Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof

4.1 reviewscore • 16 reviews
I

Geweldige wellnessbungalow

Een geweldige wellnessbungalow waar luxe en ontspanning samenkomen! Het bubbelbad, de stoomdouche, zonnebank en sauna zorgen voor een heerlijk toevluchtsoord. De rustige locatie, omringd door schilderachtige wandelroutes, biedt een oase van sereniteit. Voor de kleintjes is er een overvloed aan vermaak. Terwijl jij geniet van de wellnessfaciliteiten, kunnen de kinderen zich ongestoord vermaken. Een perfecte mix van ontspanning en plezier maakt dit verblijf onvergetelijk voor het hele gezin!

Ingrid 21 okt 2023
Reageer
W

Onhygienisch

Daar was het een en al spinnen en spinnenrag. Na twee nachten ontzettende rugpijn van de zachte matrassen. Zelfs ons zoontje van 13. We bezaten een charmante woning met een aanlegsteiger voor vissen, wat enorm plezierig was voor de kinderen en tevens resulteerde in succesvolle vangsten. Het zwembad vertoont ernstige verontreiniging. De kleedkamers zijn zo onhygiënisch dat het moeilijk is om erdoorheen te lopen, en ik zal maar zwijgen over de toestand van de toiletten.

Wilco 18 aug 2023
Reageer
M

Keurig en schoon

Onze verblijfplaats was keurig en schoon. Zelden hebben we zo'n onberispelijk onderkomen ervaren, volledig uitgerust met alle benodigdheden. Bij onze aankomst waren we enigszins ontmoedigd door de beperkte omvang van de waterpartij, maar die teleurstelling verdween snel toen we keer op keer succesvol vissen vingen! Prachtige, robuuste vissen van aanzienlijke omvang. De grootste mat maar liefst 63 centimeter! Diverse variëteiten, waaronder karpers, voorntjes en brasems.

Maaike 11 aug 2023
Reageer
J

Zalig ontspannen vakantie

In gezelschap van kinderen en viervoeter genoten van een zalig ontspannen vakantie. De omgeving was prachtig, de vakantiewoning was brandschoon en alles werd keurig bijgehouden. Uiterst gastvrij personeel. Voor de visliefhebbers is dit de ultieme bestemming. In een periode van 11 dagen heb ik maar liefst 45 karpers weten te vangen! Suggestie: Het park zou wellicht wat meer aantrekkingskracht kunnen uitoefenen op tieners. We hebben een geweldige tijd gehad!

Jansje 4 aug 2023
Reageer
M

Aangename recreatieplek

Een aangename recreatieplek, vooral geschikt voor jonge kinderen. In de nabije omgeving beperkte activiteiten, maar op het terrein is er voldoende vermaak voor de kleintjes. De afgezonderde locatie om te vissen biedt veel ruimte en een overvloed aan vangstmogelijkheden! De accommodatie is fris, bijzonder ruim en voorzien van alle benodigdheden. Het personeel is bijzonder gastvrij en behulpzaam.

Maaike 26 jul 2023
Reageer
E

Uitstekende visbestand van het park.

Dagenlang heb ik mijn hengel uitgeworpen en een overvloed aan vangsten binnengehaald, dankzij het uitstekende visbestand van het park. Maar te midden van al dat vissen, ontdekte ik iets nog waardevollers. In een onverwacht moment van vreugde kwam ik oog in oog te staan met een oude vriend die ik jaren niet had gezien. Het park bood niet alleen een overvloed aan vis, maar ook de kostbare verrassing van hereniging en vriendschap. Een onvergetelijke ervaring die het verblijf echt uniek maakte!

Egbert 10 sep 2022
Reageer
H

Ik heb genoten!

De dienstverlening van het personeel op het terrein was uitmuntend, het visgebied was prachtig en ik heb genoten van het vangen van boeiende karpers. De verblijfsplaats verkeert in keurige staat, een heerlijk frisse woning! De toegang tot de vissteiger kan wat lastiger zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, maar dit werd binnen korte tijd opgelost! Over het algemeen een uitstekende en snelle dienstverlening.

Henny 31 aug 2022
Reageer
M

schitterende accommodatie

We genoten van een schitterende accommodatie aan de rand van het park, direct aan het water waarin we talloze prachtige karpers vingen. Nooit eerder heb ik zo'n overvloed aan vis ervaren op een recreatieoord. De vissen worden uitstekend onderhouden en het beheer van het terrein is ook zeer adequaat. Het personeel was uitermate gastvrij. De eetgelegenheid vertoonde enige tekenen van ouderdom, en bij aangenaam weer werd het er behoorlijk warm.

Maarten 13 aug 2022
Reageer
G

Veel plezier

Onze vakantie was een ware beleving met een uitstekende vispopulatie, wat voor veel plezier zorgde met het gezin. We hebben er echt van genoten. Volgend jaar gaan we absoluut een verlengde vakantie overwegen. Het personeel toont efficiëntie bij eventuele reparaties, wat het zeker de moeite waard maakt. Ik beveel het ten zeerste aan voor iedereen. Mijn kinderen, respectievelijk 8 en 22 jaar oud, hebben er ook enorm van genoten.

