Vipio

Vipio

3.8 reviewscore • 4 reviews
N

Een teleurstellende ervaring

Onze acht dagen durende vakantie was verre van wat we hadden verwacht op basis van de website. We hadden gehoopt op een luxueuze accommodatie met een terras en uitzicht op het water, en dachten dat we een soort villa-park hadden geboekt. In werkelijkheid bleek het een gewone camping te zijn vol met huisjes waarbij je letterlijk vanuit je woonkamer door vijf andere huisjes kon worden bekeken. De loungeset die werd beloofd, ontbrak volledig en de accommodatie was helemaal niet dicht bij het water. We bevonden ons temidden van boeren die dagelijks mest verspreidden, wat resulteerde in een overlast van vliegen in ons huisje vanaf dag één.

We hebben herhaaldelijk geprobeerd om contact op te nemen met Vipio, maar dit bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Na vele berichten ontvingen we uiteindelijk een reactie waarin werd gezegd dat we het maar moesten uitzoeken met de campingbeheerder, omdat zij verantwoordelijk waren voor de afbeeldingen op de website. De campingbeheerder beweerde echter dat Vipio hiervoor verantwoordelijk was, dus beide partijen schoven de verantwoordelijkheid naar elkaar door. Voor Vipio was het blijkbaar genoeg, aangezien ze ons geld hadden ontvangen.

Als je op zoek bent naar een fijne vakantie, raad ik aan om bij een andere organisatie te boeken en nooit bij Vipio. Zoek een partij met een goede klantenservice die daadwerkelijk bereikbaar is, want het woord 'service' lijkt voor Vipio volledig onbekend te zijn.

Nicole 18 sep 2022
Reageer
P

Een vreemde ervaring in Wilsum, Duitsland

Ons verblijf in Wilsum, Duitsland, was verre van wat ons was beloofd. We hadden een glazen huisje verwacht met uitzicht op een prachtige vallei, maar in plaats daarvan keken we uit op een saai maisveld. Het huisje was een enorme teleurstelling en we hebben dit meteen gemeld bij Wilsumerberge, waarin ze beloofden ons geld terug te geven. Maar toen we eenmaal thuis waren, kregen we te horen dat we dit via Vipio moesten regelen. Vipio verwees ons echter terug naar Wilsumerberge. Al met al zijn we €400 kwijt en hebben we niet gekregen wat ons was beloofd. De foto's op de website deden het huisje er veel mooier uitzien dan in werkelijkheid. Ook stond op de website van Wilsumerberge vermeld dat de restaurants open waren, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Pieter 30 jul 2022
Reageer
S

Vipio ervaring

Onze ervaringen met Vipio zijn top. Nooit van deze website gehoord totdat we een keer op een avond op zoek waren naar een leuke overnachting. Zeker door corona kon je het land niet uit en ga je toch op zoek naar andere leuke opties van vermaak. We hebben nu al een paar x een overnachting gehad door Vipio en het is altijd leuk en verfrissend! De eerste keer was in een lodge op een weiland in drenthe met een geweldig uitzicht waar we zelfs een hert zagen rennen. We hebben daarna nog eens een overnachting gehad in een oude watertoren die was verbouwd, was ook weer eens wat anders. Niet zo leuk als de lodge trouwens. En de laatste keer was in een boomhut in Amsterdam waar je over het water uitkeek! Dit was echt geweldig, hadden we onze fietsen meegenomen om naar de stad te fietsen. Mijn man wil nog een keer overnachten in een voormalig gevangenis, ik heb zelf wel betere opties voorbij zien komen, dus allemaal leuke ervaringen voor niet eens hele gekke prijzen!

Simone F. 20 jun 2021
Reageer
L

Vipio boomhut gehuurd

Echt een super leuke website met heel veel verrassende keuzes waar je kan overnachten. Wij hebben hier reeds een boomhut voor 6 personen gehuurd, erg veel zin in! Koste ongeveer 700 euro maar met 6 personen is dit natuurlijk gemakkelijk te doen en is het ongeveer even duur als een hotelkamer. Zag ook nog een vuurtoren, molen en hijskraan voorbij komen, wie weet voor de volgende keer lol. We zochten dit keer speciaal voor iets groters, vandaag de keuze voor de grote boomhut.

Ps. de overnachting moet nog komen, desondanks geef ik 5 sterren voor de overzichtelijke website en leuke keuzes!

Leuk uitje 17 dec 2020
G

Ben erg benieuwd of Vipio nu ook meer omzet maakt nu er in de hotels geen eten en dergelijke te verkrijgen is. Lijkt me dat dit wel storm kan lopen omdat je niet perse dichtbij andere personen komt. Leuk concept.

Geraldien 17 dec 2020
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024.

Over Vipio

Vipio.com is een website waar je unieke overnachtingen en vakanties kunt boeken. Zo kun je een nacht in een watertoren boeken of een klein huisje op het water. Een windmolen, kasteel, boomhutten, van alles is beschikbaar. VIPIO heeft dagelijkse speciale aanbiedingen die het nog aantrekkeljker maken om een dagje, of weekend, of zelfs weken op vakantie te gaan. Het platform geeft aan altijd de laagste prijs te hebben, zodat je zeker weet een goede deal te hebben. Veel van deze accomodaties zijn ook nergens anders te vinden. Het platform werkt als een marktplaats, waar hosts zich kunnen aanmelden met hun unieke locatie. Na een controle van VIPIO is deze accomodatie beschikbaar om te boeken op de website.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.vipio.com
  • info@vipio.com