Wilsumer Berge

Wilsumer Berge

3.6 reviewscore • 10 reviews
L

Fantastische camping te midden van groen

Deze ruime camping is omgeven door prachtige velden en weelderige groene natuur. De aanblik is uitnodigend. De boekingswebsite is gebruiksvriendelijk. Het sanitair is uitstekend en voldoende. Vanaf de camping zijn er prachtige wandelmogelijkheden. Het personeel bij de receptie is vriendelijk en professioneel. Het restaurant biedt voortreffelijke gerechten. De campingwinkel heeft een ruim assortiment en verse broodjes. Deze camping is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als koppels op zoek naar ontspanning. Kortom, een echte aanrader!

Lotta 27 mei 2023
Reageer
F

Adembenemende locatie!

Ons verblijf op het nieuwe gedeelte van deze schitterend gelegen camping was fantastisch. De ruime staanplaatsen op afzonderlijke velden zorgden ervoor dat het niet aanvoelde als een drukke camping. Het sanitair was keurig en werd regelmatig schoongemaakt. Voor de kinderen waren er meerdere speeltuintjes en een prachtige grote speelvijver. We komen hier zeker nog eens terug.

Famke 24 mei 2023
Reageer
M

Een midweek in een knusse lodge voor twee personen

De accommodatie was knus en compleet met alle voorzieningen die we nodig hadden. Het bevond zich op een prachtige locatie boven op een heuvel, waardoor we konden genieten van een schitterend uitzicht. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel bij de receptie, en gedurende ons verblijf waren ze uiterst behulpzaam.

Marijn 11 mei 2023
Reageer
K

Prima verblijf met onze camper

We hebben een uitstekend verblijf gehad met onze camper. We mochten zelf een plek kiezen en de staanplaatsen waren ruim. Het sanitair was schoon en er waren voldoende toilet- en douchefaciliteiten. We hebben een paar keer genoten van een drankje en een maaltijd bij Pazzi, wat erg smakelijk was. In de omgeving hebben we mooie wandelingen met onze hond gemaakt, vooral de Wanderweg was een aanrader. Het personeel bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam, zowel tijdens het inchecken als het uitchecken.

Kim 9 apr 2023
Reageer
D

Teleurstellend

We zijn meerdere keren naar deze camping geweest. Elk jaar werden er beloftes gedaan over reparaties, verbeteringen aan het sanitair, wifi, kinderactiviteiten, staanplaatsen, enzovoort... Maar niets van dit alles werd waargemaakt. Sterker nog, de prijzen gingen omhoog vanwege de beloofde verbeteringen. Laat je niet voor de gek houden! Ook liet de schoonmaak te wensen over. Hetzelfde doekje werd gebruikt om zowel de toiletten als de wastafels schoon te maken. Voor 2023 kun je weliswaar boeken en je voorkeur aangeven, maar wat heb je eraan? Als ik een plek boek, verwacht ik die ook te krijgen. Mijd deze camping!

Daan 29 mrt 2023
Reageer
A

Management, neem je verantwoordelijkheid

Het is jammer, maar helaas kan ik de reviews bevestigen die ik gelezen heb over deze camping in de maand augustus. Toen wij begin augustus op deze camping verbleven, was er inderdaad sprake van buikgriep bij andere gasten op ons veld. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar er werd geen actie ondernomen.

En wat betreft de kinderen van het campingpersoneel? Het is een groot probleem! Ondanks meerdere meldingen van ons en andere kampeerders, nam het management geen maatregelen, ondanks eerdere toezeggingen. Het is onverantwoordelijk dat bepaalde kinderen (de kinderen van het campingpersoneel) overdag en 's avonds alleen op de camping rondlopen en andere kinderen en volwassenen pesten en zelfs bedreigen. Ze veroorzaken vernielingen, vervuiling, uitdagingen, enzovoort. Management, jullie moeten hier echt iets aan doen. Het is zonde om zo'n mooie camping op zo'n prachtige locatie te laten verslechteren... Kom in actie, ga het gesprek aan en neem duidelijke standpunten in voordat het 'te laat' is...

