WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft

3.8 reviewscore • 12 reviews
J

Uitstekend verblijf

Een uitstekend, goed onderhouden en knus hotel. Het personeel is bijzonder vriendelijk, hulpvaardig en aangenaam in de omgang. De kamer bood voldoende ruimte en was brandschoon en riant van omvang. De bedden waren comfortabel en het ontbijt was zeer uitgebreid. Het hotel bevindt zich net aan de rand van de stad, echter, je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een tuk-tuk pendeldienst. Dit is een geweldige en betaalbare optie, slechts 5 euro voor een volledige dag.

Jacob 30 mei 2023
Reageer
E

Veel beter gekund

+ Comfortabel bed, maar ongemakkelijke kussens. + De douche was van goede kwaliteit. + Genoten van de koffievoorziening op de kamer. - Onaangenaam, probeerde in te checken om 14:45 maar de kamer was nog niet gereed 😡. - Kwam terug van werk om 15:45 en de kamer was nog steeds niet schoongemaakt 😡 - Je moet geduldig blijven wachten, aarzelend om te douchen. - Beperkte variatie op het dinermenu. - Mijn voorgerecht met gegrilde kip was eigenlijk koud.

Ella Voight 12 mrt 2023
Reageer
N

Geen goede service

De airconditioning is buiten werking. Er wordt vermeld dat er een kitchenette is, maar dit bestaat slechts uit een enkele elektrische kookplaat met bijbehorend stopcontact en een klein pannetje met een diameter van 10-12 cm. De matrassen vertoonden aanzienlijke kuilen. We werden tot diep in de nacht gestoord door het lawaai van een Fins feest.

Nally 1 okt 2022
Reageer
H

Gewoon goed

Uitstekend verblijf! De kamers zijn volledig ingericht in een stijl die doet denken aan Ikea en het ziet er fantastisch uit. We verbleven in kamer 108, die aan de achterkant van het hotel een ontspannend bubbelbad had. Het ochtendmaal was uitstekend georganiseerd en zeer schoon, met individuele gereedschappen om je eigen ontbijt samen te stellen voor elke gast. Er valt niets negatiefs te zeggen. We zullen zeker terugkeren, want één weekend is onvoldoende om Delft volledig te verkennen.

Helga 27 sep 2021
Reageer
O

Fantastische tijd gehad

We hebben een fantastische tijd doorgebracht in een studio. Het was ruim, goed onderhouden en brandschoon, het bed was comfortabel, hoewel een tikkeltje te zacht, en de douche was aangenaam. Een zeer royaal ontbijt was beschikbaar. Het personeel was gastvrij en behulpzaam. We werden niet gehinderd door geluid van de snelweg, en de locatie was ideaal, op slechts een wandeling van 20 minuten naar het bruisende stadscentrum.

Olly 30 jun 2019
Reageer
Y

Brandschoon en mooi ingericht

Dit betoverende hotel was als een verborgen juweel. De kamers waren brandschoon en mooi ingericht, waardoor je je meteen thuis voelde. Maar wat deze plek echt bijzonder maakte, was het personeel. Ze waren als sprookjesfiguren, altijd klaar om je te helpen met een glimlach en een vleugje magie. De locatie was als het startpunt van een avontuur; Delft en zijn betoverende omgeving lagen binnen handbereik. Kortom, een onvergetelijk verblijf dat als een sprookje in mijn herinneringen blijft bestaan.

Yordy 3 jan 2019
Reageer
G

Dienstverlening is uitstekend

Dit aangename hotel bevindt zich recht tegenover de IKEA en is eenvoudig te voet bereikbaar. De dienstverlening is voortreffelijk, vooral als je last hebt van allergieën, ze streven ernaar om aan al je wensen te voldoen! Het team is bijzonder gemotiveerd. De bedden zijn zeer comfortabel, en hoewel ze behoorlijk zacht zijn, was het prima voor onze enkele nacht verblijf. Onze kamer was riant ingericht met meubels die een duidelijke IKEA-stijl hadden, wat een leuke touch gaf!

