Voordeeluitjes

Daguitje

Voordeeluitjes

Meerdere locaties

3 reviews
67% positief
33% negatief

Aviodrome is van alle daguitjes de beste keuze.

Bezoek Aviodrome


Reviews (3)

 • T

  voordeeluitjes bespaard veel geld

  Als je een beetje weet hoe je moet zoeken en wanneer je goed op de aanbiedingen let, dan kun je via voordeeluitjes heel veel geld besparen!
  Zelf ben ik hier niet heel handig in, maar ik weet dat mijn vrouw hier een kei in is!
  Zo zijn wij al een aantal keer weg geweest op een leuk uitstapje en soms zelfs voor minder dan de helft van de normale prijs.
  Als je weet dat het ook zo kan, dan is het gewoon zonde om de volle pond te betalen.

  Thomas 7 nov 2019

 • R

  Voordeeluitjes nl helemaal niks

  Helemaal niks, we dachten een leuk dagje weg te hebben gekocht maar de factuur kwam maar niet, was er iets fout gegaan.. Snap er tot op heden niets van en het is al 2 maanden geleden. Laat maar lekker, nooit meer aan beginnen voordeeluitjes.nl is een no go. Je kan beter gewoon naar de website zelf gaan waar je heen wilt, vaak nog voordeliger ook omdat ze dan geen fee hoeven te geven aan voordeeluitjes. Normaal had ik dit niet gezegd maar het feit dat alles daar voor ons in de soep liep.. Achja, karma.

  Rene 3 nov 2019

 • I

  Voordeeluitjes beoordeling

  Wij zijn dit jaar voor het eerst een keer weg geweest nadat we iets hadden geboekt op voordeeluitjes.nl
  Ik kwam hier bij toeval een keer op, volgens mij via een advertentie op Facebook en daarvoor had ik er nooit echt van gehoord.
  Toen ik zag wat je hier allemaal had en hoeveel geld dit ons zou besparen heb ik er wat rond gekeken en ik ben hartstikke veel leuke dingen tegen gekomen.
  We zijn nu al een keer met ons gezin weg geweest via een uitje van deze website, maar we hebben ook mijn ouders een uitje cadeau gegeven voor hun 50 jarige huwelijk die we via voordeeluitjes gescoord hadden.
  Het scheelt je, als je goed zoekt en je moment afwacht, echt heel veel geld en de uitjes en accommodaties zijn exact hetzelfde.
  Dus het is niet zo dat je er op kwaliteit achteruit gaat, je houdt alleen meer geld over voor andere leuke dingen en ik ken niemand die daar niet blij van wordt.

  Inge 22 aug 2019

  • R

   Het is hier veel goedkoper dan op de andere websites waar je overnachtingen en dergelijke kunt boeken.
   Helemaal als je kijkt naar de Last minute deals of de aanbiedingen, dan kan het je makkelijk de helft van het geld schelen en ik vind echt dat je gek bent als je de volle pond gaat betalen wanneer je weet dat dit ook een mogelijkheid is.
   Wij maken hier al heel lang gebruik van en we zijn nog nooit teleurgesteld geweest.
   Je moet alleen niet van te voren een bepaald hotel of iets dergelijks in gedachten hebben waar je perse naar toe wilt, want het kan natuurlijk wel zo zijn dat die er op dat moment niet tussen staat.
   Maar dat is dan het risico wat je neemt, of je staat open voor nieuwe en andere dingen, of je kunt in je vastgeroeste ideeën vast blijven haken en veel meer geld betalen.
   Ik weet wel wat ik zou doen..

   Rita 22 aug 2019