Daguitje

WILDLANDS Adventure Zoo

Emmen, Drenthe

42 reviews
74% positief
21% neutraal
5% negatief

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een belevenispark. Hiermee wordt bedoeld dat het een dierentuin en klein attractiepark in 1 is. Met Jungola, Serenga en Nortica heb je grote gebieden waar je doorheen kan wandelen om de sfeer te proeven. De achtbaan en boottochtjes, samen met alle leuke dieren, maken een dagje Wildlands een hele belevenis!

Plopsa indoor Coevorden is van alle daguitjes omstreeks Emmen de beste keuze.

Bezoek Plopsa indoor Coevorden


Reviews (42)

 • De vries

  Wildlands Emmen prima park

  Veel bagger nieuws gelezen over Wildlands, woon zelf in het westen dus heb even getwijfeld om heen te gaan. Nu naderhand ben ik blij dat ik gegaan ben want het is een fantastisch park. Het is inderdaad een ander park dan een normale dierentuin, je moet veel lopen om weer een diertje ergens te kunnen bekijken bijvoorbeeld maar op die weg ernaartoe valt ook van alles te zien, mooie architectuur en er worden overal showtjes opgevoerd door de medewerkers van Wildlands.

  De vries 22 mei 2019

 • Henk Spaan

  Wildlands dierentuin review

  Een mooie dierentuin, al noemen ze het in Emmen graag belevenis park om zo het geringe dierenaantal op te vangen. Vooraf wat klachten gelezen op enkele fora maar als je er eenmaal bent geweest kan je alleen maar positief zijn, de prijs is misschien wat hoog voor een familie met kinderen maar dat is dan ook het enige puntje negativiteit. Het park is werkelijk geweldig, ziet er goed uit en er valt genoeg te beleven!

  Henk Spaan 20 mei 2019