Reviews (6)

 • Tinus Weering

  Puur gesloten

  Helaas is Puur gesloten voor onbepaalde tijd in verband met het coronavirus. Wij hadden voor gisteren een afspraak om 8 uur maar rond 6 uur kregen we een belletje dat ze moesten sluiten en dat we dus niet meer konden komen. Ze zeiden dat het voor onbepaalde tijd was dus afwachten denk ik. Wel jammer, zal vast snel weer open gaan want zo'n keten verliest elke dag geld als ze niet open zijn.

  Tinus Weering 16 mrt 2020

 • Rondo

  Puur Klacht

  Ik ben hier twee welen geleden geweest en we hebben er met de hele familie gegeten.
  Een concept als Puur is absoluut niet mijn ding, dat is die avond wel weer bewezen.
  Ik vind het er veel te druk, de kinderen rennen op sokken overal rond.
  Je bent de helft van de tijd van tafel verwijderd omdat je eten en/of drinken moet ophalen en de andere helft van de tijd zijn andere mensen van het gezelschap niet aan tafel.
  Dit maakt het erg ongezellig, geef mij maar gewoon een restaurant waar je aan tafel bedient wordt.
  En een restaurant die niet het formaat heeft van een schoolgebouw en ook het aantal kinderen heeft rondrennen van een schoolgebouw.

  Rondo 31 aug 2019

 • Baas

  Puur Emmen reserveren

  Bij puur is het soms enorm druk en soms redelijk rustig. Ik ben er nu zelf ongeveer 5 keer geweest, ja, ik hou van eten... Even wat tips: Ga niet op vrijdag of zaterdagavond, dan is het erg druk en betaal je daarbij ook nog meer aan entree. Ik ga het liefst op een doordeweekse dag zoals dinsdag, dan is het heerlijk rustig en hoef je niet te wachten bij het wok gedeelte. Rond 5 uur is het vrijwel altijd rustig en rond 7 a 8 uur is het primetime. Dus ga of om 5 uur lekker heen of rond 8 tot 10. Keuken sluit wel om half 10 trouwens dus maar dan ben je normaliter toch al bij de toetjes aan gekomen. Je hebt hoge en lage tafels, dit is eigenlijk het belangrijkste deel. Wanneer je wel graag op een vrijdag of zaterdagavond wilt gaan, bel dan 2 dagen van te voren om te reserveren en stel daarbij duidelijk dat je aan een lage tafel wilt, die hoge tafels zijn niet fijn, je zit op een hoge kruk en langs een looppad.

  Het eten is overigens heerlijk, om mijn review qua Puur Emmen wat kracht bij te zetten. Achterin is een groot kinderfestijn met klimrekken en zelfs een mini bioscoop. Het is niet voor niets zo druk, geweldig restaurant.

  Baas 18 aug 2019

 • Tom

  Beoordeling Puur Emmen

  Als je naar het restaurant Puur gaat, dan heb je een lopend buffet en een wok in één, dit is iets wat bij je moet passen.
  Als je van een culinaire avond houdt waar alles voor je geregeld wordt en je alleen maar vanuit een menukaart je drinken en je eten hoeft te bestellen, dan wordt je niet blij van een restaurant als puur.
  Ook je drinken kun je hier zelf ophalen, wat niet bij elk lopend buffet en/of wokrestaurant het geval is.
  Zelf vind ik dit altijd erg fijn want dan kan ik zo veel of zo weinig drinken als dat ik zelf wil, zonder dat ik lang hoef te wachten tot de bediening het mij komt brengen.
  Ook het assortiment van puur aan eten is zo ruim, dat je hier een aantal keer kunt komen eten en toch iedere keer weer iets nieuws kunt uitproberen wat je de keren er voor nog niet hebt gehad.
  Dat alles bij elkaar vind ik het een goed en uitgebreid restaurant maken zonder dat je het idee hebt dat je bij een eetwedstrijd bent beland waar iedereen zich maar vol gooit.
  Vooral de mannen die achter de wokpannen en grill staan vind ik leuk, er is één man bij die altijd zo vrolijk is dat ik er zelf ook vrolijk van wordt en hij is er echt iedere keer dat wij er ook zijn.
  Ik zal haast teleurgesteld zijn als deze man er de volgende keer niet is hahahaha

  Tom 11 aug 2019

 • Geert

  Heel erg druk

  Ik wist dat Puur een groot restaurant was dus ik had ook wel verwacht dat het redelijk druk zou zijn, maar dat het er zo vol zou zitten zoals het was toen wij daar waren had ik dan weer niet verwacht.
  En bovendien niet gehoopt, want het was er zo druk dat overal wachtrijen stonden als je wat te eten wilde halen en dat is niet wat ik fijn vind.
  Ik wil gewoon lekker kunnen tafelen met de mensen om mij heen en af en toe wat te eten kunnen halen, zonder dat ik dan bijna 20 minuten van tafel ben omdat ik moet wachten tot ik aan de beurt ben voor mijn portie eten dat gemaakt kan worden.
  Als ik hier nog een keer naartoe ga, dan ga ik in ieder geval buiten de vakanties en het weekend om, er is me vertelt dat het op een doordeweekse dag die niet in de vakantie valt een stuk minder druk is.
  En dan weet ik zeker dat de ervaring ook meteen een stuk aangenamer zal zijn dan wat het nu was.
  Want het eten was lekker en er was ook meer dan voldoende keus dus daar heb ik niets op aan te merken, maar ik vond het er veel te druk, zo druk zelfs dat dit echt afbreuk aan de ervaring deed voor mij.

  Geert 11 aug 2019

 • Smikkelkont

  Puur lekker eten

  Ik ben enorm fan van Wereldrestaurant Puur, het eten hier is zo lekker en er is zo vele keus dat er echt voor iedereen wel wat lekkers bij zit. Als je van wokken houdt is dit heerlijk, maar zo niet dan kan je ook eten laten grillen, er is sushi, chinees, en alle andere cuisines die je op de wereld kunt vinden ook nog. Wat je maar wilt, het is er allemaal en het is allemaal even lekker. Dat is voor mij hier ook wel weer een valkuil, want iedere keer dat ik hier eet neem ik altijd veel te veel en ga ik met een buik die op knappen staat weer naar huis. Dat komt omdat ik me helemaal vol eet aan al dat lekkers en me dan pas bedenk dat de toetjes afdeling minstens even lekker is en ik daar ook nog heel veel van ga eten.

  Wat helemaal geweldig is, is dat als je kinderen bij je hebt deze zich daar prima kunnen vermaken tijdens het eten. Er is een heel deel met een ballenbak en allerlei andere speeldingen waar ze zich kunnen uitleven, er is een mini bioscoop, je kunt er kleuren en noem maar op. Dus je kunt het je haast zo gek niet bedenken of het is daar wel.

  Altijd als wij uit eten gaan, gaan we eigenlijk hier naartoe, omdat de accommodatie en het eten en alles er om heen gewoon tiptop in orde is en we nog nooit een slechte ervaring hebben gehad hiermee. Terwijl ik dit schrijf krijg ik alweer zin om hier naartoe te gaan als ik aan al het lekkers denk dat hier te vinden is.

  Smikkelkont 8 aug 2019