Gerdina 10 aug 2022
Reageer
W

Uitstekend ondersteunend team

Uitstekend ondersteunend team. Ze deinzen nergens voor terug. Hoewel geboekt als een accommodatie met gemakkelijke toegang, viel dat een beetje tegen. Totdat ik de heer op het grasvoertuig verzocht mij bij te staan. Hij informeerde naar mijn behoeften, en in minder dan zestig minuten had hij alle obstakels verholpen waarmee ik, als persoon in een rolstoel, worstelde.

Wouter 11 jul 2022
Reageer
E

Mooi park

In een periode van 12 dagen heb ik 11 karpers gevangen bij vakantiehuis 767, gebruikmakend van de feederhengel. Het water heeft slechts een diepte van 50 centimeter. De installatie is consistent onder de overgang geworpen, en er is gericht aas met pallets geplaatst onder diezelfde overgang. Deze pallets worden verstrekt door de beheerder van het parkkarperbestand. Ze zijn heel creatief moet ik zeggen.

Eefje 10 jul 2022
Reageer
J

Uitstekend en ruim genoeg

De accommodatie was uitstekend en ruim genoeg, helemaal naar wens. Ons verblijf betrof huisnummer 717. Ik geniet ervan om op karper te vissen, en deze week heb ik meer dan twintig van deze vissen weten te vangen. Ze bevinden zich nog in hun ontwikkelingsfase, maar het zijn werkelijk prachtige individuen met mooie patronen en schubben, variërend in gewicht tot wel 12 kilogram.

Jan 7 jul 2022
Reageer
S

Vredig recreatieoord

Vredig recreatieoord nabij Dijkweg Andijk en Wervershoof. Verblijf met toegang tot viswater en steiger. Verkenningen naar nabijgelegen stadsgebieden zoals Medemblik, Enkhuizen, ontspanning aan het Callantsoog-strand of een uitstapje over de Afsluitdijk naar Harlingen/Franeker. Villa 747, geschikt voor 6 personen, is prima in orde, met boven een extra toilet en sauna. Beneden bevindt zich een bad en een inloopdouche.

Sander 4 jul 2022
Reageer
L

Leuk

Onze voornaamste reden om hier te verblijven was gericht op de viservaring, gezien het veronderstelde aanwezige karperbestand. In de initiële anderhalve dag (maandag/dinsdag) bleef een aanbeet uit. Later stuitte ik op informatie waarin stond dat er op vrijdag en maandag werd gevoerd, mogelijk van invloed op het aasgedrag van de karpers. In de afsluitende drie dagen van ons verblijf hebben we zeker diverse karpers weten te vangen, en ook onze buurman had succes met enkele vangsten.

Lotte 16 apr 2022
Reageer
D

Nimmer meer

De onderhoudsstatus van de accommodaties vertoont ernstige tekortkomingen op het gebied van hygiëne! De vloer hecht onaangenaam, er is schimmel aanwezig in de kookpotten, en de slaapkamers zijn gevuld met levenloze muggen. Aankomst buiten de reguliere tijden, waardoor er geen gelegenheid was om een melding te doen. Er is communicatie via e-mail geweest in verband met vergoeding, maar dit bleek niet haalbaar. Ze gaven aan dat we foto's als bewijs hadden moeten hebben!

Daan 17 nov 2021
Reageer
L

Mooi park, maar kon helas niet vissen

We hadden expres voor dit park gekozen met als doel niet alleen een aangenaam vakantiehuisje te hebben, maar ook om de mogelijkheid te hebben om te vissen. Helaas verloopt het vissen als een complete teleurstelling. Ik vermoed dat er ongeveer tien vakantiehuizen langs het water staan waar naar verluidt karper aanwezig is, maar er is geen enkele aanbeet of vangst te bekennen.

Lotte 20 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Andijk.

Over Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark Ijsselhof is gelegen te Proefpolder 4-720 in Andijk. Het biedt een luxe vakantie-ervaring direct aan het IJsselmeer. Dit vakantiepark is gunstig gelegen nabij steden als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, en biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder luxe vakantiehuizen met sauna, kindvriendelijke vakantiehuizen voor 8 personen, en luxe groepsaccommodaties zoals 8-, 12- en 16-persoons vakantiehuizen. Het park is ruim opgezet met uitgestrekte groene gebieden en veel waterwegen, ideaal voor zonnebaden, spelen, boottochten en vissen. Voor kinderen zijn er diverse speelplekken, waaronder een kleine natuurlijke strand-speeltafel, een grote trampoline, voetbalveld, volleybalveld en tafeltennisfaciliteiten. Het park biedt ook een breed scala aan voorzieningen, waaronder een (binnen)zwembad, overdekte speeltuin, supermarkt, goede restaurants, en het recreatiegebied De Vooroever. Tijdens schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen, begeleid door gemotiveerde begeleiders. Ook is er een kinderboerderij waar kinderen de dieren kunnen voeren en ponyrijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Andijk, Noord-Holland
  • https://www.villavakantieparkijsselhof.nl
  • info@ijsselhof.nl