Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Zalig ontspannen vakantie

Gezamenlijk met onze kinderen en onze hond hebben we hier een lekkere vakantie gehad. De man zat de hele dag te vissen, de vrouw een boekje te lezen en de kinderen waren de hele dag aan het spelen. Geweldige tijd gehad en moest van mijn man hier nog neer zetten dat hij in een kleine 10 dagen meer dan 40 karpers heeft gevangen, dus bij deze.

Jansje 4 aug 2023
Reageer
M

Keurig en schoon, je kan er heerlijk vissen

We moeten zeggen dat we nog niet vaak zo'n goed onderhouden park hebben meegemaakt. Het huisje was heel schoon met alles erop en eraan. In het park was alles qua groen ook super mooi. En waar wij persoonlijk voor kwamen was het vissen! Je kan hier echt heerlijk vissen en hebben zelfs een enorme karper aan de haak gehad!

Maaike 11 aug 2023
Reageer
M

Aangename recreatieplek

Met name families met jonge kinderen kunnen hier flink genieten of mensen die houden van vissen. Goed dat de visserij op een afgezonderde locatie zit dus niet dat alle parkgasten de hele dag vissen aan de hengel zien hangen haha. Personeel ook bedankt, altijd vriendelijk en behulpzaam! 5 sterren rating van ons!

Maaike 26 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Andijk.

Over Villavakantiepark IJsselhof

Er zijn 3 reviews geschreven over Villavakantiepark IJsselhof op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Andijk, Noord-Holland
  • https://www.villavakantieparkijsselhof.nl
  • info@ijsselhof.nl