon

Dit hotel biedt zeer ruime kamers. Alles was brandschoon. We reisden met een baby en het personeel kon niet behulpzamer zijn. Ze hielpen ons om de flesjes van de baby te steriliseren. De kamers hebben een koffiezetapparaat maar geen waterkoker - dat was geen probleem, want het receptiepersoneel hielp ons aan gekookt water. Ze waren allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Er zijn twee supermarkten vlakbij. Hoewel het niet in het centrum van Amsterdam ligt, zouden we er weer verblijven. We hebben het ontbijt niet geprobeerd.

Femke 3 jul 2023
Reageer
G

Geweldige plek om te verblijven

Echt een geweldige plek om te verblijven in Amsterdam tegen een verrassend lage prijs. Gezien de prijs waren we uiterst tevreden en verrast over hoe mooi het hotel was - zeer schoon, comfortabel, handig voor het openbaar vervoer, wij drie vrouwen voelden ons zeer veilig, en het fantastische warme buffetontbijt dat bij onze kamer zat, was GEWELDIG. Vul jezelf met een verscheidenheid aan koffie, thee en sappen, samen met warme eieren, worstjes, heerlijk spek, bonen en een goede variëteit aan kazen, granen en gebak. Ik twijfelde tussen het beoordelen van dit hotel met een 4 of 5, maar gaf het een 4 alleen omdat het geen 5-sterren super chique hotel is, maar je kunt niet verslaan hoe mooi dit hotel is voor de prijs.

Gerda 22 mei 2023
Reageer
A

Kamers waren gemiddeld

Het hotel bevindt zich buiten Amsterdam in een vervallen woonwijk. De busdiensten van en naar Amsterdam zijn echter zeer goed en gemakkelijk te begrijpen. Het personeel was niet bijzonder behulpzaam of geïnteresseerd en de kamers waren gemiddeld met beddengoed en handdoeken die er erg versleten uitzagen. Het ontbijt was oké, al met al niet echt een slecht hotel.

Antonius 9 mei 2023
Reageer
N

Kamer was netjes en ruim

De kamer was goed ingericht, het bed was redelijk comfortabel (hoewel we allebei moesten vragen om een extra kussen omdat ze vrij plat waren). De badkamer was enorm - en ze voorzagen je van douchegel, shampoo, conditioner, bodylotion, enzovoort, en een haardroger. De kamer was netjes en werd elke dag schoongemaakt (hoewel soms niet volledig aangevuld - bijvoorbeeld niet genoeg theezakjes/toiletartikelen vernieuwd!). Er stond een Nespresso-machine (hoewel instructies handig zouden zijn, want het kostte ons even om kokend water te regelen!)

Nicolaas 8 mei 2023
Reageer
M

Personeel was lui.

Het personeel was lui. Een schoonmaker dwong me mijn bed zelf op te maken in plaats van het te doen. Ik was helemaal niet blij. De kamer was vies. Er zat een wimper in de gootsteen, walgelijk. Het oppervlak was vies en moest worden afgeveegd. Het bad moest worden schoongemaakt. Wat beschamend was, was dat het beddengoed en de kussenslopen die ze me gaven, allemaal vlekken en haar erop hadden.

Maartje 25 apr 2023
Reageer
H

Zou een opknapbeurt kunnen gebruiken

Kamers ogen verouderd en gedateerd - bruine inrichting! Zou een opknapbeurt kunnen gebruiken. Badkamer is mooi en schoon, lekkere warme douche. Locatie is een beetje buiten het centrum, maar trams en bussen voor de deur, dus voor ons geen probleem, heel gemakkelijk om rond te reizen. Rustige en veilige buurt, voldeed aan onze behoeften. Personeel zou vriendelijker en gastvrijer kunnen zijn!! Al met al een eenvoudig maar prettig verblijf. Zouden we hier opnieuw verblijven - waarschijnlijk niet.

Hendrik 10 apr 2023
Reageer
L

Zeer schoon en zeer rustig

Zeer schoon en zeer rustig. Ver verwijderd van het centrum, dus houd daar rekening mee. Een half uur met de tram naar de centrale gebieden van Amsterdam, dat gezegd zijnde, het tramstation was slechts een minuut lopen dus zeer goed gelegen. We hebben geen ontbijt gehad, dus ik kan niets zeggen over het eten, maar de kamer was prima en precies wat we nodig hadden. Handdoeken en toiletartikelen zijn aanwezig en er is een koelkast in de kamer.

Lucas 8 apr 2023
Reageer
J

Mindere ervaring

XO Blue Tower, Amsterdam. Geboekt via Booking.com. We kwamen aan als een groep van 8 personen, twee ouders, vier zonen en twee vriendinnen, op een dinsdagochtend, betaalden 200 euro per nacht, voor 4 nachten en we vertrokken op zaterdagochtend. We kregen allemaal kamers op de tiende verdieping die roken naar ei/ammoniak. Deze geur was ook merkbaar in onze kamer, kamer 1006. We spraken met de receptie over de geur en kregen te horen dat ze ervan op de hoogte waren, dat het van de tapijten afkomstig was en dat de mensen die het probleem zouden moeten oplossen niet waren verschenen.

Johanna 3 apr 2023
Reageer
A

Het hotel was geweldig

Het hotel was geweldig. Ik ben een gemakkelijk tevreden persoon, dus het was een prettig verblijf voor mij. Het personeel was vriendelijk. Twee jonge vrouwen en een man bij de receptie waren aangenaam. Mijn vriend en ik boekten apart voor zijn 40e verjaardag en ik zat op de 11e verdieping en hij op de 1e, dus ze vroegen of we op dezelfde verdieping wilden, wat veel praktischer was. Het hotel was schoon en warm, de koffiemachine op de kamer was een extra pluspunt. Douches en badkamer waren schoon en werkten prima. Het decor was mooi en modern. De kamers waren groot en ruim. Minibar en kluis op de kamer met veel opbergruimte. Strijkijzer met plank, föhn en voorzieningen werden verstrekt.

Annelies 14 mrt 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over XO Hotels Blue Tower

Er zijn 15 reviews geschreven over XO Hotels Blue Tower op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://xohotels.com/nl/hotel/xo-hotels-blue-tower-amsterdam/
  • info@xohotels.com