Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam

4.6 reviewscore • 10 reviews
E

Jammer

Het park op zich is prachtig met mooie huizen en kamers met eigen badkamers, wat ideaal was voor onze vriendengroep. Helaas voldeed de luxe niet aan onze verwachtingen gezien de huurprijs. De plastic bank was te klein voor acht personen. Het restaurant liet ook te wensen over, aangezien er geen controle was op de Corona QR-code. Hierdoor zullen we een volgende keer dit restaurant vermijden. Bovendien ligt het park afgelegen ten opzichte van de attracties in Zeeland, wat veel extra kilometers met zich meebrengt. Voor watersportactiviteiten is het wel geschikt.

Eline 8 okt 2021
Reageer
L

Uitstekende verzorging!

Mijn vriendin en ik hebben ontzettend genoten van ons verblijf van twee nachten in het hotel. De kamer was fantastisch en het restaurant serveerde heerlijke gerechten waar we volop van hebben gesmuld! Daarnaast was de wellnesservaring echt ontspannend en heeft het ons goed verwend. Een heerlijk en memorabel verblijf! We zijn uitstekend verzorgd en hebben een topherrinering erbij.

Lars 13 sep 2021
Reageer
F

Ontspannen in Zeeland!

We hebben samen met mijn familie een weekend in Zeeland doorgebracht en het was absoluut de moeite waard. We werden vriendelijk ontvangen door de receptionistes en konden snel naar ons huisje. Het huisje was keurig schoongemaakt, wat helaas niet altijd het geval is. Complimenten aan het schoonmaakteam. We zochten rust en die hebben we zeker gevonden. Ondanks de drukte op het park was het heerlijk rustig. We hebben de escape room gespeeld, met een leuke instructeur, en het spel was spannend en goed georganiseerd.

Femke 12 sep 2021
Reageer
A

Genieten in alle rust

We verbleven in een prachtige hotelsuite met uitzicht op de Oosterschelde. Het ontbijt was voortreffelijk en we hebben meerdere keren geluncht en gedineerd in het restaurant, wat ook zeer goed was. Ondanks de drukte in het hoogseizoen, heerste er op het resort een ontspannen sfeer en was het nergens te druk. Zelfs in de wellness was het altijd rustig, wat heerlijk was! Echt een aanrader en we komen zeker nog een keer terug!

Amanda 24 aug 2021
Reageer
B

Fantastische vakantie!

We hebben met het hele gezin genoten van onze vakantie in Zeeland. We verbleven een weekend op het resort in een ruime woning aan het water, die goed was schoongemaakt. Het resort zelf was rustig, maar er was genoeg te doen in de omgeving. Een bezoek aan Yerseke was zeker de moeite waard. We hebben ook een bootje gehuurd en genoten van de gastvrijheid op het strandje.

Bram 24 aug 2021
Reageer
L

Prachtig resort op een schitterende locatie!

De villa met de ruime tuin was werkelijk prachtig. Het resort gaf ons het gevoel even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, omringd door de natuur. Het personeel was vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Het strandgedeelte met comfortabele ligbedden en heerlijke cocktails was een gezellige plek om te ontspannen. De omgeving bood ook leuke mogelijkheden voor stand-up paddling (suppen). We hebben echt genoten van ons verblijf en zullen zeker terugkomen voor nog meer ontspanning en avontuur!

Lisanne 24 aug 2021
Reageer
N

Geweldige week bij Oesterdam

Onze week bij Oesterdam was gewoonweg fantastisch! We hebben volop genoten van het adembenemende uitzicht. Het personeel was uiterst behulpzaam en gaf ons geweldige tips om onze dagen optimaal te benutten. Het restaurant was ook uitstekend en heeft ons culinair verwend. We zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen en nogmaals te genieten van deze geweldige ervaring!

Niels 24 aug 2021
Reageer
D

Heerlijk nagenieten

We hebben met ons gezin een heerlijke tijd gehad op de Oesterdam. Tijdens het boeken van onze villa werden we uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden op het resort, zoals het huren van sups en een bootje, evenals het reserveren van een tafel in het restaurant. Het viel op dat er veel aandacht werd besteed aan het groen, de schoonmaak en de aankleding van het resort. Al het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst werden we verwelkomd met een glas Cava, wat meteen zorgde voor een feestelijk begin van onze vakantie. In het restaurant hebben we heerlijk gegeten. We zullen nog lang nagenieten van deze geweldige vakantie.

Daan 14 aug 2021
Reageer
M

Prima

Het huisje was mooi en schoon, modern en van alle gemakken voorzien. Het nieuwe park werd gebouwd met een ruime tuin rondom het huisje. De bedden lagen prima en het park was ruim opgezet. We herkennen ons niet in de negatieve beoordelingen. Een tip: er is geen minimarkt op het park, maar op 8 minuten rijden zijn er supermarkten, een bakker, slager en kaasboer.

Maarten 10 aug 2021
Reageer
P

Beter dan gehoopt

Met ons volledige gezin verbleven we op het Oesterdam Resort. Ondanks het minder goede weer hebben we toch genoten van deze schitterende plek in Zeeland. We hebben meerdere keren in het restaurant gedineerd en dat was voortreffelijk. Het personeel was attent en behulpzaam. We zijn van plan om zeker nog eens terug te keren.

Patricia 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Tholen.

Over Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is gelegen te Oesterdam 3 in Tholen. Op Waterrijk Oesterdam vind je ruime en stijlvol ingerichte villa's en hotelsuites, die van alle gemakken zijn voorzien. Het park biedt diverse activiteiten aan die apart te boeken zijn, zoals een RIB Experience, paintball, een AR game, escaperoom en vatenparcours. In het sfeervolle restaurant op het park kun je genieten van culinaire hoogstandjes met uitzicht over het water. Er is tevens een bar waar je kunt ontspannen met een drankje. Waterrijk Oesterdam is ook een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen en feesten. Met moderne vergaderfaciliteiten en een prachtige omgeving biedt het park de ideale setting voor een succesvolle bijeenkomst.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Tholen, Zeeland
  • https://www.waterrijkoesterdam.nl
  • receptie@oesterdam.nl