Villapark Ehzerburg

Villapark Ehzerburg

4.0 reviewscore • 3 reviews
A

Slechte hygiene in het huisje

Het verblijf in ons vakantiehuisje was verre van schoon. Binnen drie uur moest ik meerdere keren de voeten van mijn kind schoonmaken omdat ze steeds weer vies werden. Overal in het huisje vonden we stof, spinnenwebben - zelfs in de buffetkast en onder de nachtkastjes en stoelen. Ook waren er veel spinnen en muggen aanwezig, en troffen we zelfs een insect aan in het koffiezetapparaat. Ondanks de belofte van extra schoonmaak, liet deze initieel op zich wachten. Toen er uiteindelijk wel schoongemaakt werd, was dit verre van grondig, met zowel het dweilen als stofzuigen dat te wensen overliet. Ons verblijf was teleurstellend en de hygiëne liet veel te wensen over.

AJ 20 jul 2023
Reageer
H

Prachtig, rolstoelvriendelijk Park

De huizen in dit kleinschalige park zijn ruim en uitstekend toegankelijk voor mensen met een beperking. De omgeving is prachtig en het personeel uitermate vriendelijk. Wel merkten we dat de huizen erg gericht zijn op milieuvriendelijkheid, wat het soms lastig maakte om frisse lucht binnen te krijgen. Desondanks hebben we genoten van ons verblijf in deze mooie setting.

HKrikke 18 aug 2021
Reageer
J

Nog wel wat goed te maken

Het eerste beeld dat wordt gepresenteerd is misleidend; het suggereert een beekje, maar in werkelijkheid vind je er meer een moeras. Het huis zelf was top, met een zeer ruime toilet op de begane grond, geschikt voor mensen met een beperking. Om kort te zijn, de locatie is meer geschikt voor wandelaars en ouderen. Hoewel het huis uitstekend was uitgerust met alles wat we nodig hadden, is de omgeving niet echt aantrekkelijk voor jongeren. Desalniettemin, het huis was super. Echter, vanwege de locatie en het gebrek aan voorzieningen voor jongeren, moet ik het 4 sterren geven.

Joris AS 25 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Almen.

Over Villapark Ehzerburg

Villapark Ehzerburg, gelegen aan de Ehzerallee 11 in Almen, is de perfecte bestemming voor een ontspannen en zorgeloze vakantie te midden van de natuur. Dit park biedt een scala aan prachtige vakantievilla's, genesteld in een serene en groene omgeving, waardoor het ideaal is voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Met faciliteiten die speciaal zijn aangepast voor groepen, zoals de familieruimte 'De Vrije Vogel', is het park geschikt voor zowel individuele reizigers als grotere gezelschappen. De natuurlijke schoonheid van de omgeving, gecombineerd met het comfort van de villa's, maakt Villapark Ehzerburg een uitstekende keuze voor een vakantie waar rust en ontspanning centraal staan. Of u nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord of een gezellige familiereünie, Villapark Ehzerburg biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Almen, Gelderland
  • https://www.ehzerburg.nl
  • info@ehzerburg.nl