WestCord Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge

3.8 reviewscore • 5 reviews
J

Betoverend hotel

Een betoverend hotel, sereen gelegen op een perfecte wandelafstand van het charmante dorp. Het ontbijt was een smaakvolle symfonie van verscheidenheid. Helaas eindigde onze idylle abrupt op de laatste dag, toen het hotel werd betoverd door een koude douche van ongemak. Een spijtig gebrek aan warm water dwong ons tot een onvrijwillige frisse start. Gelukkig bood een liefdevol gebaar in de vorm van een zakje stroopwafeltjes een zoete troost op onze weg naar huis. De warme herinneringen aan dit hotel zullen de koude douche snel vergeten doen raken.

Jan 22 okt 2023
Reageer
M

Zeer gastvrij

Een tweedaags evenement met het personeel van onze onderwijsinstelling. Uiterst aangename en verzorgde verblijfsruimtes, fantastisch! Een uitgebreid en kwalitatief ontbijtaanbod. Per tweewieler bereik je vlot het hotel na ontscheping vanaf de veerboot. Zeer gastvrij en ondersteunend personeel. De lunchopties waren enigszins beperkt, mogelijk volgens vooraf gemaakte afspraken met de organisatie? Bisque van kreeft, een zalm belegd broodje, en een hummus belegd broodje. Indien deze combinatie niet naar wens is, met zowel vis als hummus? Voor het overige was alles uitstekend!

Maria 20 okt 2023
Reageer
P

Vlekkeloze netheid

Een betoverend toevluchtsoord! Dit hotel omarmt je met een weelderige omgeving, biedt een adembenemend uitzicht op de haven en de majestueuze Brandaris. De kamers zijn een waar kunstwerk, een perfecte harmonie van comfort en elegantie. Ontwaken met een verrukkelijk ontbijt voelt als een feest. De vlekkeloze netheid en het vriendelijke receptieteam voegen een magisch tintje toe aan deze droomachtige ervaring. Hier beleef je niet alleen een verblijf, maar een onvergetelijk avontuur.

Piet 18 okt 2023
Reageer
A

Prijs staat niet in verhouding tot de geboden waar

De prijs staat niet in verhouding tot de geboden waarde. Het zwembad verkeerde in een onhygiënische staat en vertoonde gebrekkig onderhoud. De kamer had een verstikkende atmosfeer (enkel één raam dat uitkeek op een drukke weg, zonder hor) en er ontbrak volledig aan adequate ventilatie. Gedurende de volledige dag en nacht werden we geplaagd door een aanhoudend, laag zoemgeluid afkomstig van een draaiende installatie in de gang.

Anna 5 aug 2023
Reageer
H

Genoten van ons verblijf in het hotel

We hebben genoten van ons verblijf in het hotel. Genoten van een voortreffelijke maaltijd met een verbluffend panorama op de Waddenzee. De accommodatie straalde pracht uit, was brandschoon, en het opmerkelijke slaapcomfort van het bed viel direct op. Het team was uiterst hartelijk en stond klaar om te assisteren, geen inspanning was te veel. De balans tussen kosten en kwaliteit is bevredigend. Een aanbeveling voor een bezoek aan Terschelling!

Hendrik 1 jun 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Terschelling.

Over WestCord Hotel Schylge

Er zijn 5 reviews geschreven over WestCord Hotel Schylge op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Terschelling, Waddeneilanden
  • https://westcordhotels.nl/hotel/hotel-schylge/
  • info@westcordhotels.nl