Vriendenloterij

Vriendenloterij

2.8 reviewscore • 8 reviews
c

mannengeschenk nutteloos

ik ontvang in de brievenbus een kado van de vriendenlotery.
3 tubes met weetikwat voor creme?
moet ik daarmee??
of zijn alleen vrouwen lid van vriendenlotery? moet ik dit onderbouwen..bij deze.
meeste mannen ik schat 70 % van de mamnen gebruikt geen creme , mischien handccreme, of een puist wegwerken.geen behoefte aanwezig om 3 soorten creme te ontvangen. wat doet jullie marketing? woon al 15 jaar alleen, ben niet homosexueel, dus dit kado is verspild geld. ik kan t nie weggeven, want de doos gaat kapot bij het openmaken.
nutteloos kado dit. bij ziggo krijg je nog chocolade.

c. lamers 18 dec 2020
Reageer
R

Onzin loterij

Ze noemen het de vrienden loterij en geven zogenaamd hartstikke veel geld aan allerlei goede doelen, mijn neus, daar geloof ik helemaal niets van. Hoe kunnen ze anders al die bekende Nederlanders betalen die reclame voor ze maakt. Volgens mij steken ze dat geld gewoon allemaal in eigen zak, ik doe hier niet aan mee!

Rein 6 jun 2020
Reageer
L

Veel kleine prijsjes

Wat ik erg leuk vind aan de vrienden loterij is dat je hier vaak een klein prijsje wint.
Dit gebeurt in ieder geval wel één keer per jaar en vaak zelfs nog wel vaker.
De prijsjes die je dan wint stellen niet heel veel voor, denk hierbij aan een spelletje of wat chocolade, maar is natuurlijk altijd erg leuk om te krijgen.
Dan zeg ik zoiets toch minder gemakkelijk op als wanneer je nooit iets wint.

Lianne 3 jun 2020
Reageer
F

Geen loterij

Ik snap die mensen die iedere maand geld uitgeven aan een lot voor de loterij dus echt niet.
Je wint er toch nooit wat en het kost je heel veel, en iedere keer weer je hoop ergens volledig op zetten en dan vervolgens worden teleurgesteld.
Nee dat is echt niets voor mij en ik snap ook niet dat er zo veel mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden.
Gooi het dan weg in het casino dan beleef je er ten minste nog wat lol aan.

Fred 10 jan 2020
Reageer
J

Vrienden loterij maandelijks

Wij doen al jaren maandelijks mee aan de Vriendenloterij, er wordt met behulp van een automatische incasso iedere maand een bedrag van onze rekening afgeschreven en dat vind ik prima.
Hier worden veel goede doelen mee gesteund en dat vind ik een heel mooi idee, daarbij is het helemaal geen groot bedrag.
We hebben al best een aantal keer een leuk kleinigheidje gewonnen, dit maakt het extra leuk.
Nog nooit een groot bedrag hoor, maar wel kleine dingen en dat vind ik net zo leuk.
En wie weet komt die mooie geldsom volgende maand wel bij ons op de mat, wie zal het zeggen

Janet 7 dec 2019
Reageer
R

Slim bedrijf

Wanneer je er over nadenkt is de vriendenloterij een heel slim bedrijf die eigenlijk gewoon uit zijn op winst maken, net als alle andere bedrijven die in de commerciële business zitten.
Zoals dat ze gebruik maken van een automatische incasso, dat is gewoon als zekerheid voor hun dat de mensen blijven betalen, want ook al wil je er mee stoppen dan nog vergeten de meeste mensen wel een aantal keer dit lidmaatschap op te zeggen en betalen ze zo weer een paar maanden extra.
Daarnaast win je hier best vaak iets, het zijn kleine dingen wat je wint (chocolade reep enzo), maar je wint wel iets en dat is gewoon iets om de mensen zoet en hoopvol te houden zodat ze niet stoppen met betalen.
Zelf vind ik dit helemaal niet erg, maar ik zie wel duidelijk in dat het gewoon een op winst gerelateerd bedrijf is dit.

Robert 3 aug 2019
Reageer
W

Leuke bezigheid

Ik kan wel zeggend dat de vriendenloterij een leuke bezigheid voor mij is, ik beschouw dit echt een beetje als mijn hobby.
Bij iedere trekking weer kijk ik hier enorm naar uit en bij de vriendenloterij is het ook zo, in tegenstelling tot andere loterijen, dat je best wel vaak wat wint en dat maakt het iedere keer opnieuw heel erg spannend.
In het begin vond mijn man het maar niets en vond hij het weggegooid geld, maar omdat we nu ook al meerdere keren een klein prijsje hebben gewonnen merk ik dat hij ook steeds enthousiaster wordt en zelfs een beetje uit kijkt maar de trekking van die periode.
Je wint hier geen miljoenen zoals bij de postcode loterij maar dat hoeft van mij ook echt niet, ik vind dit zelfs leuker en zoals ik al zei is het een beetje een soort hobby van mij geworden.

Willy 23 jul 2019
Reageer
R

Ik denk dat heel veel mensen dit op deze manier ervaren, het is toch iets waar ze net als jij iedere keer naar uit kijken in de hoop dat ze iets gewonnen hebben.
Zoiets geeft toch een kick en als je er over nadenkt dan is het een soort gokken en werkt het ook net als gokken een beetje verslavend.
Want ik weet zeker dat zodra je dit opzegt, je de eerste paar maanden hier veel aan denkt en dat zou niet zo moeten zijn.
Dus vandaar dat ik zeg dat het verslavend werkt en ik het lijkt mij dat dat niet bepaald goed is.

Robert 3 aug 2019
H

Vriendenloterij geldklopperij

Het is een tekst die rijmt, maar mijn zoon zegt dit altijd en ik kan het ook niet echt uit mijn hoofd krijgen omdat ik het wel een slogan van dit bedrijf vindt die er heel goed bij past. De vriendenloterij heeft mij ooit benaderd om zogenaamd één keer mee te doen voor 15 euro en dan zou het klaar zijn, dat geld zou naar KIKA gaan, dus ik heb toegezegd. Waarna ik vervolgens dan ook erg verbaasd was toen ik er achter kwam dat er niet één keer 15 euro maar dat dit bedrag iedere maand van mijn rekening af werd geschreven. Ben ik dus even mooi opgelicht aan de deur, ik vind het prima dat ze hier geld voor vragen maar dan moeten ze wel eerlijk zijn over de voorwaarden en niet zeggen dat het eenmalig is als dit niet het geval is. Ik vind dit heel on klantvriendelijk en absoluut niet netjes!

Hans 12 jul 2019
Reageer
Over Vriendenloterij