Vipio

Vipio

5.0 reviewscore • 2 reviews
S

Vipio ervaring

Onze ervaringen met Vipio zijn top. Nooit van deze website gehoord totdat we een keer op een avond op zoek waren naar een leuke overnachting. Zeker door corona kon je het land niet uit en ga je toch op zoek naar andere leuke opties van vermaak. We hebben nu al een paar x een overnachting gehad door Vipio en het is altijd leuk en verfrissend! De eerste keer was in een lodge op een weiland in drenthe met een geweldig uitzicht waar we zelfs een hert zagen rennen. We hebben daarna nog eens een overnachting gehad in een oude watertoren die was verbouwd, was ook weer eens wat anders. Niet zo leuk als de lodge trouwens. En de laatste keer was in een boomhut in Amsterdam waar je over het water uitkeek! Dit was echt geweldig, hadden we onze fietsen meegenomen om naar de stad te fietsen. Mijn man wil nog een keer overnachten in een voormalig gevangenis, ik heb zelf wel betere opties voorbij zien komen, dus allemaal leuke ervaringen voor niet eens hele gekke prijzen!

Simone F. 20 jun 2021
Reageer
L

Vipio boomhut gehuurd

Echt een super leuke website met heel veel verrassende keuzes waar je kan overnachten. Wij hebben hier reeds een boomhut voor 6 personen gehuurd, erg veel zin in! Koste ongeveer 700 euro maar met 6 personen is dit natuurlijk gemakkelijk te doen en is het ongeveer even duur als een hotelkamer. Zag ook nog een vuurtoren, molen en hijskraan voorbij komen, wie weet voor de volgende keer lol. We zochten dit keer speciaal voor iets groters, vandaag de keuze voor de grote boomhut.

Ps. de overnachting moet nog komen, desondanks geef ik 5 sterren voor de overzichtelijke website en leuke keuzes!

Leuk uitje 17 dec 2020
Reageer
G

Ben erg benieuwd of Vipio nu ook meer omzet maakt nu er in de hotels geen eten en dergelijke te verkrijgen is. Lijkt me dat dit wel storm kan lopen omdat je niet perse dichtbij andere personen komt. Leuk concept.

Geraldien 17 dec 2020
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023.

Over Vipio