Gyor 9 dec 2018
Reageer
T

Straalde zuiverheid en moderniteit uit

Dit charmante hotel was als een stijlvolle oase. Alles straalde zuiverheid en moderniteit uit. Het personeel was als een warme omhelzing, en het diner in het restaurant was een culinair avontuur. Gelegen langs de snelweg, die binnen muren bleef fluisteren, en op een steenworp afstand van het hart van Delft, voelde deze plek als een geheim juweel dat wachtte om ontdekt te worden.

Tetty 30 okt 2018
Reageer
E

Kjken uit naar een volgend keer

We hebben een weekendovernachting geboekt, waarbij het ontbijt inbegrepen was. Dit etablissement verdient absoluut aanbeveling. De kamers zijn tiptop in orde, en het personeel is uitermate gastvrij. Het hotel lijkt als een naadloze uitbreiding van de nabijgelegen Ikea-showroom (zonder enige negatieve connotatie), wat de charme van het hotel juist versterkt. Nooit eerder hebben we gerust op zulke zalige slaapmeubelen. Stiekem hebben we even gespiekt naar het etiket op het matras om te ontdekken welk model het was. 😋

Eduard 16 sep 2018
Reageer
C

Perfect

Een uitstekend, hedendaags hotel met airconditioning, gelegen op een aangename wandelafstand van 20 minuten van het betoverende stadscentrum van Delft. Het personeel was uiterst gastvrij, het ontbijt was voortreffelijk en kon zelfs in de buitenlucht genoten worden. Met de Delft-stadsshuttle, beschikbaar voor slechts €4 per persoon per dag, ben je in een oogwenk op elke gewenste locatie. Deze service maakt ook een halte bij het etablissement. Het hotel bevindt zich langs de snelweg, maar het geluid is volledig afwezig. De nabijheid van Ikea is slechts 300 meter verwijderd.

Carlo 5 aug 2018
Reageer
F

Verrassend pareltje in de stad

Dit hotel was als een verrassend pareltje in de stad. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, waardoor ons verblijf onvergetelijk was. Onze kamers waren als een frisse wind, met gloednieuwe badkamers die een vleugje luxe toevoegden. Het ontbijt was een culinair hoogstandje dat onze dag met een glimlach begon. Dit is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring.

Faro 30 jul 2018
Reageer
W

Toppunt van gezelligheid

De locatie was ideaal voor onze verkenningstocht door Delft. Onze kamer was vlekkeloos schoon en de bedden boden voortreffelijk slaapcomfort. We hebben genoten van een voortreffelijk driegangenmenu. Het personeel was bijzonder hartelijk en gastvrij. Het stadscentrum is binnen handbereik, een wandeling van 20 minuten die absoluut de moeite waard is. We kijken uit naar de volgende keer!

Wendy 4 feb 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Delft.

Over WestCord Hotel Delft

Het WestCord Hotel Delft is gelegen te Olof Palmestraat 2 in Delft. De kamers van het hotel zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen en een eigen badkamer met luxe toiletartikelen. Sommige kamers bieden ook uitzicht op de stad of het omliggende landschap. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel, dat ook een scala aan andere gerechten serveert voor lunch en diner. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een sauna en een fietsverhuur, zodat gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf in Delft. Daarnaast beschikt het hotel over moderne vergader- en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten of speciale gelegenheden. De ligging van het hotel is gunstig, op loopafstand van het historische centrum van Delft en op korte afstand van bezienswaardigheden zoals de Oude Kerk, het Vermeer Centrum en het Prinsenhof. Het hotel biedt tevens gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden zoals Den Haag en Rotterdam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Delft, Zuid-Holland
  • https://westcordhotels.nl/hotel/hotel-delft/
  • info@westcordhotels.nl