Annebel 30 aug 2022
Reageer
J

Zomervakantie - 3 weken - ziek geworden

Het weer was goed en we hadden een staanplaats dicht bij de zwemvijver, dat was prima. Omdat we een camper hebben, mocht er geen auto naast de camper staan, dus moesten we flink sjouwen met boodschappen. Op slechts 40 meter afstand bevond zich een wespennest met wel 20.000 wespen (ik ben zelf gestoken in mijn tong). Het wespennest werd pas half augustus verwijderd, nadat er klachten waren! We hebben gegeten in het restaurant op de camping, waar de pizza lekker was, maar de glazen waren ontzettend vies. Toen we snacks, zoals patat en kipnuggets, afhaalden bij de snackbar, duurde het lang voordat we werden geholpen en het personeel leek gestrest. De wifi was bij ons slecht, tot grote verbazing van het personeel, aangezien ze nooit klachten hadden ontvangen. Het sanitair was verouderd en 's ochtends waren de schoonmaakwerkzaamheden te laat klaar, waardoor we niet naar binnen konden. Er waren geen aangegeven schoonmaaktijden! Restanten van het klimpark lagen nog tussen de bomen en werden niet opgeruimd! Hetzelfde gold voor onze campingburen, die om de beurt ziek werden en moesten overgeven en diarree hadden, terwijl wij juist heel hygiënisch te werk gingen op de camping! Controle of beveiliging op de camping? Niet gezien!

Jesse 28 aug 2022
Reageer
E

Denk goed na voordat je hier naartoe gaat...

Tja, het is moeilijk om iets over deze camping te schrijven... De camping zelf is prima. Hij is weliswaar groot, maar prachtig gelegen. Helaas zijn er kinderen van campingpersoneel die andere kinderen en volwassenen pesten en zelfs serieus bedreigen. Deze kinderen zijn bepaalde delen van de dag alleen op de camping zonder toezicht!

We hebben hier meerdere keren melding van gemaakt. Hopelijk besteedt het management hier aandacht aan. We hebben benadrukt dat dit belangrijk is voor de veiligheid en het plezier van de gasten...

Het heeft in ieder geval een negatieve invloed gehad op onze vakantie, en niet alleen op die van ons...

Eduard 11 aug 2022
Reageer
R

Ondermaats

We hadden een trekkershut gehuurd waar het een en ander aan mankeerde. Gelukkig werd dit naar onze wens opgelost. Maar waarom ik mijn review zo noem, vraag je je af... Nou, vorig jaar was er nog wel iets te doen voor oudere jeugd, maar dit jaar helemaal niets meer! Ook voldeed het terras niet. We moesten een half uur wachten voordat we konden bestellen en daarna nog een half uur wachten op onze bestelling. Het terras opent pas om 14:00 uur. Naar mijn mening veel te laat. Tijdens een vakantie vind ik het heerlijk om rond 10:30 uur een kopje koffie te kunnen drinken of te kunnen lunchen op het terras. We gaan op zoek naar een andere camping. Jammer, want de camping zelf is prachtig!

Robin 3 aug 2022
Reageer
P

Een prachtige, schone en gezellige camping

Deze camping is absoluut fantastisch. De staanplaatsen zijn ruim, de service is uitstekend, het sanitair is schoon en douches zijn gratis. Samen met mijn jonge kinderen heb ik gebruikgemaakt van een seizoensplaats voor een caravan van april tot en met juni. Ik heb al gereserveerd voor het naseizoen en ik ga ook voor volgend jaar boeken. Het is ook mogelijk om een trekkershut, safaritent of huisje te huren, waardoor mijn andere kinderen met hun gezinnen gemakkelijk voor een weekendje of midweek langs kunnen komen. De glijbaan voor de kinderen is geweldig en de ondiepe waterplas is perfect voor de kleintjes. Honden waren netjes aangelijnd en er waren overal zakjes en prullenbakken aanwezig.

Pieter V 24 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Duitsland.

Over Wilsumer Berge

Wilsumer Berge is gelegen te Zum Feriengebiet 1 in Wilsum, Duitsland. Op Wilsumer Berge kun je kiezen uit verschillende soorten accommodaties, zoals ruime chalets, gezellige bungalows en comfortabele kampeerplaatsen. Het park zelf heeft veel te bieden. Er is een outdoor en adventure park, een avontuurhal met klimwand en fietsverhuur. Voor de kinderen is er een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert. Wilsumer Berge beschikt ook over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes. Daarnaast is er een supermarkt op het terrein waar je boodschappen kunt doen. De omgeving van Wilsumer Berge biedt ook tal van mogelijkheden voor uitstapjes. Je kunt historische stadjes en pittoreske dorpjes bezoeken, prachtige wandelingen maken in de natuur of een dagje naar een pretpark of dierentuin gaan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Duitsland
  • https://www.wilsumerberge.nl
  • info@wilsumerberge.nl