Watertoren Hotel Nes

Watertoren Hotel Nes

3.2 reviewscore • 5 reviews
G

Niet echt de luxe die ik verwachtte

Bij een zeer luxe overnachting lag bij ons de verwachting wellicht iets te hoog al vonden wij dat bij eerdere overnachtingen op bijzondere plekjes wel. De badjassen waren veel te klein, baddoeken niet meer lekker groot en zacht en zelfs met "het weer er in". Vele technische snufjes geen idee wat daarmee werd bedoeld.
Ontbijt ook daar had ik net iets meer van verwacht, heerlijk verse warme broodjes en vleeswaren maar een koud gekookt ei, plastic bekertje yoghurt en geen fijn fruit maar een paar mandarijntjes.
Van gasten verwachten dat ze zelf afwassen vindt ook niet passen in een luxe verblijf.
Al met al bijzonder maar de luxe die we verwachten was er niet.
De kapotte bank en haperende tv maakten het er ook niet beter op.
Weinig water uit de regendouche en aanslag op de tegeltjes/voegen.
Kortom er kunnen nog wel wat puntjes op de i gezet

Groen 27 aug 2023
Reageer
F

Ochtendmaal was bijzonder overvloedig

Het ochtendmaal was heerlijk, hoewel ik gehoopt had op een grotere variatie aan lokale ingrediënten. Desondanks was de kwaliteit van de producten uitstekend en werden ze in een hygiënische staat gepresenteerd. Het ochtendmaal was bijzonder overvloedig, en we hebben zelfs een buitenmaaltijd genoten met de resterende porties van het ontbijt.

Fiona 10 aug 2023
Reageer
J

Comfortabele matras

Het royale bad biedt voldoende ruimte voor een duo. Het comfortabele matras en de geweldige filmweergave vanuit het bed zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De ruimte op zich, met zijn oppervlakte in vierkante meters, en de decoratie met prachtige verlichting, zijn opmerkelijk. Wat zeker ook opmerkelijk is, is het feit dat je ook zeker zal genieten van nabije omgeving.

Jaden 16 apr 2023
Reageer
J

Genoten!

Dit hotel hecht onmiskenbaar belang aan zijn gasten; toen we arriveerden, werden we begroet met een fles wijn die voor ons klaarstond. Een aangename jacuzzi en een weelderig kingsize bed waren beschikbaar. Het ontbijt was oorspronkelijk vergeten, maar na een telefoontje werd het ruimschoots goedgemaakt. Genoten van een verrukkelijke, uitgebreide maaltijd.

Jerrel 5 mrt 2023
Reageer
W

Zeer slechte ervaring servicegerichtheid

Op vrijdag 26 maart 2021had ik mijn vriendin verrast met een verblijf in het exclusieve watertorenhotel.

Bij binnenkomst in het appartement schrokken wij ons kapot over de staat van de hygiëne en ‘schoonmaak’ van het appartement. Hiervoor heb ik een officiële klacht ingediend. Ik had mijn vriendin voor een zeer speciale gelegenheid naar deze volgens het Watertorenhotel bijzondere locatie meegenomen. Uiteindelijk viel dit direct in het water.
Bij aankomst in het appartement bleek het appartement verre van schoon te zijn. Een korte opsomming:
- urine op de toiletrand
- haren op de wc-pot
- vieze bruine vlekken naast de toiletrolhouder
- in het bad zat viezigheid (waarvan ik eigenlijk niet wilde weten wat het was)
- in het bad lagen een groot aantal haren
- er zat een bruine rand met vuil in het bad
- op en onder de tafel lagen nog resten van het genuttigde ontbijt
- op de poten van de stoelen bij de eettafel lagen ook resten van het genuttigde ontbijt en lag ook veel stof
- in de raamkozijnen lagen heel veel vliegjes en andere insecten

Ik heb daarover direct gebeld maar er was van enige proactiviteit geen enkele sprake. Wij hebben uiteindelijk zelf maar het appartement schoongemaakt.

Gezien de forse prijsstelling van een overnachting in het premium appartement kan het toch niet zo zijn dat je het appartement zo behoort aan te treffen. Bij de vele B&B overnachtingen heb ik dit nog nooit meegemaakt en die waren qua prijsstelling vele malen goedkoper.

Daarnaast heb ik contact gezocht over door mij achtergelaten waxinelichtjes. Deze lichtjes had ik meegenomen voor de speciale gelegenheid. Dit betreffen waxinelichtjes die best kostbaar zijn en mij persoonlijk ook heel dierbaar zijn. Ze waren ingepakt in een doosje en stonden in het appartement. Er zou navraag worden gedaan bij de schoonmakers, en ze zouden mij hierover informeren en deze vervolgens naar mij opsturen. Helaas heb ik geen bericht van het hotel ontvangen.

Omdat ik niets meer hoorde van het Watertorenhotel heb ik contact opgenomen met de organisatie waar ik had geboekt.

Zij hebben vervolgens navraag gedaan bij het Watertorenhotel. In het kort kwam het er op neer dat het Watertorenhotel de klacht niet wilde afhandelen.

Uiteindelijk kreeg ik van de organisatie waarbij ik had geboekt een tegoedbon van € 25,-. Nu mag ik kosten gaan maken voor een nieuwe overnachting dit is toch echt de omgekeerde wereld.

Er blijken wel meerdere klachten te zijn over de servicegerichtheid en de afhandeling van klachten. Wil andere mensen behoeden voor dit hotel.

Wels 13 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Nes.

Over Watertoren Hotel Nes

Het Watertoren Hotel Nes is een uniek en karakteristiek hotel gevestigd te Kleasterwei 19, in Nes in een voormalige watertoren. Met zijn historische charme en adembenemend uitzicht biedt het hotel een buitengewone ervaring voor gasten. Het hotel beschikt over comfortabele en stijlvol ingerichte kamers, die zich bevinden in de verschillende niveaus van de watertoren. Elke kamer is voorzien van moderne voorzieningen en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving, variërend van de Waddenzee tot het pittoreske dorp Nes. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel, dat wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar Nes biedt een breed scala aan eetgelegenheden op loopafstand. Naast het comfortabele verblijf kunnen gasten ook profiteren van de gunstige locatie van het hotel. Het bevindt zich op korte afstand van de veerhaven, winkels, restaurants en het strand. Gasten kunnen gemakkelijk het eiland verkennen en genieten van activiteiten zoals fietsen, wandelen en het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Ameland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nes, Friesland
  • https://watertorenhotelnes.nl
  • info@watertorenhotelnes.nl