Vtwonen magazine

Vtwonen magazine

4.4 reviewscore • 7 reviews
S

Vtwonen inspiratie

Wij willen heel graag een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer+toilet hebben in ons huis, maar we zijn er nog niet helemaal uit wat we dan daadwerkelijk precies willen hebben.
Mijn man is hier niet zo van en laat de keuzes vooral aan mij over, ik vind het dan heerlijk om lekker in de Vtwonen te bladeren en hier inspiratie op te doen voor ons huis.
Het is alleen allemaal zo mooi wat je daarin kunt vinden, dat het soms alleen maar lastiger wordt hahaha...
En dan zie ik ook weer leuke dingen om de woonkamer en/of het kantoor te herinrichten, maar dat is dan weer niet de bedoeling.

Sanne 27 jul 2020
Reageer
A

Verhuizen

Wij gaan 1 juli verhuizen en ik vind het super leuk om dan in de vtwonen te gaan rondkijken en zo van die moodboards enzo te maken. Hier staan zulke gave dingen in, wel behoorlijk duur vak helaas maar toch is dit leuk om te bekijken. Zo heb ik een beetje een ideeën wat ik mooi vind en hoe ik het zou willen hebben en dan zoek ik dat soort soortgelijke dingen gewoon, maar dan de betaalbare variant hiervan.

Anouk 21 jun 2020
Reageer
C

shabbies tas gratis

Zag het op Facebook voorbij komen dat je voor 89 euro 15 magazines kreeg dus heb dat maar een keer gedaan, krijg ook nog een tas toegestuurd ben wel erg benieuwd. Kende het merk Shabbies niet maar mijn vriendinnen zeiden dat het een duur en mooi merk was. We shall see.

Chantal 25 feb 2020
Reageer
M

Vtwonen review en ervaring

Ik vind het Vtwonen magazine heel fijn. Al die roddelbladen heb ik nu wel genoeg van maar dit is toch iets wat voor mij en mijn man goed is, waarom? Wij zijn zo slecht om een mooi geheel te maken van ons huis en een stylist is te duur en we willen het wel in eigen hand houden. In vrijwel ieder blad staan wel ideeën waar wij nooit op zijn gekomen qua kleur etc. Al onze muren zijn nu wit, op zich niet erg maar je begrijpt dat het erg saai is. Moest mijn man eerst overtuigen dat dit blad wel leuk zou zijn en dit is uiteindelijk gelukt!

Merel 24 feb 2020
Reageer
L

Vtwonen 15 magazines voor 89 euro en mooie tas

Ik heb vorige week een abonnement bij Vtwonen besteld voor 89,00 euro, dan krijg ik 15 (1 jaar lang) magazines toegestuurd en krijg ik een tas ter waarde van 230 euro gratis erbij, wauw. Je hebt trouwens de keuze tussen een zwarte en bruine tas, echt hele mooie tas al moet dat ook haast wel voor dat geld.
Eerst las ik dat het abonnement voor 1 jaar 230 euro was dus dacht oke, dat is niks voor mij maar dat bleek dus de tas te zijn die je er gratis bij krijgt, foutje bedankt. Ik vind het echt een heel mooi magazine en wellicht ga ik volgend jaar wel weer verlengen, zeker als er weer zo'n top aanbieding komt!

Lisette 24 feb 2020
Reageer
L

Die tas is van Shabbies, erg mooie tas trouwens ik heb hem gisteren ontvangen! Erg blij mee. voor 89 euro een tas van 230 euro krijgen + 15 magazines, goede promotie VTWONEN! Toppers!

Leonie 24 feb 2020
H

Vanmiddag VTwonen Magazine besteld. Geef die tas wel aan mijn vrouw haha.

Haasje 3D 7 mrt 2020
V

Vtwonen magazine

Mijn man is hier minder blij mee dan ik, want hierdoor koop ik regelmatig nieuwe dingen om ons interieur mee te veranderen of simpelweg gewoon omdat ik het leuk vindt. Hier staan zo veel leuke dingen in het brengt je op ideeën waar je anders nooit op zou zijn gekomen en dat maakt het heel leuk vind ik. Ik snap ook wel dat mijn man dit niet altijd grappig vindt, want laatst heb ik bijvoorbeeld nieuwe sierkussens voor op de bank gekocht, terwijl we die anderen nog maar ongeveer twee maanden hadden dus dat was een beetje zonde van het geld.

Maar waar een ander geld uitgeeft aan uitgaan of andere dure dingen, zo geef ik het liever uit aan dingen voor in huis waar ik ook echt plezier van beleef en waar ik iedere dag naar kan kijken. Dus een hoge beoordeling van mijn kant, maar deze wordt iets omlaag gehaald omdat mijn man hier minder dankbaar voor is ;-)

Valerie 5 jan 2020
Reageer
J

Vtwonen beoordeling

Ik ben al jarenlang lid van het magazine Vt wonen, ook al ging ik helemaal niet verhuizen of wat dan ook. Ik vind dit altijd zo leuk en interessant om te bekijken en ik doe er zoveel leuke en nieuwe ideeën op dat ik me er iedere keer weer op verheug als ik weet dat hij in de bus ligt. Mijn man is er minder blij mee, want door dit blad hebben we ons huis al meerdere malen opnieuw ingericht of dan had ik ineens weer een ingeving dat iets totaal anders moest of dat ik andere kleuren als accessoires wou in huis. Maar het geeft je echt een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is, dingen waar je zelf anders nooit op was gekomen maar wat wel heel erg mooi blijkt te zijn.

Als we ooit een keer gaan verhuizen kan ik helemaal los gaan haha, ik heb zo veel leuke ideeën voor slaapkamers, badkamers en weet ik veel wat nog meer. Maar voor het huis waar we nu in zitten vind ik dat een te grote klus en bovendien is het daar ook niet nodig. Maar toch kriebelt het wel heel erg, ik ben echt heel erg enthousiast over dit tijdschrift!

Janet 30 aug 2019
Reageer
V

Wat grappig! Ik heb bijna een soortgelijke beoordeling geschreven als jij! Ik vind Vt wonen ook een geweldig blad en ik verheug me iedere keer op de nieuwe editie en kan dan niet wachten om hem van voor tot achter en weer terug door te spitten. En net als bij jou is ook mijn man hier minder blij mee omdat ik nu veel te vaak onnodige aankopen die die we totaal niet nodig hebben, maar die ik gewoon leuk vind of omdat ik het weer op mijn heupen heb gekregen en weer iets nieuws wil in huis en/of wat wil veranderen aan ons interieur.

Echt grappig om te lezen dat dit bij jullie ook zo gaat, ik ben echt benieuwd of alle vrouwen (en negatieve reactie van de mannen) hier in hetzelfde zijn of dat dit bij ons twee gewoon toeval was.

Valerie 5 jan 2020
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van maart 2023.

Over Vtwonen magazine